مشاوره حقوقي انلاين سوالات قاضی در مورد اجرت المثل
- توسط بهجت
- ۱۴۰۰/۸/۲۲ | ۱۸:۳۰:۴۴
- 4 پاسخ
- توسط: زهرا سیفی
- ۱۴۰۰/۱۰/۱۳ | ۱۱:۴۴:۲۰
در خصوص اجرت المثل بعداز اثبات اینکه زوجه قصد تبرع داشته است یا خیر پرونده به کارشناس مربوطه ارجاع میشود وکارشناس بعداز تماس با زوجین و پرسش سوالات مربوطه مقدار آن را مشخص میکند .
در واقع این کارشناس است با توجه به نوع کارهای زوجه میزان را مشخص میکند.
- توسط: شهرام تقی زاده
- ۱۴۰۰/۸/۲۹ | ۱۶:۳۳:۲۶
سلام اجرت المثل به کارهایی که زوجه درمنزل انجام میدهد بستگی دارد واینکه آیا قصد تبرع داشته یا خیر. سوالات هم در مواردی است که شاهد اطلاع از قصد زن برای انجام کارها داشته وآیا مرد به او دستور داده یا خیر وبه مسائلی ازین گونه بستگی داره.
- توسط: محمدرحیم بارانی فرد
- ۱۴۰۰/۸/۲۶ | ۱۰:۳۷:۵۷
با سلام
سوالاتی که قضات در خصوص احراز هر موضوعی می پرسند حسب مورد و به اقتضای هر پرونده متفاوت هست. بهتر است به این نکته توجه کنید که اساسا اجرت المثل ایام زوجیت به چه مواردی تعلق می گیرد تا به پاسخ برسید؛ زن مکلف است که از شوهر تمکین کند. اما یکسری کارها وظیفه شرعی و قانونی زوجه نیست. مانند رسیدگی به فرزندان و امور منزل و امثالهم.در این راستا زوجه می تواند از زوج (شوهر) مطالبه دستمزد این دست امور را که قانونا بر عهده او نیست مطالبه کند. لذا سوالات قاضی عموما معطوف به این امر هست که آیا زوجه این اقدامات را در منزل شوهر انجام داده است یا نه؟ توصیه می کنم قبل از حضور در محاکم از ما مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید تا از وقوع مشکلات احتمالی پیشگیری کنید. موفق باشید.
- توسط: مریم تقوی پور
- ۱۴۰۰/۸/۲۳ | ۲۰:۱۸:۳۰
با سلام در خصوص اجرت المثل زن در زمان زندگی مشترک زیر یک سقف شهود باید به سوالاتی از این باب که آیاد زوجه در منزل کارها را انجام میداده؟ آیا به دستور شوهر انجام میداده؟ آیا علاوه بر کارهای منزل و رسیدگی به همسر و فرزندان کارهای خارج از عرف مانند شیرینی پزی در منزل و فروش آن یا کارگری نمودن برسر زمین دیگران جهت کمک به هزینه زندگی را پاسخ دهند