موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل فریبرز ذوالفقاری گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۹:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳۰
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۵۸:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۵۵:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۵۲:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۵۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۹
  • آرمیا هوشیار گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۸:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۸
  • شقایق نجمی شقایق نجمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۷:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۸
  • شقایق نجمی شقایق نجمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۵۱:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۸
  • احد بهرام زاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۶
  • فالح حميداوي فالح حميداوي گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۲۰:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۶
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند1402

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند1402

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۱/۲۰ | ۱۵:۵۲:۴۰

هنگامی که زوجین با هم زندگی می‌کنند، اصلا موضوعی به نام حق ملاقات فرزند مطرح نمی‌شود؛ زیرا همیشه هر دو والد کنار فرزند حضور دارند. در زمانی که زوجین تصمیم به طلاق می‌گیرند، مساله‌ای به نام حضانت فرزندان هم مطرح می‌شود. بنابراین از آن به بعد مسئولیت نگهداری از فرزند با یکی از والدین بوده، درنتیجه طرف مقابل باید حق ملاقات داشته باشد.

براساس قانون، حضانت فرزندان دختر و پسر تا سن 7 سالگی با مادر بوده و از آن به بعد به جنسیت فرزند بستگی دارد. دخترها 9 سالگی بلوغ می‌شوند، بنابراین از آن سن می‌توانند خودشان تصمیم بگیرند که با کدام والد زندگی کنند. این در حالی است که پسرها از 15 سالگی این حق را خواهند داشت.

منظور از حق ملاقات فرزند این است که اگر زوجین از هم جدا شده باشند یا از هم جدا زندگی کنند؛ به هر حال فرزند در کنار یکی از آن‌ها سکونت می‌کند. پس هر زمان که قانون اجازه دهد می‌تواند والد دیگر را ببیند. در حالت کلی اگر مشکلی وجود نداشته باشد، هیچ یکی از والدین مانعی برای ملاقات با فرزند خود ندارند. این موضوع در ماده 1174 قانون مدنی مطرح شده است.

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

با این حال اگر به دلیل مشکلات مختلفی یکی از والدین امکان ملاقات دائمی فرزندش را نداشته باشد، بنابراین این مدت زمان کاهش پیدا می‌کند. به عنوان مثال برخی از مردها بعد از طلاق تنها در روزهای آخر هفته اجازه ملاقات فرزند با مادرش را می‌دهند.

 

نحوه تعیین محل ملاقات با فرزند

در صورتی که زوجین بر سر زمان و تعیین محل ملاقات با فرزند به توافق برسند، مشکلی وجود ندارد؛ اما اگر نتوانند سر این موضوع به یک پاسخ مشترک برسند، تعیین کننده نهایی مرجع قضایی است. در این حالت دادگاه زمان، مکان ملاقات و سایر جزئیات مربوط به این موضوع را براساس شرایط طرفین و فرزند تعیین می‌کند. به صورت کلی به این شکل است که روزهای هفته فرزند با یکی از والدین و روزهای آخر هفته با دیگری است.

البته زمان و مکان ملاقات را می‌توان تغییر داد و قرار نیست که همیشه ثابت باشد. هریک از والدین که نسبت به این موضوع گله و شکایتی داشته باشد می‌تواند با مراجعه به دادگاه، مدت زمان ملاقات با فرزند را افزایش یا کاهش دهد. البته در این زمینه گاهی نیاز به حضور یک وکیل دارید زیرا والد  قصد ندارد تا با شما مصالحه کند.

پس می‌توانید با استفاده از مشاوره حقوقی به دنبال راهکارهای مختلفی برای گفتگو و مذاکره با طرف مقابل باشید. اگر هیچ یک از والدین شرایط خاص و متفاوتی نداشته باشند که روی نحوه والدگری آن‌ها تاثیر بگذارد، در این صورت مشکلی هم احتمالا از جهت دیدار با فرزند نخواهند داشت. این در حالی است که اگر یکی از والدین با مشکلات اخلاقی یا کاری درگیر باشد، ممکن است روی ملاقات با فرزند تاثیر خود را بگذارد.

 

 

 

 

ملاقات فرزند

 

حق ملاقات فرزند در چه صورتی سلب می شود؟

به طور معمول، در حق ملاقات فرزند مشکل و مانعی وجود ندارد. با این حال ممکن است بعضی از والدین به دلایل مختلفی این حق را از دست بدهند. در این مورد براساس متن قانون اگر پدر یا مادر در مراقبت از فرزند تحت حضانت خود، کوتاهی کند که این کوتاهی منجر به یک آسیب بزرگ شود؛ می‌توان حق ملاقات را از او گرفت. به عنوان مثال فرد معتادی را در نظر بگیرید که به دلیل کوتاهی در مراقبت از فرزند، باعث می‌شود تا کودک خردسال دچار سوختگی با زغال شود.

البته مثال‌های فراوانی می‌توان برای این مساله زد اما هرگونه مشکلی که منجر به آسیب به کودک شود، ابتدا باید به تایید مراجع قضایی رسیده و سپس حضانت و حق ملاقات از فرد گرفته می‌شود. در ادامه به بررسی مواردی می‌پردازیم که می‌توانند باعث سلب این حق شوند.

  • داشتن اعتیاد به مواد مخدر، الکل و موارد خطرناکی مانند قمار از دلایل مهمی هستند که می‌توانند به کودک آسیب بزنند؛
  • مبتلا بودن به بیماری‌های روانی که نیاز به درمان مداوم و حتی بستری دارند؛
  • ضرب و جرح کودک به طوری که خارج از حد متعارف بوده و باعث آسیب جدی به بدن او می‌شود؛
  • مشغول بودن به فساد اخلاقی و کارهایی که با شئون خانواده و والدگری در تضاد است؛
  • به اجبار سرکار بردن کودک و سواستفاده از او در مشاغلی مانند تکدی‌گری.

 

 

 

 

وکیل دادگستری خانواده 
هزینه دادخواست ملاقات فرزند 
دادخواست ملاقات فرزند 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 

 

ایا به حق ملاقات فرزند می توان اعتراض کرد؟

حق ملاقات فرزند از جمله مواردی است که توسط قانون‌گذار تعیین شده و در صورتی که والد مشکل اخلاقی و یا موارد منفی دیگری نداشته باشد، به او این اجازه را می‌دهد تا در مدت زمان مشخصی فرزندان خود را ملاقات کند. همانند دیگر رای‌هایی که در دادگاه صادر می‌شود، می‌توان به این رای نیز اعتراض کرد و حق ملاقات فرزند را از والد دیگر گرفت. از جمله موارد مهمی که باعث می‌شود دادگاه به این اعتراض جواب مثبت دهد، شرایطی است که وضعیت جسمی یا فیزیکی فرزند در خطر باشد.

مواردی مانند اعتیاد به موارد مخدر، فساد اخلاقی و فحشا، ضرب و شتم و یا ابتلا به بیماری‌های روانی از موارد مرسومی است که در صورت اثبات در دادگاه، حق ملاقات فرزند را از والد می‌گیرد. بهتر است برای ممانعت از حضور فرزندان پیش والد دیگر حتما از مسیر قانونی عمل کرده و به هیچ عنوان خودتان مانع دیدار آن‌ها نشوید، زیرا اینکار جرم بوده و می‌توان از شما شکایت کرد. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری در خصوص اعتراض به حق ملاقات فرزند دارید، می‌توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان استفاده کرده و از مشاوران مرکز وکیل تلفنی سوالات خود را بپرسید.

 

مشاوره حقوقی تلفنی ملاقات فرزند در سال 1402

هیچ مسئله‌ای به اندازه آینده فرزندان برای والدین مهم نیست و اغلب افرادی که دیگر نمی‌توانند به زندگی مشترک خود ادامه دهند، همچنان مایل به دیدن فرزندان خود هستند. طبق قانون حضانت فرزندان با یکی از والدین بوده و اگر فرد مقابل همچنان خواستار دیدن فرزندانش باشد، باید حق ملاقات فرزند را دریافت کرده باشد. تعیین تکلیف حضانت فرزندان و سپس حق ملاقات فرزند از جمله مواردی است که بهتر است در هنگام پروسه طلاق مشخص شود و در همان بین به یک توافق دوجانبه رسید.

 

 

 

مشاوره ملاقات فرزند

 

بسیاری از افراد در پروسه طلاق حال روحی خوبی نداشته و برخی مسائل برای آن‌ها در لحظه اهمیتی ندارد. اگر در گرفتن حق ملاقات فرزند خود به مشکل برخورده‌اید و یا نمی‌دانید بعد از گذشت مدتی چطور باید اینکار را انجام دهید، بهتر است از یک وکیل کاربلد کمک گرفته و زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید به صورت قانونی به ملاقات فرزندان خود بروید. مشاوره حقوقی تلفنی نیز یکی از خدمات ارزنده در سال 1402 است که بدون هیچ محدودیتی در زمان دسترسی به مشاوران، امکان بهره‌مندی از تجربه وکلای پایه یک دادگستری را در زمینه حضانت فرزند و یا گرفتن حق ملاقات فرزند را خواهید داشت.

موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمام روزهای هفته حتی ایام تعطیل آماده بوده تا خدمات مشاوره خود را ارائه دهد. شما می‌توانید برای رزرو وقت با تیم مشاوران حقوقی متخصص این گروه با شماره تلفن‌های 02147625900 و 09212242670 تماس بگیرید. جلسات مشاوره با حضور وکلای متخصص و باتجربه در هر حوزه‌ای برگزار می‌شود.

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی