موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل فریبرز ذوالفقاری گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۹:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳۰
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۵۸:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۵۵:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۵۲:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۵۱:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۹
  • آرمیا هوشیار گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۸:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۸
  • شقایق نجمی شقایق نجمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۷:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۸
  • شقایق نجمی شقایق نجمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۵۱:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۸
  • احد بهرام زاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۶
  • فالح حميداوي فالح حميداوي گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۲۰:۳۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۶
انجمن وکیل تلفنی

قاضی برای صدور حکم رشد چه سوالاتی می کند؟

قاضی برای صدور حکم رشد چه سوالاتی می کند؟

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۲/۴ | ۲۲:۵:۵۳

احتمالا به گوشتان خورده باشد که فردی صغیر بوده و نمی‌تواند در امور مربوط به خود تصمیم گیری کند. به صورت کلی صغیر به فردی گفته می‌شود که به سن بلوغ نرسیده باشد. به بیان ساده‌تر به کودک، خردسال و طفل  در زبان حقوقی صغیر می‌گویند. در مقابل آن کبیر وجود دارد که به فردی می‌گویند که سن قانونی داشته و بالغ باشد. بسیاری از قوانین برای افراد صغیر و کبیر متفاوت است. به همین دلیل ضروری بوده که هنگام یک اقدام قانونی حتما از صغیر یا کبیر بودن فرد اطلاع حاصل کنیم.

قبل از اینکه روی قانون مدنی اصلاحاتی صورت بگیرد، هر فرد 18 سال صغیر محسوب می‌شد. به همین دلیل فقط افرادی اجازه رأی دادن دارند که بالای 18 سال باشند. با این حال بعد از تغییراتی که شامل قوانین مدنی شد، این بند حذف و معیار فقط بلوغ است. به همین دلیل هر دختر و پسری که به بلوغ رسیده باشد، کبیر محسوب می‌شود. با همین توصیف، دختران از سن 9 سالگی و پسران از 15 سالگی کبیر هستند. هر دو گروه زیر این سنین باشند، صغیر هستند و باید یک والد برای آن‌ها تصمیم بگیرد. یک موضوعی که در رابطه با صغیر بودن مطرح می‌شود، حکم رشد است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

حکم رشد چیست؟

با تعاریفی که از صغیر و کبیر گفتیم، مطمئنا متوجه شده‌اید که چرا لازم است برای بعضی از افراد حکم رشد گرفت. حکم رشد، حکمی بوده که اجازه می‌دهد یک فرد صغیر و به بلوغ نرسیده بتواند در مورد امور زندگی خود تصمیم بگیرد. مثلا یکی از موارد استفاده از حکم رشد در زمینه طلاق و حضانت فرزندان است. براساس قانون، بعد از جدایی حضانت فرزندان تا 7 سال با مادر و بعد از آن با پدر است. حالا به این دلیل که دخترها در سن 9 سالگی به بلوغ می‌رسند، بعد از 2 سال خودشان می‌توانند تصمیم بگیرند که با مادر زندگی کنند یا پدر.

به همین دلیل برخی از والدین به دنبال گرفتن حکم رشد هستند تا در همان 7، 8 سالگی دختر خودش بتواند تصمیم بگیرد که قرار است با کدام یک از والدین زندگی کند. پس حکم رشد از جانب قانون گذار داده می‌شود تا افرادی که زیر سن بلوغ هستند بتوانند تصمیمات مناسبی برای خود بگیرند.

مرجع قانونی با توجه به بررسی‌های انجام شده روی فرد از قبیل معاینات پزشکی قانونی می‌تواند تصمیم مناسبی برای ارائه حکم رشد بگیرد. البته مشورت با یک وکیل کاربلد و دریافت مشاوره حقوقی هم می‌تواند در این زمینه تاثیر بسیاری داشته باشد.

 

 

سوالات قاضی حکم رشد

 

حکم رشد چه کاربردی دارد؟

حکم رشد بسته به شرایطی که دریافت می‌شود، کاربردهای مختلفی دارد. همانطور که گفتیم یکی از مهم‌ترین کاربردهای حکم رشد این بوده که فرزندان زیر سن بلوغ بتوانند برای حضانت والد خود تصمیم بگیرند. این، مهم‌ترین کاربرد حکم رشد است. با این حال کاربردهای دیگری هم دارد. از جمله اینکه با گرفتن حکم رشد، فرد می‌تواند در امور مالی مانند تقسیم ارث، فروختن یک ملک یا هرنوع معامله دیگری شخصا شرکت کند.

همچنین برای دخترهای زیر سن بلوغ این فرصت را فراهم می‌کند تا بتوانند در سن پایین‌تری متاهل شوند. البته توصیه پزشکی این است که به هیچ عنوان زیر 18 سال، ازدواجی برای دختران صورت نگیرد زیرا از لحاظ بدنی به آن‌ها آسیب می‌زند. با این حال در بسیاری از شهرها و گروه‌های قومیتی، چنین تصمیماتی به اشتباه گرفته می‌شود.

حالا اگر فرد زیر 9 سال داشته باشد، تنها در صورتی می‌توان حکم رشد را برای او گرفت که والدینش به پزشکی قانونی مراجعه کنند. در مقابل اگر به عنوان والد، مخالف گرفتن حکم رشد هستید هم می‌توانید با یک وکیل کاربلد مشورت کنید تا شما را برای رسیدن به درخواستتان راهنمایی کند.

 

 

حق الوکاله وکیل 
مشاوره حقوقی حکم رشد 
مشاوره حقوقی فرزند 
مشاوره حقوقی خانواده
درباره ما 

 

 

گرفتن حکم رشد چه مدت طول میکشد؟

دریافت حکم رشد بستگی به این دارد که مدارک شما تا چه اندازه آماده باشد. اگر تمام اسناد و مدارک پزشکی و غیره را فراهم کرده باشید، دریافت حکم رشد زمان زیادی طول نمی‌کشد. بنابراین ابتدا باید به یکی از شعبه‌های خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید. سپس با استفاده از مدارک هویتی و دیگر اسناد موجود، پرونده تشکیل دهید. این پرونده از سوی خدمات الکترونیک به نزدیکترین دادگاه ارجاع داده می‌شود.

بعد از بررسی‌های انجام شده از سوی مراجع قضایی، جلسات دادگاه تشکیل خواهد شد. شما باید در جلسات شرکت کنید و پاسخگوی سوالات قاضی باشید. در این مرحله هم می‌توانید یک وکیل کاربلد استخدام کنید و هم می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی از کمک‌ها و راهنمایی‌های یک وکیل به صورت آنلاین بهره‌مند شوید.

به صورت متوسط با ارائه درست و صحیح مدارک، گرفتن حکم رشد بین یک هفته تا 10 روز طول می‌کشد. اگر بخواهید این کار با سرعت بالاتری به نتیجه برسد، باید حتما از همان ابتدا یک وکیل کاربلد و متخصص در امور رشد را استخدام کنید.

 

 

حکم رشد

 

سوالات قاضی در دادگاه حکم رشد

هر قاضی با توجه به شرایط فرد و ذهنیتی که داشته، سوالات خاص خود را از فرد می‌پرسد. این سوال در چند دسته اصلی هستند، اول از همه سوالات شخصی بوده تا نشان دهد که فرد می‌تواند به خوبی خود را معرفی کند. بعد از آن در مورد مواردی مانند آرزوهای آینده می‌پردازند. به عنوان مثال یکی از سوالات این است که اگر مقدار بسیار زیادی پول داشته باشید، با آن چه می‌کنید. این موارد هم قدرت تحلیل فرد را مشخص می‌کنند.

بعد از آن سوالاتی پرسیده می‌شود که نشان دهنده قدرت تمرکز و تفکر نقادی فرد باشد. مثلا اگر فردی برای زنده نگه داشتن فرزندش مجبور به دزدی شود، آیا او را تایید می‌کنید یا خیر. برای اینکه بتوانید قبل از جلسه دادگاه نسبت به سوالات قاضی اطلاعات کافی کسب کنید، پیشنهاد می‌کنیم تا حتما از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان بهره‌مند شوید.

مؤسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمام روزهای هفته آماده بوده تا خدمات حقوقی خود را ارائه دهد. برای رزرو وقت در سریع‌ترین زمان ممکن فقط کافی است تا با شماره تلفن‌های 02147625900 و 09212242670 تماس بگیرید.

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی