مشاور حقوقی برای بررسی طلاق
- توسط اصغر
- ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ | ۱:۴۶:۲۷
- 4 پاسخ
- توسط: معصومه سلطانی
- ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ | ۲۳:۵۳:۲۳
با سلام و احترام.
اگر بودن زن با شوهر در منزل مشترک موجب ضرر جانی و مالی یاشرافتی برای زن باشد می تواند منزل مستقل داشته باشد و در این مدت نفقه به ایشان تعلق می گیرد طبق ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی. اگر همسر شما بدون عذر موجه منزل مشترک را ترک نموده در اصطلاح ناشزه هستندو به ایشان نفقه تعلق نمی گیرد، البته شما می بایست دادخواست تمکین میدادید و اگر ایشان تمکین نکند طبق ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی مستحق نفقه نیست و عدم تمکین از جانب زن اجازه ازدواج مجدد برای مرد هست. حق طلاق با مرد هست و زن با وجود شرایطی که موجب عسر و حرج هست می تواند تقاضای طلاق کند.
- توسط: زینب زینلی
- ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ | ۱۴:۴۰:۳
با سلام، شما دادخواست الزام به تکمین زوجه را پیگیری کنید، چون با اثبات به تکمین نکردن زوجه، و اینکه شما تمام مایحتاج را فراهم کردید و نبودن همسر شما در خانه به خاطر عسر و حرج نه باشد ناشزه محسوب می شوند و نه تنها ملزم به تکمین و برگشت به منزل می شوند بلکه ناشزه محسوب شده و مستحقق نفقه نخواهند بود، علاوه بر این طلاق از جانب زوجه نیاز به شرایط خاص دارد که در صورت ثابت کردن می تواند طلاق بگیرند، و به این راحتی طلاق داده نمی شود.
- توسط: مسیح اقاداودی جلفایی
- ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ | ۱۳:۷:۱۲
با سلام اگر شما ایشان را از خانه بیرون نکرده باشید و به اختیار خود ترک منزل نموده باشد محکوم به تمکین می شود و در مورد طلاق هم با توجه به علاقه شما به زندگی مشترک به راحتی حکم طلاق صادر نمی شود و در ضمن حق طلاق با مرد است و زن در شرایط به خصوصی می تواند طلاق بگیرد
- توسط: علی محمد غفرانی راد
- ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ | ۹:۲۹:۷
سلام
چنانچه شما منزل و مایحتاج ضروری زوجه را فراهم دارید و ایشان تمکین نمی کنند اجازه بدین جلسه الزام به تمکین برگزار بشود .
در خصوص طلاق و جدایی دادگاه به راحتی تصمیم نمی گیرد و به داور و شورای حل اختلاف جهت سازش ارجاع می شود و همهی تلاش نظام قضایی بر این هست که خانواده حفظ شود .
موفق باشید