موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

حق طلاق| به شرط خیانت همسر

حق طلاق| به شرط خیانت همسر

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ | ۱۴:۵۰:۳۳

حق طلاق به معنای این است که هر کسی که آن را داشته باشد، می‌تواند در هر زمانی به دادگاه دادخواست طلاق خود را ارائه دهد. بسیاری از افراد این‌طور تصور می‌کنند که زوجین هر دو حق طلاق را دارند اما نکته مهم این است که براساس قوانین طلاق، فقط مردان دارای حق طلاق هستند. بنابراین زنان یا این امکان را ندارند یا باید به طور جداگانه آن را دریافت کرده باشند.

یکی از مواردی که باعث می‌شود به عنوان زوجه هم بتوانید در شرایط خاصی درخواست طلاق دهید، این است که هنگام عقد زوج شروط 12 گانه را امضا کرده باشد. براساس این شروط اگر زوج در طول زندگی مشترک درگیر اعتیاد، محاکمه کیفری، غیبت، مفقود الاثری، عدم پرداخت نفقه، عقیم بودن و غیره شود؛ شما می‌توانید درخواست طلاق خود را به دادگاه ارائه دهید.

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

حق طلاق با کیست؟

در قانون مدنی در مورد حق طلاق صحبت شده است. این حق بعد از ازدواج به مرد داده می‌شود، در نتیجه زوج می‌تواند هر زمان که مایل بود حتی بدون داشتن دلیل موثق از همسرش جدا شود. تنها مساله‌ای که وجود دارد این است که باید مهریه زن را کامل بپردازد. با این حال می‌تواند در شرایط خاصی، وکالتی از این حق طلاق را به زن هم بدهد.

برای دادن حق طلاق به زنان باید حتما به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده و وکالت بلاعزل دهید. در این مورد پیشنهاد می‌شود زوجه حتما از قبل با یک وکیل متخصص مشاوره حقوقی تلفنی داشته باشد تا با نحوه انجام این موضوع آشنا شود. اگر حق طلاق را از همسر خود دریافت کنید، شما هم در صورتی که ادامه زندگی مشترک را غیرممکن ببینید، می‌توانید به دادگاه رفته و درخواست طلاق بدهید.

 

مزایا و معایب دادن حق طلاق به زن

اگر بخواهیم در خصوص مزایا و معایب دادن حق طلاق به زن صحبت کنیم، باید گفت انجام اینکار به نحوی انتقال یک حق برای آزادی به یک طرف رابطه ازدواج است و در واقع این حق باید از ابتدا وجود داشته باشد، اما با اعطای وکالت از جانب زوج به زوجه، این حق دیگر قانونی بوده و مزیت بزرگی برای ادامه زندگی زن خواهد بود.

با انجام اینکار تعادل به یک زندگی مشترک باز می‌گردد و هر یک از طرفین از این پس با دیگری رفتار بهتری خواهد داشت زیرا می‌داند در صورتی که مشکلات بین آن‌ها حل نشود، دیگری می‌تواند درخواست طلاق داده و از او جدا شود.

 

 

 

مشاوره حقوقی ازدواج 
حق طلاق مشروط 
مشاوره حقوقی طلاق 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 

 

چگونگی دادن حق طلاق به زن

برای انتقال حق طلاق به زن دو راه اصلی وجود دارد و تنها در همین دو مورد است که حق طلاق قانونی بوده و در دادگاه اعتبار خواهد داشت. اولین مسیر، ثبت حق طلاق در همان ابتدا و در زمان امضا کردن عقدنامه است و عاقد می‌تواند به عنوان شرط ضمن عقد، حق طلاق را برای زن در همان عقدنامه بنویسد. در مورد دوم نیز می‌توان با مراجعه حضوری به یک دفترخانه اسناد رسمی و ثبت یک وکالت نامه طلاق، حق طلاق را به زن داد.

از این پس زن نیز از طرف مرد وکیل خواهد بود تا روند طلاق را آغاز کند. در این بین هر دو طرف می‌توانند شروط خود را در این وکالت نامه درج کنند تا به یک توافق همه جانبه برسند. مشاوره حقوقی انلاین و رایگان یکی از بهترین روش‌های آشنایی با شرایط انتقال حق طلاق است.

 

ایا زن با حق طلاق هر زمان می تواند طلاق بگیرد؟

سوالی که برای بسیاری از افراد وجود دارد این است که آیا با دادن حق طلاق به زن، او نیز همانند زوج می‌تواند هر زمانی درخواست طلاق دهد؟ باید گفت جواب کلی به این موضوع بله است. در واقع با رفتن به یک دفتر اسناد رسمی و نگارش وکالت نامه طلاق به زن، همسر از طرف زوج وکالت خواهد داشت تا امور مربوط به طلاق را انجام داده و از این رو این اختیار را خواهد داشت که هر زمانی اینکار را انجام دهد.

 کاملا مشخص است که همانطور که مرد هر زمان و بی دلیل اقدام به شروع پروسه طلاق نمی‌کند، زن نیز بی‌دلیل اینکار را انجام نداده و تنها زمانی که احساس کند زندگی زناشویی او به پایان رسیده است، از همسر خود جدا خواهد شد.

 

 

ایا دادن حق طلاق به صورت مشروط صحیح است؟

در صورتی که بر سر موضوع دادن حق طلاق به زن به توافق رسیده باشید و بخواهید در دفترخانه این حق را به همسر خود بدهید، می‌توانید در کنار انتقال این وکالت، شروط مورد نیاز خود را نیز اعلام کنید تا در کنار موارد قانونی قبلی اعمال گردد. البته باید دقت داشت که این شروط باید قانونی بوده و قابلیت اجرای قانونی داشته باشد.

 

 

حق طلاق

 

به طور مثال می‌توانید بگویید که تنها در صورتی امکان استفاده از حق طلاق وجود دارد که مهریه بذل گردد و یا حتی می‌توان مدت زمانی را مشخص کرد و تنها پس از گذشت این مدت می‌توان پروسه طلاق را انجام داد و به این نوع وکالت، حق طلاق مشروط می‌گویند. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید از مشاوره حقوقی استفاده کنید تا در خصوص انواع بندهایی که می‌توانید در وکالت مشروط قرار دهید مطلع شوید.

 

ایا خیانت همسر می تواند دلیل خوبی برای طلاق باشد؟

برخی اشتباهات در زندگی باعث می‌شود که نتوان هیچگاه به شرایط قبلی بازگشت و خیانت همسر یکی از این موارد است. اینکار هم از نظر شرع و هم از نظر اخلاقی کار اشتباهی است و از منظر قانون یکی از موارد مهم برای طلاق گرفتن و جدایی به حساب می‌آید. هرگاه بتوان دادگاه و نظر قاضی را در این خصوص جلب کرد، طلاق گرفتن کار سختی نخواهد بود.

برای آنکه بتوان با استفاده از این موضوع طلاق گرفت، باید بتوان دلایل و شواهد مناسب و محکمه پسند تدارک دید و انجام اینکار به هیچ عنوان با توجه به قوانین جمهوری اسلامی آسان نیست. در صورتی که بتوان تعداد مناسبی از شاهدین را که به صورت حضوری شاهد خیانت همسر شما بوده‌اند به دادگاه معرفی کنید، می‌توان برای طلاق اقدام کرد.

موسسه حقوقی وکیل تلفنی با در اختیار داشتن تیمی از وکلای باتجربه و کاربلد آماده بوده تا پرونده‌های رسیدگی به حق طلاق شما را بررسی کند. شما می‌توانید به صورت شبانه روزی و در تمام روزهای هفته با شماره تلفن‌های ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ و ۰۲۱۴۷۶۲۵۹۰۰ تماس بگیرید تا وقت مشاوره خود را رزرو کنید.

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی