مشاوره حقوقی خیانت و خودداری شوهر از ایجاد رابطه زناشویی
- توسط زها آذر
- ۱۳۹۹/۹/۱۹ | ۱۱:۳۳:۳۴
- 3 پاسخ
- توسط: فاطمه موسوی نژاد
- ۱۳۹۹/۹/۱۹ | ۱۵:۵۹:۲۳
با سلام
بله یکی از مواردی که زوجه می تواند درخواست طلاق کند خیانت شوهر ودر عسر وحرج نگه داشتن زوجه از سوی زوج است اگر بتوانید اثبات کنید می توانید طلاق ومطالبه ی مهریه کنید کد مشاور خانواده 6867
- توسط: لیلا هوشمندد سروستانی
- ۱۳۹۹/۹/۱۹ | ۱۲:۱۴:۲۲
سلام علیکم . هر ادعایی داشته باشید فقط با ادله اثبات دعوی میتوانید اثبات کنید . سند ازدواجتان را مطالع بفرمائید در قسمتی از این سند قید شده که :«شرایط ضمن عقد نکاح وعقد خارج لازم
الف- ضمن عقد نکاح خارج لازم زوجه شرط نمود هرگاه طلاق بنا به درخواست زوجه نباشد و طبق تشخيص دادگاه، تقاضاي طلاق ناشی از تخلف زن از وظايف همسری يا سوءاخلاق و رفتار وی نبودهباشد، زوج موظف است تا نصف دارايي موجود را كه در ايام زناشويي با او بدست آورده يا معادل آن را طبق نظر دادگاه بلاعوض به زوجه منتقل نمايد.
ب- ضمن عقد نكاح خارج لازم زوج به زوجه وكالت بلاعزل با حق توكيل غير داد كه در موارد مشروحه ذيل با رجوع به دادگاه و اخذ مجوز دادگاه پس از انتخاب نوع طلاق خود را مطلقه نمايد و نيز به زوجه وكالت بلاعزل با حق توكيل غير داد تا در صورت بذل از طرف او قبول كند.
مواردی استنادی زن در تقاضای طلاق از دادگاه خانواده
مواردی که زن می تواند حسب مورد از دادگاه تقاضای صدور اجازه طلاق نماید بشرح زیر است:
۱- استنكاف شوهر از دادن نفقه زن به مدت ۶ ماه به هر عنوان و عدم امكان الزام او به تأديه نفقه و همچنين در موردي كه شوهر ساير حقوق واجبه زن را به مدت ۶ ماه ايفا نكند و اجبار او به ايفا هم ممكن نباشد.
۲- سوء رفتار يا سوء معاشرت زوج به حدي كه ادامه زندگي را براي زوجه غيرقابل تحمل نمايد.
۳- ابتلاي زوج به امراض صعبالعلاج به نحوي كه دوام زناشويي براي زوجه مخاطرهانگيز باشد.
۴ ـ جنون زوج در مواردي كه فسخ نكاح شرعا ممكن نباشد.
۵ـ ـ عدم رعايت دستور دادگاه در مورد منع اشتغال زوج به شغلي كه طبق نظر دادگاه صالح، منافي با مصالح خانوادگي و حيثيت زوجه باشد.
۶ ـ محكوميت شوهر به حكم قطعي به مجازات ۵ سال حبس يا بيشتر يا به جزاي نقدي كه بر اثر آن عجز از پرداخت منجر به ۵ سال بازداشت شود یا به حبس و جزای نقدی که مجموعاً منتهی به ۵ سال یا بیشتر بازداشت شود و حكم مجازات در حال اجرا باشد.
۷ـ ابتلاي زوج به هرگونه اعتياد مضري كه به تشخيص دادگاه به اساس زندگي خانوادگي خلل وارد آورد و ادامه زندگي مشترک را برای زوجه دشوار باشد.
۸ ـ زوج، زندگي خانوادگي را بدون عذر موجه ترك كند. تشخيص ترك زندگي خانوادگي و تشخيص عذر موجه با دادگاه است و يا شش ماه متوالي بدون عذر موجه از نظر دادگاه غيبت كند.
۹ ـ محكوميت قطعي زوج در اثر ارتكاب جرم و اجراي هرگونه مجازات اعم از حد و تعزير در اثر ارتكاب جرمي كه مغاير با حيثيت خانوادگي و شؤون زوجه باشد. تشخيص اين كه مجازات مغاير با حيثيت خانوادگي است با توجه به وضع و موقعيت زوجه و عرف و موازين ديگر با دادگاه است.
۱۰ـ در صورتي كه پس از گذشت ۵ سال، زوجه از شوهر خود به جهت عقيم بودن و يا عوارض جسمي ديگر صاحب فرزند نشود.
۱۱ ـ در صورتي كه زوج مفقودالاثر شود و ظرف ۶ ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پيدا نشود.
۱۲ـ زوج همسر دیگری بدون رضايت اختيار كند يا به تشخيص دادگاه نسبت به همسران خود اجرای عدالت ننمايد.»
شما می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقاضای صدور گواهی عدم سازش به دلیل عسرو حرج بنمایید و در ستون مستندات ارجاع امر به پزشکی قانونی را نیز قید کنید چرا که در صورت صحت ادعای شما مبنی بر عدم رابطه زناشوئی تنها با ارجاع امر به پزشکی میتوان اثبات کرد ... موفق باشید
- توسط: محمد جواد شفقی
- ۱۳۹۹/۹/۱۹ | ۱۱:۵۴:۲۷
سلام
بله، هر کدام از دو مورد می تواند موجب اقدام شما برای دادخواست طلاق از دادگاه شود.
بنابراین در صورت اثبات خیانت از سوی مرد در دادگاه و نیز ترک روابط زناشویی از سوی او در مدتی نامتعارف، و در صورت تشخیص دادگاه، این امر ممکن است.