درخواست مشاوره ی حقوقی انلاین با وکیل ارث در مورد سهم الارث پدری
- توسط پ.د
- ۱۴۰۰/۹/۹ | ۱۴:۴۱:۲۶
- 4 پاسخ
- توسط: محسن اسماعیلی
- ۱۴۰۰/۹/۱۲ | ۲۳:۵۵:۵
باسلام ،شما فقط سهم الاارث خود را می برید و باید اجرت المثل ایامی ک زمین را در تصرف داشتید نیز بدهید مگر ثابت کنید که با اذن یا اجازه پدرتان بوده است
- توسط: سحر نیک پور
- ۱۴۰۰/۹/۱۰ | ۱۵:۶:۲۲
با سلام، کار کردن شما بر روی زمین پدری، صرفاً نوعی اباحه انتفاع بوده است، لذا شرایط تابع قرارداد است، لذا شما فقط فرض خود را می برید و به نظر می رسد بهترین کار صلح و سازش با سایر وراث و جلب نظر مساعد آنان می باشد.
- توسط: علی نجف زاده
- ۱۴۰۰/۹/۹ | ۱۹:۱۶:۱۵
خیر هیچ حقی جز سهم الارث ندارد و وراث می توانند درخواست اجرت المثل ایام تصرف بعد فوت دریافت نمایند.
- توسط: محمدرحیم بارانی فرد
- ۱۴۰۰/۹/۹ | ۱۵:۵۰:۲
با سلام و تشکر از همراهی شما
اگر بین شما و پدر مرحومتان قراردادی از قبیل اجاره یا منتفعه وجود نداشته است و پدر شما صرفا اذن در بهره بردای از زمین را به صورت بلاعوض به شما اعطا نموده بوده اند اقدام ایشان مصداق اباحه انتفاع می باشد و با زایل شدن اذن ایشان شما مجاز به ادامه تصرف نیستید. در حال حاضر ملک موضوع سوال بعنوان ملک مشاعی شناخته می شود که هرکدام از وراث به نسبت سهم الارث خود مالک آن هستند؛ حتی اگر تصرف شما بعد از فوت ابوی مرحومتان ادامه داشته است ایشان می توانند از شما اجرت المثل ایام تصرف مربوط به مدت تصرف شما بعد از فوت مالک را نیز مطالبه نمایند. توصیه می کنم چنانچه قصد بهره برداری از ملک را دارید با عقد قرارداد و کسب رضایت همه وراث تصرف خود را ادامه دهید. چنانچه هنوز ابهامی برای شما باقی است می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. موفق باشید.