مشاوره حقوقی درخواست طلاق مرد بدون رضایت زن
- توسط سوگند خسروی
- ۱۳۹۹/۶/۳۰ | ۲۰:۲۵:۴۹
- 3 پاسخ
- توسط: علیرضا باقری دیزج
- ۱۴۰۰/۱/۱ | ۱۶:۳۵:۱۳
شرایط طلاق در ماده 1133 قانون مدنی چنین تعریف شده که مرد هروقت که بخواهد می تواند زن خود را طلاق بدهد. البته بعد از پرداختن کلیه حق و حقوق مالی زوجه.
باید به این نکات توجه کرد که اولا در قوانین جاری کشور طلاق در اختیار شوهر است و او می تواند با مراجعه به دادگاه خانواده و دادن دادخواست طلاق همسرش را طلاق بدهد. در این خصوص رضایت زن شرط نیست یعنی اگر زن طلاق نخواهد ولی مرد اصرار به آن داشته باشد در نهایت دادگاه ناگزیر به صدور حکم طلاق می باشد.
اگر زن وشوهر حاضر به سازش نشدند و شوهر در تصمیم خود در وقوع طلاق مصمم بود، دادگاه با توجه به شروط ضمن عقد ازدواج و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه، اجرتالمثل زوجه، نفقه زوجه را مشخص و نحوه پرداخت هزینه ها تصمیم گیری و تصمیمات در خصوص این موارد را ضمن رای مربوط به طلاق اعلام خواهد کرد.
زوجه می تواند برای مهریه،نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت اقدام به طرح دعوی نماید.در صورتی هم که مهریه تعین نشده باشد مهرالمثل تعلق می گیرد.
اگر زن دوشیزه (باکره) باشد در طول زندگی مشترک و تا قبل از طلاق می تواند مطالبه همه مهریه را کند فقط بر طبق ماده ۱۰۹۲ قانون مدنی: «هر گاه شوهر قبل از نزدیکی زن خود را طلاق دهد زن مستحق نصف مهر خواهد بود«
- توسط: علی بابا
- ۱۳۹۹/۶/۳۱ | ۱۰:۲:۲۶
با سلام با توجه به اینکه برای مرد در قانون حق طلاق پیش بینی شده است در هر صورت مرد می تواند همسر خود را مطلقه نماید.زوجه می تواند برای مهریه،نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت اقدام به طرح دعوی نماید.در صورتی هم که مهریه تعین نشده باشد مهرالمثل تعلق می گیرد.
- توسط: فاطمه موسوی نژاد
- ۱۳۹۹/۶/۳۰ | ۲۰:۴۸:۱۳
با سلام
اگر زندگی مشترک را شروع کرده باشند وزن همچنان باکره باشد نصف مهریه تعلق میگیرد وچون زوج می تواند زوجه را طلاق دهد واگر زوجه راضی نباشد ودر هر صورت طلاق داده میشود وزوج باید حقو حقوق زن را بپردازد اگر مهریه نداشته باشد دادگاه براش تعیین می کند کد مشاور 6867