درخواست مشاوره ی حقوقی انلاین با وکیل خانواده در مورد ازدواج
- توسط علی
- ۱۴۰۰/۱۲/۱ | ۱۵:۳۱:۵۹
- 5 پاسخ
- توسط: امیر میردشتوان
- ۱۴۰۰/۱۲/۳ | ۲۰:۲۱:۳
مطابق قانون مدنی نمی توان یک حق را به طور کلی و دائمی از شخصی سلب کرد. بنابراین نمی توان چنین شرطی را در عقد درج نمود. در خصوص سوال دوم حق طلاق را می توان در عقد نامه ذکر نکرد و به زوجه منتقل نشود.
- توسط: محمد محمدزاده فرتاش
- ۱۴۰۰/۱۲/۲ | ۲۰:۳۱:۲۲
سلام. در ازدواج دایم چنین شرطی شرط نامشروع طلقی شده و باطل می باشد و در عین حال مبطل عقد نمی باشد ولی شما می توانید ازدواج موقت بکنید و چنین شرطی هم لازم نباشد.
- توسط: نرگس مسلمان
- ۱۴۰۰/۱۲/۱ | ۲۰:۳۰:۲۳
با سلام به نظر در قانون و رویه کنونی درج شرط عدم فرزند اوری به طور مطلق باطل باشد و نمیتوان چنین شرطی در ضمن ازدواج قرار داد. از نظر فقهی نیز بسیاری از فقها این شرط را باطل میدانند
- توسط: شاهرخ دارایی
- ۱۴۰۰/۱۲/۱ | ۱۶:۱۳:۰
باسلام
یکی از دلایل طلاق که برای زوجه این حق را ایجاد می کند اصرار مرد به بچه دار نشدن و یا نداشتن فرزند است.و یکی از شروط در عقدنامه تحقق وکالت در طلاق برای زوجه در صورت فرزند دار نشدن ظرف 5 سال از تاریخ عقد است.و زوجه می تواند در صورت عدم شرط موضوع فرزند دار نشدن زوج دادخواست طلاق البته با ارجاع به مشاور و بررسی موارد موضوع عدم ناباروری و..... دهد.
و اما مگر مدا زمان بگذزد و زوج به دلیل مشکل پزشکی که پس از آن حادث گردد. و پس از آن این حق از زوجه ساقط می شود به استناد آراأ رای وحدت رویه قضایی و مواد قانون حمایت خانواده و مدنی
- توسط: داراب شمشیری
- ۱۴۰۰/۱۲/۱ | ۱۶:۲:۱۳
باسلام دراین مورد باید شرط ضمن عقد شرط کند که شرط فعل است وامکان چنین شرطی وجود دارد وچون شرط فعل است قابل اسقاط میباشد