مصرف مشروبات الکی طبق قانون جرم است، در نتیجه هر کسی که داخل مرزهای ایران اقدام به نوشیدن آن کند؛ جرمی را مرتکب شده است. بسیاری برای آن دلایل پزشکی مطرح میکنند که بخشی از آنها صحیح است اما فارغ از اینکه چه اثراتی به جای میگذارد؛ جرم است. در نتیجه هر فردی که دیگران را به شرب مشروبات الکلی دعوت کند، در صورتی که مورد پیگیری مراجع قضایی قرار بگیرد به عنوان مجرم شناخته میشود.
در مورد مجرمانه بودن شرب مشروبات الکلی در ماده 704 قانون مجازات اسلامی صحبت میشود. بنابراین نه تنها دعوت کردن افراد به نوشیدن جرم بوده که حتی دایر کردن مجلس و شرایطی که مردم در آن مشغول به نوشیدن باشند هم به نوعی جرم است.
البته در تمام جرمها موضوعی که مطرح میشود این است که چه کسی آن را انجام داده است. به عنوان مثال اگر فردی یک میهمانی برگزار کرده اما در آن مشروب سرو نکند، پس مجرم نیست. حالا اگر یکی از میهمانان بدون اجازه میزبان و به صورت پنهانی نوشیدنی الکلی برای دیگران سرو کند و این موضوع در مرجع قضایی مطرح شود، میزبان مجرم نیست. البته که باید مجرم نبودن فرد ثابت شود، در غیر این صورت فرض بر این بوده که با رضایت میزبان انجام شده است.
طبق قوانین دیدیم که دعوت مردم به شرب خمر مغایر قانون بوده و در صورت انجام یک فعل مجرمانه رخ داده است. در صورتی که در دعوت مردم نقشی نداشته باشید اما مکان لازم برای انجام این کار را در اختیار این افراد قرار دهید نیز کار اشتباهی مرتکب شده و از منظر قانون شما نیز مجرم خواهید بود. این موارد در ماده 704 قانون مجازات اسلامی آمده و میتوان هر دو مورد گفته شده را در این بند دید. دایر کردن محل برای شرب مشروبات الکلی جرم بوده و در صورت اثبات باید مجازات شوید.
برای آگاهی از جزئیات این بند و همینطور مدارک لازم برای اثبات آن بهتر است یک مشاوره حقوقی دریافت کرده تا نسبت به این موضوع بیشتر آگاه شوید. از آنجا که شرب خمر مجازات مستقیمی دارد، میتواند در این خصوص به راحتی استنباط کرد که دعوت و برپایی یک مکان برای نوشیدن آن نیز مجازات داشته و در قانون جرم انگاری شده است. در صورتی که میخواهید دید بهتری نسبت به ابعاد مختلف این قانون و مسائل پیرامون آن داشته باشید، بهتر است با موسسه حقوقی وکیل تلفنی تماس گرفته و از افراد آشنا به قوانین حقوقی مشورت بگیرید.
دعوت مردم به شرب خمر و همینطور تهیه مکانی برای انجام آن، یک عمل مجرمانه بوده و با مجازات اسلامی همراه خواهد بود. در صورتی که بخواهید صحت این موضوع را بررسی کنید، میتوانید به ماده 704 از قانون مجازات اسلامی مراجعه کرده و یا از یک وکیل در این خصوص سوال کنید. در این قانون هم دایر کردن یک مکان و هم دعوت از دیگران برای آمدن به این فضا جرم خواهد بود. مجازاتی که برای این فرد در نظر گرفته شده برابر با 2 تا 3 سال حبس به همراه 74 ضربه شلاق و یا جزای نقدی برابر با 1.5 تا 12 میلیون ریال خواهد بود.
در صورتی که فردی هم محل را آماده کرده و هم دیگران را به آن دعوت کند، بیشترین حد از این مجازات را دریافت کرده و راهی برای کمتر کردن آن وجود نخواهد داشت. اگر برای کم کردن مجازات خود یا برطرف کردن یک سوءتفاهم در این زمینه نیاز به کمک داشته باشید، میتوانید با مشاوران موسسه حقوقی وکیل تلفنی در ارتباط بوده و در صورت نیاز از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی آنها استفاده کنید.
هزینه وکیل تخصصی مشروبات الکلی |
مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری |
مشاوره رایگان با وکیل مواد مخدر |
مشاوره حقوقی کیفری |
درباره ما |
برای اینکه یک شکوائیه مناسب در زمینه دایر کردن محل برای شرب مشروبات الکلی تهیه کنید، اولین کار این است که با یک وکیل آگاه صحبت کرده و از او راهنمایی بگیرید. او با توجه به قوانین حقوقی و تجربههایی که از پروندههای پیشین خود کسب کرده است بهترین راه را به شما نشان داده و در نهایت میتواند یک دادخواست کامل را نیز برای شما تهیه کند. مهمترین مدارکی که برای نگارش این شکوائیه لازم خواهید داشت، اسناد هویتی شما به عنوان شاکی است. باید به طور کامل مشخصات خود را ثبت کنید تا بلکه مشخص شود که شاکی این پرونده چه کسی است. در ادامه باید هرگونه مدرکی که نشان دهنده درستی ادعای شما باشد را به این شکوائیه ضمیمه کنید.
ممکن است آگهی یا تبلیغاتی دیده باشید. ممکن است در همسایگی همچین مکانی بوده و عکسی از این واقعه گرفته باشید. هرچه اسناد شما دقیقتر و قابل استنادتر باشد، احتمال اینکه مجرم به جزای خود برسد بیشتر خواهد بود. از آنجا که در برخی موارد ممکن است تنوع مدارک بیش از اندازه باشد میتوانید با کمک روش مشاوره حقوقی انلاین و رایگان در خصوص اسناد خود با کارشناسان مربوطه صحبت کرده و تنها آن دسته از مدارک قابل توجهی که دادگاه قبول دارد را ارائه کنید.
از آنجا که برخی اعمال غیر قانون وجه عمومی دارند، افراد درگیر و یا آگاه به این موضوع نیز میتوانند شکایت خود را ثبت کرده و جریان حقوقی مربوط به آن را آغاز کنند. به دلیل اینکه بسیاری از افراد با مفهوم نگارش شکوائیه آشنا نبوده و شاید تا به حال یک نامه اداری نیز ننوشته باشند، صلاح نیست که تهیه همچین سند مهمی را بر عهده همچین شخصی گذاشت. یکی از راهکارهای بسیار راحت و سریع در این حوزه این است که یک وکیل کاربلد و آگاه به این موضوع را پیدا کرده و از او بخواهید که یک دادخواست مناسب و درخور موضوع آماده کند.
با داشتن مدارک لازم و همینطور پرداخت هزینه آن، در کوتاهترین زمان این شکوائیه آماده خواهد شد. موسسه حقوقی وکیل تلفنی نیز این خدمات را ارائه داده و بدون نیاز به حضور شما در محل، این سند را آماده میکند. کافی است با کارشناسان مربوطه صحبت کرده و اطلاعات مورد نیاز را برای آنها بفرستید تا دادخواست شما به بهترین شکل آماده و ارسال گردد. هزینه نگارش یک شکوائیه در مجموعه وکیل تلفنی در حدود 300 هزار تومان خواهد بود.
موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمام روزهای هفته آماده بوده تا خدمات حقوقی خود را ارائه دهد. شما میتوانید برای رزرو وقت مشاوره در سریعترین زمان ممکن با شماره تلفنهای 02147625900 و 09212242670 تماس بگیرید.