مشاوره حقوقی طلاق توافقی با وکیل خانواده
- توسط فاطمه
- ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ | ۲۱:۴۴:۱
- 5 پاسخ
- توسط: سیاوش صادق پور
- ۱۳۹۹/۱۲/۲۹ | ۲۰:۴۵:۵۳
مراحل درخواست طلاق توافقی
ثبت دادخواست طلاق
در صورت تحقق عملی موارد فوق، زوجین باید به یکی از دفاتر خدمات قضایی قوه قضاییه مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را در آن جا ثبت کنند و پس از دریافت پیامک باید به شعبه مربوطه دادگاه خانواده مراجعه نمایند.
مشاوره جهت صلح و سازش
از مراحل طلاق توافقی بعدی پس از تشکیل پرونده، دادگاه حقوقی بدوی، ابتدا طرفین را دعوت به صلح و سازش می نماید. به موازات این اقدام، آن ها را به سازمان بهزیستی معرفی می کند تا مورد مشاوره و راهنمایی جهت صلح و سازش برای ادامه زندگی قرار گیرند.
معرفی زن به پزشکی قانونی
یکی دیگر از مراحل درخواست طلاق توافقی مراجعه زن به پزشک قانونی است. زمان دادگاه زوجه را به پزشکی قانونی معرفی می کند تا در صورت احتمال وجود حمل در زوجه، مراتب توسط پزشکی قانونی به دادگاه گزارش داده شود.
توافقات مالی و غیر مالی (مهریه، حضانت و …)
در مراحل طلاق توافقی در صورت عدم توفیق در برقراری صلح وسازش بین زوجین توسط دادگاه، توافقات مالی و غیر مالی بین زوجین مانند: میزان مهریه و نحوه پرداخت آن، تعین تکلیف حضانت فرزندان، مقدار نفقه زوجه و فرزندان و نیز نحوه ی پرداخت آن و همچنین مقدار اجرت المثل و این که به چه نحوی باید به زوجه پرداخت گردد توسط دادگاه صورت جلسه می شود و به امضای زوجین می رسد.
اعلام کتبی عدم سازش
سپس زوجین با معرفی داوران به دادگاه، ودر صورت عدم توفیق آن ها در برقراری صلح وسازش بین زوجین، داوران می بایست مراتب کتبی عدم برقراری صلح و سازش بین ایشان را به دادگاه اعلام نمایند.
صدور رای دادگاه
در این صورت، دادگاه رسیدگی کننده به پرونده نسبت به صدور حکم طلاق توافقی با لحاظ قرار دادن موارد فوق، اقدام می کند و ظرف یک هفته الی 10 روز رای طلاق به زوجین ابلاغ می گردد. در صورت عدم اعتراض زوجین به رای صادر شده در قالب تجدید نظر خواهی، مراحل طلاق توافقی به پایان میرشد و حکم صادر شده از سوی دادگاه خانواده قطعی می گردد.
طلاق توافقی در دفترخانه
مراحل طلاق توافقی در دفترخانه بدین گونه است که پس ازگذراندن صدور رای قطعی طلاق توافقی توسط دادگاه که به صورت گواهی عدم امکان سازش صادر می شود، زوجین می توانند با در دست داشتن رای مذکور تا 3 ماه به یکی از دفتر خانه های طلاق مراجعه نمایند. با داشتن و حضور دو شاهد، صیغه طلاق بین آن ها خوانده می شود و طلاق بین آن ها صورت می گیرد. پس از آن زوجه باید مدت یک ماه و سه روز عده نگه دارد که نگه داشتن مدت عده برای زنان یاۀسه لازم نیست.
در صورت تعلل هر یک از طرفین در مدت مذکور جهت حضور در دفترخانه برای انجام طلاق، طرف مقابل می تواند از طریق اجرای احکام دادگاه صادر کننده حکم طلاق توافقی نسبت به اجرای حکم طلاق اقدام نمایید.
نهایتا اینکه بهترین اقدام این است که با موسسه تماس بگیرید تا با توجه به شرایط فعلی شما بتوانیم به بهترین شکل شما راهنمایی کنیم؛ در خدمت شما هستیم؛ کد وکیل: ۲۶۰۲۸
- توسط: مسیح اقاداودی جلفایی
- ۱۳۹۹/۱۲/۲۹ | ۹:۳۶:۴۲
با سلام بهترین اقدام تین است که با موسسه تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنیم در خدمت هستیم کد وکیل ۲۰۵۵۴
- توسط: علیرضا محمدی
- ۱۳۹۹/۱۲/۲۹ | ۷:۴۷:۰
با سلام
با دردست داشتن مدارک لازم از جمله عقد نامه و مشخصات هویتی مثل کارت ملی به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و بعد از ثبت در ثنا درخواست طلاق را ثبت کرده وبعد از مراحل ابلاغ و جلسه رسیدگی باید به مشاوره دادگاه مراجعه و بعد از این مراحل و امضا صورت جلسه دادگاه مبنی بر تعیین تکلیف مسائل از جمله حضانت و نفقه و....طلاق انجام شود
با ما در تماس باشید
کد۲۸۵۲۸
- توسط: سمیه شکری
- ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ | ۲۳:۳۴:۲۹
با سلام وقت بخیر
در طلاق توافقی زوجین باید هر دو باهم با در دست داشتن مدارد لازم و توافقات از پیش تعین شده به دفاتر خدمات قضایی رفته و با ثبت سامانه ثنا و تقدیم دادخواست طلاق به دادگاه تقاضای طلاق نمایید.
با تشکر
کد وکیل:19945
- توسط: زینب زینلی
- ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ | ۲۱:۴۸:۲۰
با سلام، شماباید همراه با کارت ملی , شناسنامه و عقدنامه (مدارک لازم برای طلاق توافقی) به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و درخواست طلاق را ثبت و حتما امضاء کنند. پس از ارجاع دادخواست به شعبه دادگاه ، می بایستی زوجین به شعبه مربوطه مراجعه کنند، تا پس از انجام مشاوره دادگاه که جزوی از مراحل رسمی طلاق توافقی است، نزد قاضی حاضر شده و صورتجلسه دادگاه را امضاء نمایند. باید صورت جلسه خود در مورد تمامی مسائل از جمله حضانت فرزندان و ... را نیز ارائه دهند