درخواست مشاوره ی حقوقی انلاین با وکیل در مورد خیانت در امانت
- توسط مهدوی
- ۱۴۰۰/۱۲/۳ | ۱۵:۱۰:۱۱
- 4 پاسخ
- توسط: آرش اسکافی
- ۱۴۰۰/۱۲/۴ | ۸:۱۰:۱۱
توضیح:ازاینکه برخی عبارات وواژه ها در پاسخ اشتباه وباغلط املائی درج شده عذرخواهی میکنم وامیدوارم اصل کلمه قابل حدس وتشخیص باشد.مجدداًعذرخواهی میکنم.
- توسط: آرش اسکافی
- ۱۴۰۰/۱۲/۴ | ۸:۶:۱۱
سلام صرف اینکه شمادرپیامک اظهارکرده ایدکه قولنامه نزدشما بوده واستردادنمیکنید،مثبت خیانت درامانت نیست مگرآنکه ازابتدا به رسم امانت وباقبول امانت ازجانب شما،تحویل شما شده باشدودرغیراینصورت علیرغم اظهارشماطی پیامک چون رابطه امانی وجودنداشته پس خیانت در امانت تحقق پیدانکرده است.
فارغ ازازن موردپیامک قابلیت استنادداردوازن امرهرچه جلوتر میرویم قوت بیشتری میگیرد.
ضمن اینکه مواردی بوده که از گوشی شخص توسط شخص دیگری پیامک ارسال شده....
درموردی شاکی بادسترسی به گوشی مهم پیامکی برا ود ارسال کرده که حاوی عبارات توهن آمیز بوده سپس بااستنادبه همان پیامک اقامه دهوی نموده که درحین تحقیقات حقیقت ثابت شد.
- توسط: شاهرخ دارایی
- ۱۴۰۰/۱۲/۳ | ۲۰:۰:۵۲
باسلام
در ادله اثبات هر جرمی مدارک و مستندات و دلایلی لازم است مانند. اقرار - شهادت شهود -و علم قاضی و هرگونه مدرک و مستندات دیگر که پیامک هم می تواند جزء مستندات و اقرار شخص اثبات گردد. اما آنچه اظهار کردید. و در موضوع خیانت در امانت می بایست عدول از توافق و برگرداندن مال و انتفاع از آن. صورت پذیرد.
- توسط: امیر میردشتوان
- ۱۴۰۰/۱۲/۳ | ۱۶:۴۲:۲۱
با سلام بله پیامک دارای قدرت اثباتی در محکمه می باشد. استرداد نکردن سند سپرده شده به شما می تواند تحت شرایطی به صدور حکم خیانت در امانت منتهی شود.