مشاوره حقوقي انلاين ترک خانه همسر
- توسط حیدر
- ۱۴۰۰/۸/۹ | ۱۱:۵۲:۵۸
- 5 پاسخ
- توسط: نگار عسگری
- ۱۴۰۰/۸/۱۰ | ۸:۵۱:۴۱
سلام شما ابتدا از طریق اظهار نامه همسر خود را به منزل مشترک دعوت نمایید در صورت عدم مراجعه دادخواست تمکین را مطرح نمایید.
- توسط: سجاد جداخانلو
- ۱۴۰۰/۸/۹ | ۱۴:۴۵:۷
سلام ابتدا اظهار نامه مفصل و سپس طرح دعوای الزام به تمکین. برای بررسی بیشتر با نوسسه و کد ۴۵۴۵۰ تماس بگیرید.
- توسط: بهرنگ محبوبی
- ۱۴۰۰/۸/۹ | ۱۴:۱۹:۵۱
سلام قطعا اولین اقدام شما ارسال اظهارنامه و دعوت زوجه به زندگی با مهلت مشخص و بعد از حصول عدم نتیجه باید دادخواست الزام به تمکین ارائه نمایید کد 20474 موسسه وکیل تلفنی
- توسط: محمد ذاکری
- ۱۴۰۰/۸/۹ | ۱۲:۱۱:۳۸
با سلام و احترام
ابتدا معتقدم با توجه به حساسیت موضوع تحکیم بنیان خانواده بهتر است به مشاوران خبره در امور خانواده مراجعه شود و بعدا اگر نیاز به اقدام حقوقی باشد با توجه به اینکه شرعا و قانونا زوج (شوهر) نسبت به زوجه (زن) ولایت دارد ،معتقدم ابتدا خواسته ی خود را از طریق اظهارنامه ی قضایی با موضوع دعوت همسرتان جهت تمکین و بازگشت به زندگی مشترک خطاب به ایشان (همسرتان) ارسال نمایید و اگر خدایی ناکرده ارسال اظهارنامه نیز بی پاسخ ماند از دادگاه خانواده ی محل اقامت خود دادخواست الزام به تمکین همسر خود را مطرح بفرمایید . البته بهتر است قبل از هرگونه اقدام قانونی ، موضوع را با مشاوران محترم حقوقی و وکلای محترم دادگستری مطرح نمایید.
- توسط: مسیح اقاداودی جلفایی
- ۱۴۰۰/۸/۹ | ۱۲:۱۰:۲۷
با سلام یک اظهارنامه مبنی بر الزام به تمکین برای همسرتان بفرستین و مهلت بدهید برای تمکین کردن اگر نیامد دادخواست الزام به تمکین بدهید