مشاوره حقوقی با وکیل ملکی انتقال سندی که در رهن بانک است
- توسط علیرضا
- ۱۳۹۹/۱۲/۲۳ | ۱۰:۱۳:۳۱
- 8 پاسخ
- توسط: مجتبی شفیعی علویجه
- ۱۴۰۱/۵/۱۱ | ۲۲:۵۱:۴۵
سلام سندی که در رهن بانک هست فقط در یک صورت می توان به دیگری انتقال داد آن هم با حفظ حقوق مرتهن به شرط قبولی بانک در غیر اینصورت شما باید با بانک در درجه اول تسویه کنید بعد نسبت به انتقال سند اقدام کنید
- توسط: اذردخت دریاقلی بیگی
- ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ | ۱۳:۳۶:۴۳
با سلام : اگر بخواهید با وام انتقال دهید با اجازه مرتهن یعنی بانک تحت عنوان سند صلح قابل انتقال است
- توسط: محدثه مرادی قهدریجانی
- ۱۴۰۰/۷/۱۱ | ۱۰:۳۰:۱۸
خرید و فروش ملک در رهن بانک امکانپذیر نیست مگر با اجازه مرتهن (بانک) و در صورت فک رهن میتوانید واگذار کنید.
- توسط: لیلا اردستانی رستمی
- ۱۴۰۰/۵/۲۷ | ۰:۴۸:۳
خیر مگر اینکه طبق قوانین خریدار پرداخت بقیه اقساط را متعهد شود
- توسط: احمد کشاورزی
- ۱۴۰۰/۴/۱ | ۱۰:۹:۵۹
سلام .خیر .جهت انتقال مالی که در رهن بانک هست تنها راه فک رهن می باشد .
- توسط: محمد ابراهیم داوددآبادی فراهانی
- ۱۴۰۰/۲/۸ | ۲۰:۲۷:۲۰
سلام وعرض ادب خرید وفروش ملک در رهن بانک بدون رضایت بانک غیر قانونی ومصداق کلاهبرداری است اما معامله ملکی که در رهن بانک است به سه صورت امکان پذیر است اول آنکه با تسویه وام ملک را آزاد کنید دوم آنکه ملک را نه از طریق سند رسمی بلکه از طریق مبایع نامه عادی در بنگاه منتقل نمایید ونقل وانتقال را به زمان تسویه کامل موکول کنید سوم آنکه طبق مقررات رسمی خریدار به جای مالک فعلی پرداخت اقساط را به عهده بگیرد در این صورت علاوه برآنکه سند ملک می تواند به نام او منتقل شود ادامه باز پرداخت تسهیلات نیز برعهده اوست.با زدن وکالت بلا عزل نیز مشکل می تواند حل شود که بر اساس آن وکیل یعنی خریدار پس ازتسویه وام ملک را به نام خود می زندکد وکیل29301
- توسط: علیرضا محمدی
- ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ | ۱۸:۵۰:۴۴
با سلام
خیر امکان اینکه سند رهنی را بتوانید منتقل کنید وجود ندارد
مال رهنی را
یا باید ابتدا فک رهن کنید و با با اجازه مرتهن این امر امکان پذیر است اما چون طرف مقابل بانک است تنها راه امان فک رهن است.
با ما درتماس باشید کد ۲۸۵۲۸
- توسط: مسیح اقاداودی جلفایی
- ۱۳۹۹/۱۲/۲۳ | ۱۱:۵۷:۵۶
Inpin Blog
حقوقی
صفر تا صد معامله املاک در رهن بانک
توسط تیم محتوای اینپین - سپتامبر 6, 2020
ملک رهنی چگونه ملکی است؟ خرید و فروش املاک رهنی به چه صورت است؟ آیا املاک رهنی را معامله کنیم یا نه؟ در معامله املاک در رهن بانک باید به چه نکاتی دقت کنیم؟
حتما اصطلاح ملک رهنی به گوشتان خورده است. گاهی سند ملک با دریافت وام یا تسهیلات، در رهن بانک یا موسسهای قرار میگیرد. مشکلاتی که در خریدوفروش املاک رهنی به وجود میآید، باعث دعاوی زیادی در دادگاهها شده است.
هنگام خریدوفروش ملک رهنی گاهی لازم است سند از رهن بانک آزاد شود و گاهی به این کار نیاز نیست. در هر صورت اگر قصد خرید یا فروش ملک رهنی را دارید، باید دقت داشته باشید و نکاتی را رعایت کنید. در این نوشته به بررسی کامل املاک رهنی و شرایط معامله آنها میپردازیم.
رهن و سند رهنی چیست؟
بانکها برای وام و تسهیلات اعطایی ضمانت مشخصی در نظر میگیرند. در مورد وام مسکن، معمولا ضمانتی که بانک در نظر میگیرد، رهن سند خانه مورد معامله است. توجه داشته باشید که رهن باعث خارج شدن عین مال از مالکیت شخص راهن نمیشود و راهن همچنان مالک است و به تبع آن منافع مربوط به مال در رهن از آن او میباشد.
همانطور که در مطلب انواع سند ملکی، به تعریف انواع سند پرداختیم، سند ملکی رهنی از آنجا که در دفاتر اسناد رسمی تنظیم میشود، یک سند رسمی است. سند ملکی رهنی در واقع بین وامگیرنده و یک بانک و یا موسسه مالی و اعتباری، برای تضمین پرداخت اقساط وام تنظیم میشود.
معامله خانه در رهن بانک
فروش مالِ غیر، غیرقانونی است و بر همین اساس خریدوفروش ملک در رهن بانک نیز، بدون رضایت بانک غیرقانونی و مصداق کلاهبرداری است. معامله خانهای
1-فک رهن
خانهای که به عنوان وثیقه تحت رهن بانک است، برای معامله باید از رهن بانک خارج شود. معامله خانه قبل از فک رهن، مخالف منافع بانک است و در نتیجه بانک میتواند به جرم کلاهبرداری شکایت کند. اما امکان معامله خانهای که هنوز در رهن بانک است نیز وجود دارد.
2-انتقال تسهیلات به خریدار
تا زمانی که ملکی در رهن بانک است، مالک نمیتواند به طور رسمی و محضری سند را به شخص دیگری منتقل کند. انتقال ملک فقط از طریق انعقاد مبایعهنامه در بنگاههای ملکی امکانپذیر است و میتوان نقل و انتقال سند را به زمان تسویه تسهیلات موکول کرد. راه دیگر این است که طبق مقررات رسمی، خریدار به جای مالک فعلی پرداخت اقساط را بر عهده بگیرد. در این صورت علاوه بر اینکه سند ملک به نام وی منتقل میشود، ادامه بازپرداخت تسهیلات نیز بر عهده خریدار خواهد بود.