موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک

قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۶/۲۶ | ۱۳:۴:۲۶

قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک یک توافق پرکاربرد در داخل کشور است که غالبا در شهرهای فرسوده و قدیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در شهرهای بزرگ و توسعه یافته که از لحاظ بافت شهری فرسوده محسوب می‌شوند، بسیاری از مالکان املاک قدیمی، تصمیم به ساخت ملک خود می‌گیرند. البته عدم برخورداری از سرمایه کافی می‌تواند مانع اصلی این افراد برای نوسازی ملک باشد. در این مواقع بهترین راهکار مشارکت در ساخت است. طی مشارکت در ساخت سرمایه‌گذاران ملک و مستغلات سرمایه مورد نیاز برای نوسازی خانه را فراهم می‌کنند و در قبال این کار مالکیت بخشی از ملک را دریافت می‌نمایند. باتوجه به کاربرد نسبتا گسترده این قراردادها، در ادامه اطلاعات بیشتری از آنها ارائه خواهد شد.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

آیا تا به حال از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده کرده‌اید؟ این مشاوره در قالب چت بوده و کاملا رایگان است.

 

قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟

در سالیان اخیر، قراردادهای مشارکت در ساخت به یکی از رایجترین قراردادهای سطح کشور تبدیل شده‌اند. در این بخش از مشاوره حقوقی قراردادها قصد داریم یک تعریف ساده و جامع درباره این توافقات ارائه دهیم. مشارکت یک فعالیت شریکی است که در آن افراد برای انجام اموری با هم همکاری می‌کنند. مشارکت در ساخت یکی از اقسام مشارکت می‌باشد که در طول آن طرفین با هدف ساخت یک سازه با یکدیگر شریک می‌شوند.

زمانی که از قرارداد مشارکت در ساخت صحبت می‌کنیم، در اغلب اوقات منظور ما قراردادی است که یک طرف  آن مالک ملک قرار دارد و طرف دیگر سرمایه گذار. طرفین قرارداد در طول توافق با یکدیگر برای ساخت و نوسازی بنای مالک به توافق می‌رسند. در این توافقات آورده‌ی مالک، همان ملک است، اما آورده‌ی سرمایه گذار سرمایه شخصی می‌باشد. در پایان پروژه، یا بر اساس توافق طرفین در اواسط پروژه، سهم شراکت هر طرف قرارداد به وی تعلق خواهد گرفت.

 

 

مشارکت در ساخت

 

برای آگاهی بیشتر با این قراردادها ما یک نمونه قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک در انتهای این مطلب ارائه کرده‌ایم. شما می‌توانید برای نگارش متن قرارداد خود از آن کمک بگیرید. البته اگر خواهان یک توافق همه جانبه هستید، توصیه این است که تنظیم این توافقات مکتوب را به وکلای کاربلد موسسه حقوقی وکیل تلفنی بسپارید.

 

اهمیت تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک

اگر در شرف شراکت برای ساخت یک ملک هستید، چه به عنوان مالک چه به عنوان سرمایه گذار، می‌بایست از قراردادی مشابه نمونه قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک استفاده کنید. تنظیم این قرارداد اهمیت بسیار زیادی در شروع شراکت دارد. اگر بدون قرارداد شروع به شراکت کنید یا حتی در تنظیم قرارداد اصول کلی را رعایت نکرده باشید، مطمئنا مشکلات عدیده‌ای برایتان ایجاد خواهد شد. این مشکلات شامل حال هر دو طرف می‌شود، بنابراین تنظیم یک قرارداد همه جانبه بسیار ضروری است. جهت اطمینان از تنظیم یک قرارداد اصولی بهتر است از یک وکیل کمک بگیرید.

مشکل دار بودن سند ملک یا عدم پایبندی به تعهدات از سوی مالک از جمله مشکلاتی است که می‌تواند سرمایه گذار را دچار نگرانی کند. از طرف دیگر عدم تقسیم مناسب سهم الشرکه یا آسیب به سازه پس از تحویل به مالک می‌تواند از جمله مشکلاتی باشد که مالک را تهدید می‌کند. این موارد در حالی است که اگر قرارداد به درستی تنظیم شده باشد، هیچ نگرانی در هیچ زمینه‌ای برای طرفین وجود نخواهد داشت، چرا که مشکلات و مسئولیت آنها به وضوح پیش بینی شده است.

 

 

مشاوره قرارداد مشارکت در ساخت 
مشاوره حقوقی قرارداد 
وکیل امور پیمان
درباره ما 

 

بهترین راه برای حل مشکلات حقوقی دریافت مشاوره حقوقی است. شما می‌توانید به صورت حضوری، تلفنی و آنلاین مشاوره دریافت کنید. ضمنا خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

نکات حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک

در ادامه نکاتی درباره نمونه قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک ارائه می‌شود که باید حتما به آنها واقف باشید. این نکات را مطالعه کرده و در زمان تنظیم چنین قراردادهایی حتما آنها را رعایت کنید:

  • مشخصات طرفین باید دقیقا منطبق بر مدارک هویتی نظیر شناسنامه یا کارت ملی باشد.
  • مدت زمان اجرای پروژه نیز یک بند مهم و کلیدی است. هرگونه تاخیر در اتمام پروژه سرمایه گذار را مجاب به پرداخت خسارت می‌نماید.
  • یک نکته مهم خصوصا برای مالکان این است که پیمانکار پروژه را در طول قرارداد مشارکت تعیین کنند. برخی از سرمایه گذاران برای تکمیل پروژه با قیمت پایینتر از پیمانکاران بی‌تجربه و یا مصالح بی کیفیت استفاده می‌کنند.
  • قید بند ضمانت اجرا اهمیت زیادی دارد، حتما به این بند توجه ویژه‌ای داشته باشید.
  • در آخر یادآور می‌شویم در طول این قرارداد تنها از عبارت مشارکت ساخت استفاده کنید و از به کار بردن عبارت‌هایی نظیر مشارکت مدنی، مبایعه نامه یا معامله پرهیز کنید.

 

 

مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت

 

با دریافت مشاوره حقوقی تلفنی اطلاعات خود را پیرامون قراردادهای مشارکت در ساخت تکمیل نمایید. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

ضمانت اجرا در قرارداد مشارکت در ساخت

در قرارداد پیش رو بندی به عنوان ضمانت اجرا وجود دارد که بسیار مهم است. در این بند می‌توان مبلغی را به عنوان وجه التزام تعیین نمود. این مبلغ در صورت عدم اجرای تعهدات توسط هر یک از طرفین باید به طرف مقابل پرداخت شود. برای مثال می‌توان زمانی را برای اتمام پروژه در نظر گرفت و در این بند اشاره کرد: اگر ملک تا زمان موعود به مالک تحویل داده نشود، به ازای هر روز تاخیر سرمایه گذار باید مبلغ --------- ریال به عنوان خسارت با مالک بپردازد.

 

نمونه قرارداد مشارکت در ساخت اتحادیه املاک

 

طرفین قرارداد

طرف اول (مالک): آقا / خانم ------------- فرزند ----------- به شماره ملی --------------- صادره از ---------- متولد ---------- به نشانی ----------------------------------------شماره تلفن ثابت ---------------- شماره همراه ------------------

طرف دوم (سازنده): آقا / خانم ------------- فرزند ----------- به شماره ملی --------------- صادره از ---------- متولد ---------- به نشانی ----------------------------------------شماره تلفن ثابت ---------------- شماره همراه ------------------

 

مشخصات مورد شراکت

موضوع قرارداد عبارت است از احداث و ساخت تعداد ------- واحد آپارتمان در قطعه زمینی به مساحت ------- متر مربع با زیربنای مفید ------- متر مربع. شایان ذکر است طبق توافق طرفین ملک از ------ پارکینگ، ------ انبار، ------- باغچه و ----- آسانسور برخوردار خواهد بود. مشخصات فنی پروژه در صورتجلسه مورد توافق طرفین قرار گرفته است.

 

آورده‌ی طرفین

آورده‌ی طرف اول: -------- قطعه زمین کلنگی به مساحت ------ متر مربع دارای پلاک ثبتی شماره ------ فرعی از -------- اصلی -------- واقع در بخش ---------- حوزه ثبتی --------  به ارزش تقریبی ----------------- ریال توسط کارشناس رسمی به پیوست این قرارداد ضمیمه شده است.

آورده‌ی طرف دوم: مجموع مبلغ -------------------- ریال که ریز جزئیات آن به شرح زیر است:

*در این بخش می‌توان جزئیات آورده‌ی طرف دوم را ارائه کرد.

 

نسبت سهم الشرکه

سهم هر طرف قرارداد (شریک) نسبت به واحدها، پارکینگ‌ها، انبارها و سایر موارد طبق دستورالعمل‌های زیر تعیین شده است:

سهم الشرکه طرف اول -----------------------

سهم الشرکه طرف دوم -----------------------

 

مدت زمان قرارداد

مجموع مدت زمان این قرارداد از تاریخ تخلیه ملک توسط مالک و تحویل آن به سرمایه گذار عبارت است از ------ ماه / سال.

 

* در ادامه می‌توان به تنظیم مفادی نظیر جرایم تاخیر در اجرای تعهدات، تعهدات سازنده، تعهدات مالک، زمان انتقال سهم به سازنده، مشخصات عمومی سازه و ... پرداخت.  

 

 

                                                                         امضای مالک        امضای سرمایه گذار

 

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی