مشاوره حقوقی شبانه روزی درباره امکان ازدواج مجدد زوج با وجود حکم صادره عدم تمکین زوجه
- توسط حامد
- ۱۴۰۰/۶/۶ | ۲۰:۳۶:۲۰
- 6 پاسخ
- توسط: هاجر مرادیان
- ۱۴۰۰/۶/۱۰ | ۱۴:۱۲:۶
پس از صدور حکم دادگاه مبنی بر عدم تمکین زوجه و قطعی شدن رای زوج جهت کسب اجازه ازدواج مجدد باید دادخواستی با عنوان اجازه ازدواج مجدد ثبت نموده تا دادگاه در این خصوص رای صادر نماید.
- توسط: مریم تقوی پور
- ۱۴۰۰/۶/۹ | ۱۸:۳۰:۵۶
اگر رای قطعی الزام به تمکین زوجه صادر گردد زوج باید با دادخواست دیگری تقاضای اجازه ازدواج مجدد از دادگاه گرفته و اقدام به ازدواج مجدد نمایتد
- توسط: زهرا سیفی
- ۱۴۰۰/۶/۹ | ۱۴:۴۵:۲۷
اگر حکم قطعی عدم تمکین زوجه صادر شود زوج باید برای درخواست ازدواج مجدد دعوای جدید مطرح نماید چون دعاوی از لحاظ نوع یکی نیستند و مجددا جلسه رسیدگی تشکیل و پس از بررسی های لازم حکم ازدواج مجدد صادر خواهد شد.
- توسط: آذین ظهوری زنگنه
- ۱۴۰۰/۶/۸ | ۱۲:۲۴:۱۱
سلام، اگر پس از قطعی شدن رای دادگاه و صدور اجراییه زوجه تمکین نکند، زوج میتواند دادخواست ازدواج مجدد را به دادگاه تقدیم نماید.
- توسط: نصرالله قطب زاده کرمانی
- ۱۴۰۰/۶/۷ | ۱۷:۵۱:۳۳
با سلام
در صورت گرفتن حکم عدم تمکین ابتدا باید حکم قطعی شود و پس قطعی شدن اجراییه صادر می شود و یک فرصت به زوجه داده می شود برای تمکین و انجام وظایف زناشویی. در غیر این صورت مرد می تواند براساس بند3 ماده 16 قانون حمایت خانواده سال 1353 تقاضا نامه ای برای ازدواج مجدد تقدیم دادگاه نماید.
- توسط: مسیح اقاداودی جلفایی
- ۱۴۰۰/۶/۶ | ۲۲:۱۳:۳
با سلام ابتدا باید اجراییه صادر شود و اگر زن تمکین نکرد و بازنگشت به منزل مشترک باید دادخواست ازدواج مجدد داده شود و جلسه تشکیل شود