مشاوره حقوقی برای تعییر نام در شناسنامه
- توسط امیر
- ۱۳۹۹/۱۲/۶ | ۲:۸:۵۱
- 5 پاسخ
- توسط: سهیلا سلمانی
- ۱۴۰۰/۱/۶ | ۲۲:۲۲:۳۷
با سلام ..خیر برای شما سوء سابقه محسوب نمیشود و برای گرفتن عدم سوء پیشینه خود می توانید به دفاتر پلیس 10+ مراجعه کنید.
- توسط: سمیه شکری
- ۱۳۹۹/۱۲/۱۷ | ۱۱:۳۰:۳
با سلام
خیر برای شما سو پیشینه محسوب نمی شود.
کد وکیل19945
- توسط: باقر رحیمی
- ۱۳۹۹/۱۲/۶ | ۱۱:۳۴:۳۰
سلام بر شما.برای گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید در ضمن نسبت به جرمی که توضیح دادید سوء پیشنه برای شما متصور نیست
- توسط: فتح اله هدایتی
- ۱۳۹۹/۱۲/۶ | ۱۰:۱۰:۱۷
با سلام و احترام. در سوال مذکور دو مورد بیان شده است:1- اثر جرم در پیشینه فرد 2- تغییر نام در شناسنامه . که دو مقوله جدا از هم و فرایند متفاوت دارد. ابتدا اثر جرم در پیشینه فرد را بیان میکنم: جرائمی که باعث ایجاد سوء پیشینه میگردد در ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 بیان شدهاند و عبارت است از جرایمی كه مجازات آنها سالب حیات است، مانند قتل كه مجازات آن قصاص است؛ جرایمی كه مجازات آنها حبس ابد است، مانند ارتكاب سرقت حدی برای بار سوم؛ جرایمی كه موجب مجازات قطع عضو هستند، مانند سرقت حدی برای بار اول و دوم؛ جرایم موجب مجازات قصاص عضو، مانند قطع عمدی عضو دیگری كه موجب قصاص عضو جانی میشود؛ جرایم مستوجب نفی بلد، مانند محاربه؛ جرایم مستوجب حبس تا درجه پنج، مانند آدمربایی و جرایم موجب شلاق حدی، مانند زنا، قَذف و شرب خمر.
اماسوال این است: آیا كسی كه مرتكب این جرایم شود، همواره مجبور است این بار سنگین را به دوش بكشد و به عنوان فردی سابقهدار شناخته شود؟
پاسخ این پرسش، منفی است. ثبت در سوءِپیشینه فرد نیز مدت زمانی دارد و افراد به تناسب جرمی كه مرتكب شدهاند تا مدت زمان معینی از حقوق اجتماعی محروم میشوند.
پس از گذشتن این مواعد مقرر، فرد اعاده حیثیت میشود و آثار تبعی محكومیت وی زائل خواهد شد. این مدتها در ماده ۲۶ قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 مشخص شدهاند كه شامل هفت سال در محكومیت به مجازاتهای سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حكم اصلی؛ سه سال در محكومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی كه دیه جنایت واردشده بیش از نصف دیه مجنیعلیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه چهار همچنین دو سال در محكومیت به شلاق حدی، قصاص عضو در صورتی كه دیه جنایت واردشده نصف دیه مجنیعلیه یا كمتر از آن باشد و حبس درجه پنج است.
مطابق قانون مجازات اسلامی، پس از گذشتن مدت زمانهای مذكور، برای رفع اثر از محكومیت مؤثر كیفری و اعاده حیثیت، نیازی به مراجعه به دادگاه و دریافت حكم از دادگاه نیست و با اجرای حكم و منقضی شدنِ مدت زمانِ محرومیت شخص از حقوق اجتماعی، طی فرایندی اداری، موضوع به مراجع ذیربط اعلام و از پیشینه كیفری فرد محكوم پاك میشود.
2- تغییر نام:ضابطه تغییر نام در ماده 20 قانون ثبت احوال مشخص هستش و شرایط اون عنواتن شده که براساس اون میشه تغییر نام داد.
- توسط: مسیح اقاداودی جلفایی
- ۱۳۹۹/۱۲/۶ | ۹:۳۹:۳۵
با سلام این مورد اصلن از موارد سو پیشینه و سابقه موثر کیفری میست برای اطمینان می توانید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و گواهی سو پیشینه کیفری بگیرید