از قرارداد کار و شرایط اساسی انعقاد آن چه میدانید؟ قراردادهای کار جزو رایجترین توافقات برای شروع همکاری هستند. این قراردادها میان کارفرمایان و کارگران منعقد میشوند. چه به عنوان کارفرما چه به عنوان کارگر قصد استفاده از قراردادهای کار را داشته باشید، باید ضمن شناخت این پیمان، نکات مهم آن را هم بشناسید. از همین بابت، در این مقاله ابتدا به معرفی قرارداد کار میپردازیم. برای این کار به ماده 7 قانون کار مراجعه میکنیم. سپس ضرورت عقد چنین توافقاتی را بررسی کرده و در ادامه نکات مهم قرارداد کار را مورد بررسی قرار میدهیم. شایان ذکر است شما میتوانید تنظیم قرارداد کار را به وکلای حرفهای موسسه حقوقی وکیل تلفنی بسپارید. تنظیم قرارداد در وکیل تلفنی به صورت آنلاین انجام میشود.
اگر سوالی درباره تنظیم و عقد قراردادهای کار دارید، بهترین و سریعترین راهکار جهت رسیدن به پاسخ آن استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی است. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید. در طول مشاوره از طریق تماس تلفنی وکیل به تمام سوالات و ابهامات شما پیرامون این سری از توافقات پاسخ خواهد داد.
از ماده 7 قانون کار اینطور استنباط میشود که؛
"قرارداد کار یک توافق کتبی یا شفاهی است که طی آن کارگر در قبال دریافت حق السعی (دستمزد) متعهد میشود کاری را در بازه زمانی موقت یا غیرموقت برای کارفرما انجام دهد."
این تعریف ماهیت قراردادهای کار را به خوبی نشان میدهد. به طور ساده قرارداد کار توافقی است که کارفرما و کارگر آن را امضا میکنند. طی این قرارداد، کارفرما وظایف مدنظر خود را به کارگر محول میکند، اما باید دستمزد آن را به صورت دورهای، بر حسب توافق، به کارگر بپردازد. کارگر هم طبق مفاد پیمان باید وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد. دقت کنید از ماده 7 قانون کار میتوان اطلاعات زیادی برداشت کرد. در ادامه این اطلاعات را به شما ارائه میدهیم؛
اگرچه ماده 7 قانون کار، رسما و شرعا توافقات شفاهی را قانونی اعلام کرده است، اما تنظیم قرارداد کار به صورت مکتوب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار میباشد. چنانچه شما به عنوان یکی از طرفین همکاری، کارفرما یا کارگر، در حال عقد قراردادهای کار هستید، پیشنهاد میکنیم حتما از قراردادهای کتبی استفاده کنید و به قراردادهای شفاهی دلخوش نکنید! در ادامه ضرورت تنظیم قراردادهای کار را بیشتر بررسی خواهیم کرد:
یادتان میآید این مقاله را چگونه آغاز کردیم: "از قرارداد کار و شرایط اساسی انعقاد آن چه میدانید؟" همانطور که گفته شد، در این مقاله به دنبال درک درستی از تعریف قراردادهای کار و نکات مهم در تنظیم آن هستیم. به نظر تاکنون اطلاعات خوبی از مفهوم یک قرارداد کار کسب کرده باشید. سوال کنونی این است که در زمان تنظیم این پیمان به چه اصولی باید توجه کنیم؟ اگر خواهان تنظیم یک قرارداد اصولی هستید، باید به نکات مهم قرارداد کار که در ادامه گفته میشود، واقف باشید:
تنظیم قرارداد انلاین |
مشاوره قرارداد کار |
مشاوره حقوقی نگارش قرارداد |
درباره ما |
اگر در هر زمینهای از موارد بالا برایتان سوال ایجاد شد، مثلا اگر نمیدانید چگونه باید ضمانت حسن انجام کار در قرارداد درج گردد، کافی است یک مشاوره حقوقی از وکلای ما دریافت کنید. شما میتوانید از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان ظرف چند دقیقه پاسخ سوال خود را دریافت کنید.
آیا به دنبال تنظیم قرارداد کار هستید؟ آیا میخواهید خودتان این کار را انجام دهید؟ بهترین کار این است که تنظیم این قراردادها را به وکیل بسپارید.
دلایل متعددی برای این موضوع وجود دارد. برای مثال شما به صورت کامل با نکات مهم قرارداد کار آشنایی ندارید. جهت اطلاع اجازه دهید یک مورد را بررسی کنیم. قرارداد کار باید متناسب با قانون کار نوشته شود. بسیار خب! آیا شما به صورت کامل با قانون کار آشنایی دارید؟ آیا میتوانید قراردادهای کار را متناسب با این قانون تنظیم کنید. از طرفی تنظیم خودسرانه قراردادهای کار میتواند مصلحت شما را به خطر بیندازد. از همین رو توصیه ما این است که تنظیم قراردادهای کار را به وکلای وکیل تلفنی بسپارید. وکلای ما به صورت آنلاین بهترین قرارداد را برای شما آماده میکنند.
معمولا سوالات متعددی برای افراد در زمینه قرارداد کار و شرایط اساسی انعقاد آن مطرح میشود. بخشی از این سوالات به پیش از امضای قرارداد مربوط میشود. بخشی از آنها در زمان امضای پیمان ذهن افراد را به خود مشغول میکند. پاره ای از این سوالات نیز ممکن است پس از انعقاد قرارداد برای هر فردی مطرح شود. برای رسیدن به پاسخ این سوالات باید از یک وکیل کمک بگیرید. شما میتوانید پای میز مذاکره با وکیل نشسته و تمام ابهامات و چالشهای خود را با وی مطرح کنید. به این صورت میتوانید تمام ابهامات خود را برطرف کنید.
در سایت وکیل تلفنی، امکان دریافت مشاوره حقوقی به صورت حضوری، تلفنی و حتی آنلاین وجود دارد. در ضمن خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.