درخواست مشاوره ی حقوقی آنلاین با وکیل در مورد طلاق پدرو مادر
- توسط کارن
- ۱۴۰۱/۶/۱۳ | ۱۷:۲:۶
- 4 پاسخ
- توسط: سعید ربیعی
- ۱۴۰۱/۶/۱۶ | ۱۷:۱۳:۵۴
سلام.به سن شما بستگی دارد.اگر شما دختر بالای 9 سالید انتخاب با شماست که با کد ام یک زندگی کنید یا نکنید که دادگاه از شما میپرسد.اگر هم پسر هستید که بالای 15 سال باشید به انتخاب شماست.ولی اگر دختر زیر9سال یا پسر زیر 15 سال هستید ،حضانت با پدر است.
- توسط: سجاد حنانی
- ۱۴۰۱/۶/۱۴ | ۱۱:۵۸:۴۳
سلام و ارادت ...
شما با توجه به سنتون و اینکه به سن رشد رسیده باشین و قادر به تصمیم گیری باشید میتوانید در منزل یکی از والدین و در صورت عدم سازگاری در منزل یکی از پدر بزرگ ها به صلاح شما و با عندالزوم با دستور مقام قضایی زندگی کنین که ان هم پروسه و بار اثباتی زیاد و گذشتن از مرزهای خانوادگی را در پی دارد .
- توسط: محمد بیانی
- ۱۴۰۱/۶/۱۴ | ۱۱:۴۹:۴
در ماده ی ۱۱۶۸ قانون مدنی تصریح داشته شده است که نگهداری از فرزندان ، حق و تکلیف پدر و مادر است ، مگر آنکه این دو جدا از یکدیگر زندگی کنندبرای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است. بنا بر مصلحت کودک ، حضانت او تا ۷ سالگی با مادر است. مگر آنکه مادر به جنون مبتلا شود ، یا ازدواج مجدد انجام دهد.پس از پایان هفت سالگی بنا بر قانون حضانت باید به پدر داده شود. اما در تبصره ماده ۱۱۶۹ چنین گفته شده اسشت که بعد از هفت سالگی درصورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می باشد.در قانون ذکر شده که که حضانت فرزندان را نمی توان از کسی سلب کرد مگر به علت قانونی.در ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی در این مورد چنین نوشته شده است :هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند، اتخاذ کند.
موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هر یک از والدین است:
۱) اعتیاد زیان آور به الکل، مواد مخدر و قمار.
۲) اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء.
۳) ابتلا به بیماریهای روانی با تشخیص پزشکی قانونی.
۴) سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء، تکدی گری و قاچاق.
۵) تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.
این موارد را می توان به عنوان مصادیقی از عدم صلاحیت معرفی کرد و اگر شرایط دیگری احراز شود که سلامت روحی و جسمی فرزند را در معرض خطر قرار دهد ، بنا به تشخیص دادگاه صالح ، حضانت فرزند بعد از طلاق سلب می شود.
- توسط: معصومه ابراهیم خلیل فام
- ۱۴۰۱/۶/۱۳ | ۱۹:۱۵:۲۸
سلام کاش میفرمودین چندسالتونه.
حضانت فرزندمشترک تا۷سال بامادره وبعداز۷سال اگردخترباشدتا۹باپدراست واگرپسرباشدتا۱۵سال..ازاین به بعد یعنی دختر۹سال به بعد وپسر۱۵سال به بعدخودشون تصمیم میگیرن باکدوم والدین بمونن..