موسسه وکیل تلفنی

  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
انجمن وکیل تلفنی

حقوق زوجه ضمن عقد نکاح

حقوق زوجه ضمن عقد نکاح

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۴/۱۳ | ۱۳:۱۰:۵۶

حقوق زوجه ضمن عقد نکاح

زمانی که افراد با یکدیگر قرارداد می بندند و توافق می کنند می توانند شروطی را در توافق خود درج کنند و یا اینکه خارج از توافقشان و طی توافق جداگانه برخی شروط را ایجاد کنند؛ این شروط برای آنکه قابلیت اجرایی داشته باشند باید مخالف قوانین آمره و ذات و اصل قرارداد نباشند؛ بطور مثال، نمی توان در عقد نکاح شرط کرد که تمتع جنسی زوجین صورت نگیرد، زیرا چنین شرطی خلاف مقتضای ذات عقد نکاح می باشد؛ اما برخی شروط وجود دارند که مخالفتی با قوانین آمره و مقتضای ذات عقد نکاح ندارند که در ذیل به بررسی آن ها می پردازیم؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را به هبچ وجه از دست ندهید.

 

حقوق زنان در ثبت ازدواج و وکالت در نکاح (از دست ندهید)

 

 instant WhatsApp consultancy reservation

درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه )

021-47625900

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، قاب طلایی زیر را لمس کنید.

 

 

inexpensive telephone legal advice

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی

اجرت (تومان)

۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

20.000 هزار تومان

10 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

25.000 هزار تومان

15 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

50.000 هزار تومان

20 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

60.000 هزار تومان

30 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

90.000 هزار تومان

1 ساعت مشاوره حقوقی با وکیل

150.000 هزار تومان

پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، دکمه اتصال به واتساپ وکیل را که در همین زیر آمده است را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

instant contact with lawyer in whatsapp

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید

 

"سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، بررسی نماد اعتماد آن سایت است؛ به انتهای هر سایت بروید تا وجود این نماد را بررسی نمایید"

 

توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
 

توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.

 

همانطور که کمی بالاتر به آن اشاره شد، شما در ادامه این مقاله به حقوق زن در پس از ازدواج، آشنا خواهید شد؛ اما اگر اکنون احساس می کنید که حقوقتان پایمال شده است و یا برای احقاق آن نیازمند دریافت راهنمایی یا مشاوره هستید، دست روی دست نگذارید و با ما تماس بگیرید تا ارزان ترین مشاوره تلفنی ۲۴ ساعته را با وکلای متخصص خانواده دریافت نمایید و از این طریق اقدام به حل مشکل حقوقی خود نمایید؛ برای اطلاع از شرایط دریافت این مشاوره، تنها کافیست که تصویرک زیر را لمس نمایید.

 

 

 

حق طلاق ضمن عقد نکاح

 

divorce right since of marriage

مشاوره حقوقی فوری طلاق ضمن عقد نکاح

 

مطابق شرع و ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی مرد می تواند هر وقت که بخواهد زن خود را طلاق دهد؛ از آن جا که این حق تنها برای مرد در نظر گرفته شده، برای ایجاد برابری در برخورداری زن و مرد از وجود چنین حقی، زن می تواند از مرد وکالت در طلاق بخواهد یعنی زن می تواند از جانب مرد وکیل باشد و خودش را طلاق بدهد.

پس منظور از لفظ عامیانه حق طلاق، وکالت در طلاق از جانب زوج است که می تواند به صورت مطلق یا مشروط باشد؛ یعنی زوج قید کند که مثلاً در برابر بخشیدن تمام مهر از جانب زوجه، به ایشان حق طلاق می دهد؛ اگر حق طلاق بصورت مطلق اعطا شود استفاده از ان و انجام مراحل طلاق بسیار اسان تر خواهد بود؛ اما در صورتی که بصورت مشروط باشد، ابتدا باید ثابت شود که شرط مورد نظر انجام شده و سپس امور مربوط به طلاق انجام شود که این امر جریان طلاق را اندکی دشوار می سازد؛ در صورتی که زوجه بخواهد این حق طلاق را با کمک وکیل دادگستری اجرا کند، باید حق طلاق با حق توکیل به غیر به ایشان اعطا شود.

از آن جا که وکالت در طلاق نیز نوعی وکالت محسوب می شود، طرق ارتفاع آن نیز مطابق قانون است؛ مطابق ماده ۶۷۸ قانون مدنی وکالت بطریق ذیل مرتفع می شود :

  1. عزل موکل (در صورتی که وکالت در طلاق بصورت بلاعزل باشد این  بند اجرا نمی شود).
  2. به استعفای وکیل.
  3. به موت یا به جنون وکیل یا موکل.

 

حق انتخاب مسکن

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

در مورد محل زندگی همسران قانون مدنی در ماده ۱۱۱۴ مقرر می دارد که زن باید در منزلی که شوهر تعیین می کند؛ سکنی گزیند مگر آن که اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد؛ حق انتخاب مسکن بدان معناست که مسکن مورد سکونت طرفین بعد از ازدواج با انتخاب زوجه باشد و زوج او را مجبور به سکونت در محلی نکند؛ در صورتی که این حق به زوجه داده نشود، انتخاب محل زندگی مشترک با زوج می باشد و او باید مطابق شأن زوجه منزل تهیه کند.

 

حق حضانت فرزندان

 

custody of child rights

وکیل آنلاین و 24 ساعته برای حق حضانت فرزندان

 

مطابق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی «برای نگاهداری اطفال مادر تا دو سال از تاریخ ولادت او اولویت خواهد داشت پس از انقضاء این مدت حضانت با پدراست؛ مگر نسبت به اطفال اناث که تا سال هفتم حضانت آن ها با مادر خواهد بود» و مطابق ماده ۱۱۷۰ همان قانون «اگر مادر در مدتی که حضانت طفل به او است مبتلا به جنون شود یا به دیگری شوهرکند حق حضانت با پدر خواهد بود» در این فرض نسبت به حق حضانت مادر تبعیض وجود دارد که خود نقص محسوب میشود برای رفع این نقص زوجین می توانند ضمن عقد نکاح شرط کنند که در صورت وقوع طلاق حق حضانت فرزندان با مادر باشد.

در واقع برخورداری از حق حضانت فرزندان بدان معناست که زوجین توافق کنند که زن اولویت حضانت فرزند را پس از طلاق داشته باشد.

 

حق سفر

 

 

به موجب بند ۳ ماده ۱۸ قانون گذرنامه زنان شوهر دار برای دریافت گذرنامه نیاز به اجازه کتبی شوهر دارند. پس خروج خانم متاهل از کشور نیازمند اجازه همسر ایشان میباشد و از این نظر محدیدت قانونی برای بانوان وجود دارد. برای مقابله با این محدودیت برخورداری از حق سفر بسیار کاربردی است؛ حق سفر داشتن بدان معناست که زن برای خروج از کشور نیازی به اجازه شفاهی یا کتبی شوهر نداشته باشد و شوهر نتواند صرفاً بخاطر همسر ایشان بودن، زوجه را از سفر کردن محروم نماید؛ از موارد شایع کاربردی این امتیاز مربوط به ورزشکاران حرفه ای خانم می باشد که به علت برگزاری مسابقات خارجی باید دائما در سفر باشند و داشتن این امتیاز این امکان را به ایشان می دهد که با خیالی آسوده به حرفه خود اشتغال داشته باشند.

باید به این نکته توجه شود که صرف اعطای این حق در عقدنامه کفایت نمی کند و برای اینکه اجازه شوهر برای خروج همسر از کشور مورد قبول اداره گذرنامه باشد لازم است وکالتنامه رسمی در دفاتر اسناد رسمی از جانب مرد به زن اعطا شود. این وکالتنامه باعث می شود که مرد بعدا نتواند مانع خروج از کشور همسر خود بشود.

 

حق تحصیل

 

right of education of woman

تماس فوری با وکیل متخصص ازدواج و عقد نکاح

 

از آن جا که مرد می تواند در طی زندگی مشترک مانع ادامه تحصیل همسرش بشود، زن می تواند قبل از ازدواج شرط کند که بعد از ازدواج قصد تحصیل، یا ادامه تحصیل دارد و بدین شکل مرد دیگر نمی تواند مانع تحصیل ایشان بشود.

توجه: پس حق تحصیل بدان معناست که در آغاز عقد نکاح زن شرط می کند که در صورت تمایل به ادامه تحصیل، مرد نتواند مانع شود.

 

حق اشتغال

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

اگرچه مطابق اصل ۲۸ قانون اساسی هر کس حق دارد شغلی را که بدان مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند؛ اما بموجب ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی شوهر می تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند.

از این جهت، همواره این نگرانی برای زن وجود دارد که در صورت عدم رضایت شوهر نسبت به شغل او، با اذن قانون و توسط شوهر، زن از ادامه اشتغال به شغل مورد نظر خود منع شود؛ داشتن حق اشتغال یعنی مرد، زن را در انتخاب شغل مورد نظر خودش مخیر کند و پس از انعقاد عقد نکاح نتواند مانع اشتغال زن به شغل مورد نظرش بشود.

 

تنصیف اموال زوجین

به موجب یکی از شروط مندرج در عقد نامه تنصیف اموال زمانی اجرا می شود که طلاق از جانب مرد بوده و بدون تخلف زن از وظایفش نسبت به زندگی مشترک بوده باشد؛ تنصیف اموال در اینجا به معنای نصف شدن اموالی است که مرد پس از زندگی مشترک بدست اورده است؛ اما شرط مدنظر این مقاله، حالتی است که طلاق حتی اگر به درخواست زوجه نیز باشد اموالی که مرد پس از زندگی مشترک بدست آورده، نصف شود.

 

نگارنده متن: خانم جانی

ویراستار:اقای هادی توکلی

 

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین، کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود؛ البته می توانید با مطالعه مطالب مشابه زیر، دانستنی های حقوقی خود را افزایش داده تا در روز مبادا از این اطلاعات استفاده نمایید.

لزوم مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

ضمانت کیفیت خدمات حقوقی

وکیل واتساپی 24 ساعته

نگارش فوری و آنلاین تمامی اوراق حقوقی نادر و رایج با کیفیت تضمینی

مشاوره حقوقی نفقه

نگارش فوری انواع دادخواست ها

درباره ما

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی