مشاوره حقوقی تلفنی درخصوص طلاق
- توسط حسام
- ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ | ۲۲:۱:۴۴
- 4 پاسخ
- توسط: زهرا فرجی
- ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ | ۲۳:۱۵:۳۸
درود و عرض ادب
اموال و وسایلی را که شوهر در طول زندگی مشترک خریداری می کند حتی آنچه را که در خرابی یا استهلاک جهیزیه زن خریداری می کند، جزء جهیزیه نیست. جهیزیه همان است که در شروع زندگی مشترک زن به خانه شوهر آورده است و اگر در طول زمان این وسایل خراب یا مستهلک شوند، شوهر مسئولیتی و تکلیفی برای پرداخت وجه آن یا دادن جایگزین ندارد. بنابراین اگر سالیانی از زندگی گذشته باشد بدیهی است که بعضی از وسایل منزل مستهلک و یا بعضا خراب می شوند. زن اگر بخواهد این زمان دادخواست استرداد جهیزیهبدهد فقط آنچه باقی مانده را می تواند مسترد نماید.
- توسط: فرخنده حسنی
- ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ | ۱۷:۹:۹
درود با توجه به اینکه همسر شما سیاهه و مدرکی دال بر اوردن جهیزیه نداشته باشد شما میتوانید با شهادت شهود از جمله شهادت فروشندگان البته اگر دسترسی دارید ادعای خود را ثابت کنید.در این صورت تنها وسایلی که عرفا مورد استفاده زن قرار گیرد برای زن است.
- توسط: نرگس خاجی
- ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ | ۱۲:۴۴:۵۵
با توجه به نداشتن سیاهه و مدرکی دال بر اینکه جهیزیه را خود به خانه همسر آورده بر اساس قانون خانواده در طلاق هر چیزی که عرفا برای زن مورد استفاده است به زن و هرچیزی که برای مرد مورد استفاده است به او تعلق میگیرد.در صورتیکه شما مدرکی دال بر اینکه خود لوازم منزل را تغییر داده آید داشته باشید شاید در علم قاضی و حکم صادره از وی موثر باشد.هرمدرک و یا شاهدی دال بر آن دارید میتواند قرآن موثر واقع شود.
کد مشاور 18224
- توسط: زهره جعفری
- ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ | ۲۳:۳۰:۶
وقت بخیر ٫بر اساس قانون جهیزیه بر عهده مرد است از انجایی ک همسرتان سیاهه یا مدرکی در این مورد ندارد میتوان این گونه نتیجه گرفت پس از ۱۹سال زندگی مشترک هر آنچه ک از وسایل مرد است مربوط ب زوج و هر آنچه مربوط ب زن برای زوجه است و برای اثبات ادعای خود مبنی بر وجود فاکتور میتوانید ب تاریخ فاکتور و نام خریدار استناد کنید