- توسط: خاطره السادات نبوی زاده نمازی
- ۱۴۰۰/۵/۲۵ | ۲۳:۴۱:۵۲
سلام
شرکت خدماتی از جمله شرکت هایی است که برای راه اندازی آن نیاز به تحصیلات عالی ندارد و شرایط خاصی هم لازم ندارد و بازدهی آن زود است. شرکت های خدماتی با هدف ارائهی خدمات تشکیل می شوندبهتر است قبل از شروع فعالیت خود شرکت خود را به ثبت برسانید تا فعالیت های شما به صورت قانونی انجام شود مخصوصا اگر شما می خواهید در زمینه ی ثبت شرکت خدمات نظافتی فعالیت کنید در صورتی که شرکت شما به ثبت رسیده باشد مردم و افراد می توانند با اعتماد بیشتری به همکاری بپردازند. برای ثبت باید مدارک مورد نیاز را به سامانه ثبت شرکت ها ارسال کنید تا در اسرع وقت درخواست شما مورد بررسی و پیگیری قرار بگیرد.
شرکتهای خدماتی، نظافتی متشکل از ادارات و شرکتهای هستند که برای انجام امور نظافت منازل تشکیل شده اند. این شرکت ها با داشتن پرسنل ماهر و سریع در امر نظافت، میتوانند به بهداشت سازمان ها و منازل کمک به سزایی کند.
به طور کلی شرکت های خدماتی به شرکت هایی می گویند که به انجام فعالیت و انجام خدمت رسانی های مختلف می پردازند مانند خدمات کشاورزی، پیشخدمتی، تعمیر و نگهداری، حمل و نقل، آشپزی و پخت، چاپ و تکثیر، ماشین آلات و تمامی اموری که می تواند در شاخه خدمت رسانی قرار بگیرد. در واقع به عقیده دانشمندان بزرگ تمامی سازمان ها، سازمان های خدماتی هستند زیرا باید به خدمت رسانی به مردم بپردازند.۱-تکمیل فرم صورتجلسه موسسین و امضا توسط شرکا
۲-تکمیل فرم درخواست ثبت و امضا توسط شرکا
۳-تهیه، تنظیم و امضای تمامی صفحات اساسنامه توسط شرکا
۴-باید چند نام برای شرکت انتخاب شود و این نامها همراه با مدارک به اداره ثبت تحویل داده شود. این نام ها باید با فرهنگ انقلاب اسلامی مطابقت داشته باشد. همچنین نام های پیشنهادی نباید سابقه ثبت داشته باشند و از نام های خارجی نیز نباشند. مسئول مربوطه پس از بررسی، گواهی لازم را با انتخاب یکی از اسامی صادر میکند.
۵-پس از ارجاع متقاضی به قسمت ممیزی، بررسیهای اولیه صورت میگیرد و با توجه به موضوع شرکت در صورتی که نیاز به اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح داشته باشد، در صورت لزوم به مرجع مربوطه جهت اخذ مجوز معرفی میگردد.
۶-پس از اخذ مدارک فوق الذکر، ممیز با شرط عدم وجود نقص مدارک، متقاضی را به منظور پرداختی هزینههای ثبت به حسابداری راهنمایی میکند. مسئول حسابداری با توجه به سرمایه موسسه و تعیین مبلغ حق الثبت متقاضی را به منظور پرداخت حق الثبت به بانک ملی ایران هدایت مینماید.
۷-متقاضی پس از پرداخت هزینههای حق الثبت، رسید بانکی را به قسمت حسابداری ارائه میدهد که ممیز مربوطه نیز دستور ثبت را صادر مینماید.
۸-کارشناس تاسیس، مدارک متقاضی را با توجه به نوع آن مورد بررسی قرار میدهد تا موارد منع قانونی نداشته باشد. علاوه بر این وی تمامی محتویات پرونده را نیز در داخل سیستم چک مینماید تا در فعالیت شرکت و محتویات اشتباهات تایپی وجود نداشته باشد و در صورت مشاهده، ایرادات به متقاضی اعلام میشود تا در اسرع وقت آنها را رفع نماید.
۹-پس از تایید و امضای رئیس اداره ثبت، مدارک از طریق سیستم برای کارشناسی ارسال می گردد که وی نیز یک نسخه از مدارک را با مهر اداره برای درج در آگهی شرکت در روزنامه کثیر الانتشار، به متقاضی تحویل و نسخه دیگر مدارک را در پرونده متقاضی قرار می دهد.
۱۰-و در آخر آگهی تاسیس در دبیرخانه مهر و شماره میشود که پس از طی شدن این مراحل، شرکت ثبت شده به شمار می آید.
موفق باشید