مشاوره حقوقی انلاین درمورد طلاق
- توسط حسام
- ۱۴۰۰/۳/۴ | ۸:۵۱:۵۶
- 5 پاسخ
- توسط: محمد جهانی
- ۱۴۰۰/۴/۷ | ۲۱:۴۰:۲۵
با سلام حق طلاق با مرد است مگر مواردی خاص زن نیز می تواند طلاق بگیرد
- توسط: عاطفه تاجيك
- ۱۴۰۰/۳/۱۱ | ۱۶:۵۵:۲۵
بر طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی اختیار طلاق با مرد است و اوست که می تواند حتی بدون دلیل موجه، دادخواست طلاق به طرفیت همسر تقدیم دادگاه کند.
رأیی که دادگاه پس از دادخواست طلاق از طرف مرد صادر می کند گواهی عدم امکان سازش نام دارد و زوج متقاضی طلاق ۳ ماه فرصت دارد تا برای اجرای رای دادگاه و ثبت آن به دفترخانه رسمی طلاق مراجعه کند در غیر این صورت رای صادره از درجه اعتبار ساقط می شود.
پرونده طلاق چه خواهان آن مرد باشد چه زن، در صورت اعتراض پرونده ای سه مرحله ای است یعنی دادگاه بدوی، دادگاه تجدید نظر استان و دیوان عالی کشور، که با اعتراض زن حتی اگر اعتراض غیر موجه باشد، روند طلاق تا یک سال نیز به طول می انجامد لذا مدت زمان طلاق از طرف مرد بستگی کامل به اعتراض طرفین خصوصا زوجه دارد که ممکن است از ۳ ماه تا ۱ سال و شاید کمی بیشتر به طول بیانجامددر هیچ فرضی در درخواست طلاق از طرف مرد حتی اگر رای غیابی باشد، مهریه زن از بین نمی رود فقط اگر بین زوجین نزدیکی واقع نشده باشد مهریه در هنگام طلاق نصف می گردد.
- توسط: مریم دادگر
- ۱۴۰۰/۳/۵ | ۱۸:۳۲:۵۲
سلام در این نوع طلاق اگر زوجه موافقت به بخشش حق وحقوقات خود نکند در صورت پرداخت تنام حقوق زوجه میتوانید طلاق بگیرید
- توسط: رضا اسدی خمامی
- ۱۴۰۰/۳/۴ | ۱۲:۱۱:۱
سلام.در تمامی موارد طلاق به غیر از طلاق توافقی دادگاه برای ایجاد صلح و سازش طرفین را به داوری ارجاع میدهد.داور از بین اقارب زوجین و توسط ایشان انتخاب میشود.دادگاه رای داوری را میپذیرد و یا با ذکر دلیل رد میکند.دادگاه با احتساب کلیه حقوق زوجه گواهی عدم سازش صادر میکند بعد از زوج میتواند به دفاتر ثبت طلاق مراجعه و طلاق را ثبت کند.
- توسط: مسیح اقاداودی جلفایی
- ۱۴۰۰/۳/۴ | ۹:۱۲:۸
با سلام در این نوع طلاق مدد باید تمام حقوقی مالی زوجه را تعیین تکلیف و نقدا بپردازد تا حکم طلاق جاری شود و به دفترخانه هدایت شوید کد برای وکیل برای راهنمایی بیشتر ۲۰۵۵۴