مشاوره حقوقی میزان سهم ارث پسر و دختر از پدر
- توسط اشتباد
- ۱۳۹۹/۹/۹ | ۱۰:۷:۸
- 4 پاسخ
- توسط: احمد شریفی
- ۱۳۹۹/۹/۲۷ | ۲۳:۳۸:۱۲
مذکر دو برابر مونث ارث میبردو خنثی درصورت اثبات سه چهارم ترکه را به ارث میبرد
- توسط: جلال میرزائی
- ۱۳۹۹/۹/۱۴ | ۱۲:۲۰:۵۱
باسلام
مطابق قانون پسردوبرابردخترارث خواهدبرد.ودرموردخنثی درصورت خنثی مشکل؛نیمی ازارث پسرونیمی ازارث دختررامیبردودرصورتی که مشکل نباشدبراساس اینکه به کدام جنس نزدیکتراست ارث میبرد.
- توسط: لیلا هوشمندد سروستانی
- ۱۳۹۹/۹/۹ | ۱۱:۳:۴
انچه متوفی ترک کرده و از خود باقی میگذارد «ترکه» نام دارد . ترکه شامل « اموال منقول و غیر منقول - مطالبات و بدهی های و اوراق بهادار و حسابهای بانکی و... » است . ابتدا باید دیون متوفی شامل هزینه کفن و دفن و مهریه همسر و... پرداخت شود و انچه باقی میماند بین وراث به میزان سهم الارث تقسیم میشود . در سهم الارث نیز ابتدا باید یک هشتم سهم زن جدا و هفت هشتم مابقی به نسبت مذکر دو برابر مؤنث تقسیم میشود یعنی اگر متوفی یک دختر و یک پسر و یک همسر دارد . پس از جدا نمودن دیون و یک هشتم همسر یک سوم از هفت هشتم متعلق به دختر و دو سوم از هفت هشتم متعلق به پسر خواهد بود .
- توسط: زهرا قاسمی
- ۱۳۹۹/۹/۹ | ۱۰:۱۸:۴۰
سلام سهم الارث فرزند ذکور ۲ برابر اناث است و خنثی با توجه به نزدیکی از جهت ظاهر به هرکدام جنس مطابق سهم الارث آن جنس می باشد اگر از نظر ظاهری به دختر شبه تر است مطابق با ارث دختر واگر به پسر نزدیکتر است مطابق ارث پسر اما اگر خنثی مشکل باشد و تشخیص آسان نباشد نیمی مرد ونیمی زن ارث می برد