موسسه وکیل تلفنی

  • حجت شهریاری حجت شهریاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۲۴:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۵
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

تفاوت قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار

تفاوت قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۹/۱۱ | ۱۴:۱۹:۴

قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار دو قرارداد نسبتا رایج محسوب می‌شوند که به واسطه آنها کارفرمایان نیروی مورد نیاز جهت اجرای امور مدنظر خود را استخدام می‌کنند. طی این قراردادها کارفرمایان در ازای پرداخت مبلغی به عنوان دستمزد، امور مدنظر خود را به یک نیروی حرفه ای محول می‌نمایند. با این وجود می‌توان حدس زد تفاوت‌های زیادی میان قراردادهای کار و قراردادهای پیمانکاری وجود دارد. اتفاقا همین تفاوت‌ها باعث تمایز نام این توافقات مکتوب شده است. "آیا می‌دانید تفاوت قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار چیست؟" اگر این سوال برایتان مطرح شده باشد، این مقاله از سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی اطلاعات مفیدی برای پاسخ به سوالتان ارائه خواهد کرد. همراه ما باشید تا پاسخ سوالتان را دریافت کنید.

 

هرگونه سوالی درباره قرارداد کار و قرارداد پیمانکاری داشته باشید، می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی با وکلای وکیل تلفنی به آن پاسخ دهید. وکلای ما بهترین مشاوره را در زمینه انواع قرارداد به شما ارائه خواهند داد. ضمنا خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد. بنابراین شما می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز به وکیل دسترسی داشته باشید.

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

قرارداد پیمانکاری چیست؟

چنانچه بخواهیم تفاوت قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار را بررسی کنیم، ابتدا باید تعریف جامعی از قرارداد پیمانکاری داشته باشیم:

قرارداد پیمانکاری یک نوع قرارداد همکاری میان کارفرما و پیمانکار (مقاطعه کار) است که در طول آن کارفرما وظیفه‌ی اجرای تمام یا بخشی از پروژه را به پیمانکار محول می‌کند. البته کارفرما در قبال برون سپاری پروژه می‌بایست دستمزدی را به پیمانکار بپردازد. از طرفی پیمانکار نیز موظف می‌شود پروژه محول شده را در طول مدت زمان معین به اتمام برساند، در غیر این صورت به ازای هر روز دیرکرد باید به کارفرما خسارت بپردازد.

 

قرارداد کار چیست؟

در ادامه به عنوان پیش درآمدی بر تفاوت قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار بد نیست به تعریف قرارداد کار هم بپردازیم:

قرارداد کار نوعی قرارداد همکاری میان کارفرما و کارگر است که در طول آن کارگر در قبال دریافت دستمزد (حق السعی) متعهد به انجام امور محول شده می‌شود. این قرارداد می‌تواند کتبی یا شفاهی باشد. همچنین مدت زمان عقد قراردادهای کار بسته به نیاز کارفرما می‌تواند موقت یا غیر موقت باشد. به عبارتی ساده‌تر طی یک قرارداد کار، کارفرما کاری را به صورت دائم یا موقت به کارگر می‌سپارد و در ازای کاری که انجام می‌شود، به کارگر دستمزد می‌پردازد. البته در قرارداد به این دستمزد حق السعی گفته می‌شود.

 

 

تنظیم انلاین قرارداد کار

 

تفاوت قرارداد کار و قرارداد پیمانکاری چیست؟

همانطور که گفته شد، علیرغم شباهت‌ها، تفاوت‌های زیادی میان قراردادهای کار و قراردادهای پیمانکاری وجود دارد. در این بخش به بررسی تمایز قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار خواهیم پرداخت. صد البته تفاوت‌های بیشتری میان این دو توافقات مکتوب وجود دارد، با این وجود می‌توان ادعا کرد موارد گفته شده مهمترین اختلافات هستند:

  • اولین تفاوت قرارداد کار با قرارداد پیمانکاری به هویت طرف دوم قرارداد مربوط می‌شود. همانطور که می‌دانید در این قراردادها طرف دوم پیمان کارگران و پیمانکاران هستند. جالب است بدانید کارگر تنها می‌تواند یک شخص حقیقی باشد، در حالی که پیمانکار می‌تواند یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد. به عبارتی ساده‌تر، بر خلاف کارگر، پیمانکار می‌تواند یک فرد یا یک شرکت پیمانکاری باشد.
  • تفاوت بعدی این دو قرارداد به نوع دستمزد پرداختی مرتبط است. در قراردادهای پیمانکاری، پیمانکار بر اساس نتیجه و پیشرفت پروژه دستمزد از کارفرما دستمزد می‌گیرد. در واقع اگر پیمانکار پروژه را به حد نصاب‌های خاصی برساند، می‌تواند دستمزد توافق شده را دریافت کند. دقت کنید که در اکثر مواقع دستمزد پیمانکار در چند مرحله پرداخت می‌شود. این در حالی است که دستمزد کارگران در قراردادهای کار معمولا به صورت ماهانه و بر حسب قانون کار پرداخت می‌گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه نمایید.

 

 

فرق قرارداد کار و قرارداد پیمانکاری

 

  • تفاوت قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار در میزان تبعیت از کارفرما هم مشاهده می‌شود. معمولا کارگران می‌بایست مطابق با انتظار کارفرما کارها را انجام دهند، اما این قضیه برای پیمانکاران چندان صادق نیست. اگرچه پیمانکار باید طبق دستورالعمل‌های کارفرما و مهندس ناظر پروژه را پیش ببرد، اما به هر حال از آزادی عمل بیشتری در اجرای امور محوله برخوردار است.
  • یکی دیگر از تمایزات قراردادهای کار و قراردادهای پیمانکاری در سود و زیان انجام کار است. در قراردادهای کار هرگونه سود و زیان متوجه کارفرما و کارگر است. اما طبق قانون در یک قرارداد پیمانکاری سود و زیان تنها متوجه پیمانکار (مقاطعه کار) خواهد بود. همچنین کارفرما مکلف است این موضوع را در قرارداد مطرح کند که پیمانکار نمی‌تواند کارگران خود را در سود و زیان شریک نماید.

 

موارد گفته شده تنها گوشه‌ای از تفاوت قرارداد کار با قرارداد پیمانکاری است. تفاوت‌هایی که آشنایی با آنها برای کارفرمایان و جویندگان کار واجب و ضروری است. اگر می‌خواهید اطلاعات کامل تری در این زمینه کسب کنید، پیشنهاد می‌کنیم از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان استفاده بفرمایید. بله درست می‌خوانید، چرا که این مشاوره کاملا رایگان است!

 

 

وکیل امور پیمان
مشاوره حقوقی اداره کار
مشاوره حقوقی در امور اداری یا دولتی 
درباره ما 

 

نکات حقوقی مهم در قرارداد کار

پس از آشنایی با تفاوت قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار بد نیست کمی هم به نکات حقوقی مهم پیرامون قراردادهای کار بپردازیم. همانطور که می‌دانید قراردادهای کار نسبت به قراردادهای پیمانکاری رایجتر هستند، چرا که تعداد افرادی که به عنوان کارگر (کارمند) در یک سازمان استخدام می‌شوند، از تعداد افرادی که به عنوان یک پیمانکار فعالیت می‌کنند، بسیار بیشتر است. بنابراین در این بخش نکات حقوقی قرارداد کار را مورد بررسی قرار می‌دهیم. در یک قرارداد کار می‌بایست؛

  • موضوع قرارداد واضح و مشخص باشد.
  • مدت زمان قرارداد تعیین شده باشد.
  • مبلغ قرارداد (دستمزد کارگر) و نحوه پرداخت آن با جزئیات دقیق تعیین شده باشد.
  • میزان مرخصی و تعطیلات مشخص شده باشد.
  • امکان تمدید قرارداد معلوم باشد.
  • تعهدات کارگر به صورت واضح و دقیق شرح داده شده باشد.
  • سنوات و مزایای تسویه کارگر مشخص شده باشد.
  • در نهایت یک نسخه از قرارداد باید به کارگر تحویل داده شود.

 

 

قرارداد پیمتنکاری

 

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل قراردادها

راستش را بخواهید نکات حقوقی پیرامون قراردادهای کار و پیمانکاری بسیار زیاد است. برای مثال تفاوت قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار یکی از این نکات است که باید قبل از امضای این پیمان‌ها با آنها آشنایی نسبتا کاملی داشته باشید. اما نکات زیادی همچنان باقی مانده‌اند که شاید با بسیاری از آنها آشنایی ندارید. در این مواقع مشورت با وکیل می‌تواند بسیار مفید و ارزشمند باشد تا اطلاعات حقوقی شما پیرامون انواع قراردادها افزایش پیدا کند. منتهی برای دریافت مشاوره از وکیل در زمینه قراردادها می‌بایست از وکیل قراردادها کمک بگیرید.

 

البته اگر جزو افرادی هستید که از کمبود وقت گلایه دارند، می‌توانید به جای مشاوره حضوری از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید. مشاوره تلفنی یک راهکار سریع و آسان برای برطرف کردن سوالات و ابهامات حقوقی است. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

 

 

 

 

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی