وکالت بین المللی شاخه ای از حرفه وکالت است که بیشتر فعالیت آن معطوف به حقوق بین الملل عمومی (مسائل حقوقی موجود در روابط میان دو یا چند کشور ) یا حقوق بین الملل خصوصی (مسائل حقوقی میان اشخاص حقیقی و حقوقی که اتباع کشورهای گوناگونند ) و یا حقوق تجارت بین الملل است. در واقع بهترین وکیل بین المللی وکیلی است که تجربه و تخصص بالایی در زمینه تعارض قوانین داشته باشد .چرا که در عرصه بین الملل،موارد بیشماری وجود دارد که کشورها به فراخور شرایط متفاوت فرهنگی ،اجتماعی سیاسی و اقتصادی در مورد موضوعی واحد قوانین متفاوت و حتی متضادی دارند. بنابراین حل و فصل پرونده های حقوقی در سطح بین الملل نیازمند بررسیهای دقیق و موشکافانه ی حقوقی از منظر قوانین کشورهای ذینفع است . بنابراین یک وکیل بین المللی متخصص بایستی علاوه بر اشراف کامل به قوانین کشور متبوع خود به قواعد و قوانین و اصول حاکم بر قوانین جهانی، تجارت بین الملل و یا قوانین کشور مورد نظر نیز مسلط باشد. به علاوه تسلط کامل بر زبان و البته آشنایی با فرهنگ کشور مورد نظر نیز بسیار مهم است.
در واقع حضور وکیل بین المللی در مورد روابط افراد مقیم خارج از کشور اهمیت ویژه ای دارد. موارد بیشماری وجود دارد که بازرگانان یک کشور با تجار یا شرکت های کشور دیگری به دلیل تفسیر متفاوت از متون قراردادها و یا سایر مسائل اقتصادی دچار اختلاف شوند و یا مهاجرین به دلیل ازدواج با اتباع بیگانه و یا بروز مسائلی از قبیل انحصار وراثت و یا موضوعاتی مانند حضانت ، مهریه و مسائلی از این دست دچار مشکل شوند. در اینگونه مسائل که پیچیدگی و ظرافت قوانین با مسائل فرهنگی و شرایط متفاوت یک کشور بیگانه در هم آمیخته است در اختیار داشتن بهترین وکیل بین المللی در واقع برگ برنده ای است که می تواند حقوق از دست رفته ی ایرانیان مقیم خارج را به بهترین شکل ایفا نموده و با دفاع اصولی و تخصصی در برابر ادعاهای اتباع بیگانه از ورود خسارت های سنگین به تجار و یا تضییع حقوق افراد مقیم خارج از کشور جلوگیری نماید.
با وجود اهمیت حضور وکیل بین المللی در دعاوی اینچنینی باز هم برخی افراد به دلایل گوناگون از قبیل نا آگاهی،دوری از ایران و یا مشکلات مالی از دسترسی به وکیل بین المللی مجرب محرومند در اینگونه موارد ارائه مشاوره حقوقی تلفنی و یا مشاوره حقوقی آنلاین با وکیل متخصص امور بین المللی بسیار راهگشاست. موسسه وکیل تلفنی مفتخر است که توان و تجربه و تخصص بهترین وکیل بین المللی را تنها با یک تماس تلفنی و یا ارتباط آنلاین در اختیار هموطنان مقیم خارج از کشور قرار دهد.
در مواردی که ایرانیان مقیم خارج از کشور به هر دلیل قادر به بازگشت به وطن نبوده اما اموالشان بدون سرپرست و مدیر باقی مانده باشد یا در خارج از کشور دچار اختلافات خانوادگی شده و برای حل مسائلی از قبیل مهریه ،نفقه ،حضانت فرزند و طلاق با مشکل مواجه شده باشند و یا ورثه ی فردی که مقیم خارج از کشور بوده برای دریافت سهم الارث خود ناچارند در کشور دیگری اقامه دعوا نمایند در تمام این موارد و البته موارد مربوط به دعاوی تجاری ایرانیان مقیم خارج از کشور با اتباع بیگانه هموطنان می توانند با مراجعه به سفارت ایران واقع در محل اقامت خود اقدام به اعطای وکالت به وکیل بین المللی ایرانی نموده و اقدامات قضایی،قانونی یا اداری لازم را از طریق وکیل پیگیری نمایند.
علاوه بر آن به لطف پیشرفت فناوری امکان ارائه مشاوره واتس آپی و آنلاین نیز وجود دارد اگر برای حل و فصل امور حقوقی خود در خارج از کشور نیاز به مشاوره با وکیل متخصص دارید کافیست با موسسه وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید تا مجرب ترین و بهترین وکیل بین المللی با مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته کاربردی ترین راهکارهای حقوقی را در کوتاهترین زمان به شما ارائه دهد.
تبدیل شدن به بهترین وکیل بین المللی رویایی است که بسیاری افراد در سر دارند اما برای دستیابی به این رویا فرد باید در رشته حقوق در یک دانشگاه معتبر پذیرفته شده و پس از دریافت مدرک کارشناسی حقوق برای مقطع کارشناسی ارشد حقوق رشته حقوق بین الملل را برگزیند و با شرکت و قبولی در آزمون وکالت پروانه وکالت دریافت نموده و سپس با عضویت در اتحادیه وکلای بین المللی (IBA)دانش و ارتباطات خود را در زمینه حقوق بین الملل گسترش دهد. البته تسلط کامل به حداقل دو زبان زنده ی دنیا و دانش حقوقی کامل در زمینه تعارض قوانین و تبحر در تشخیص قوانین و دادگاههای صلاحیت دار در دعاوی بین المللی و البته تسلط به اصول حقوق بین الملل از ملزومات ضروری این شغل است.
طبق قوانین موجود حق الوکاله ی وکیل بر اساس قرارداد وکالت و توافق بین وکیل و موکل تعیین می شود اما به هر حال این حق الوکاله نباید کمتر یا بیشتر از تعرفه اعلام شده از سوی قوه قضائیه باشد . طبق یک اصل کلی حق الوکاله در مورد دعاوی مالی تا 10 درصد بهای خواسته است اما برای آگاهی کامل از میزان حق الوکاله در موارد مختلف حقوقی و کیفری و البته مقدار حق الوکاله در مراحل مختلف دادرسی می توانید به آییننامه «تعرفه حقالوکاله، حقالمشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری» مراجعه کنید.
اما اگر نیاز به مشاوره حقوقی داشته و دغدغه هزینه حق الوکاله دارید مشاوره رایگان و تضمینی خدمتی ارزنده از سوی موسسه وکیل تلفنی است تنها با یک تماس ساده می توانید از مشاوره فوری با وکیل موسسه وکیل تلفنی برخوردار شده و با چند پرسش و پاسخ فوری حقوقی سودمندترین راراهکارهای حقوقی را با کمترین هزینه از بهترین وکیل بین المللی دریافت نمایید.
طبق قوانین ایران مسائل مربوط به احوال شخصیه از قبیل ازدواج و طلاق هر فرد تابع قوانین ملی و مذهبی کشور متبوع او خواهد بود . در این موارد اغلب به قواعد تعارض قوانین مراجعه می شود و با بررسی این مسائل دادگاه صالح رسیدگی و قوانین مورد استفاده در رسیدگی مشخص می شود البته بستگی دارد به لحاظ ماهوی طلاق و ازدواج جزو کدام دسته از قوانین قرار گیرد مثلا ایران و فرانسه هردو طلاق و ازدواج را جزو احوال شخصیه و تابع قانون متبوع شخص می دانند
ارث در قانون ایران جزو احوال شخصیه بوده و احوال شخصیه افراد در هر صورت طبق قوانین موضوعه ی ایران رسیدگی می شود. البته در این زمینه اگر وصیت نامه ای در میان باشد طبق وصیت نامه عمل خواهد شد ولی باید توجه داشت که هر فرد تنها در مورد یک سوم اموال خود می تواند وصیت کند . وصیت برای باقی اموال باید با رضایت ورثه باشد وگرنه وصیت نافذ نیست.
به این جرائم در کشور محل وقوع جرم رسیدگی شده و حکم صادر می شود اما اگر مظنون در ایران یافت شود و به محکومیت او در خارج از کشور کاملا رسیدگی نشده یا حکم کامل اجرا نشده باشد در ایران محاکمه و طبق قوانین ایران محکوم خواهد شد.
ایرانیان مقیم خارج از کشور می توانند به کنسولگری ایران در محل اقامت خود مراجعه نموده و از طریق تعیین وکیل بین المللی امور مربوط به اموال خود را از طریق وکیل اداره کنند.
مسائل ارث ایرانیان تابع قانون ایران است و طبق همین قانون زن می تواند مهریه خود را به عنوان بدهی از اموال شوهر مطالبه کند سپس ما بقی اموال بین وراث تقسیم می شود و البته ارثیه زن نیز جدا از مهریه محاسبه و پرداخت می شود.