موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

دانستنی های وقف

دانستنی های وقف

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۲/۳۱ | ۱۵:۵۷:۱۹

اگر بخواهیم به تعریف وقف از زبان وکیل بپردازیم باید بگوییم که وقف یک عمل خیر بوده که در ماده 55 قانون مدنی درباره آن صحبت شده است. وقف به این معنا است که عین مال به عنوان منافع فرد دیگری در نظر گرفته شود. به زبان ساده، وقتی کسی خانه‌ای را وقف می‌کند، پس از مرگش آن خانه به یک موسسه خیریه به منظور کارهای انسان دوستانه اختصاص می‌یابد.

بنابراین می‌توان گفت که یک مدل خدمات عمومی یا کار خیر است. پس به همین دلیل امکان هیچ معامله‌ای را هم در مورد آن مال نمی‌توان داشت. در نتیجه دیگران از آن مال می‌توانند استفاده‌های خیر کنند. مثلا یک ملک تبدیل به مدرسه یا درمانگاه شود.

 

 

وکیل اداره اوقاف

 

هر فردی با هر ویژگی می‌تواند اموال خود را وقف کند با این حال باید عاقل و بالغ بوده و نسبت به تصمیم خود آگاهی و اختیار کامل داشته باشد. در این صورت می‌تواند مال را برای اهداف مختلف در نظر بگیرد. به زبان حقوقی گفته می‌شود که در صورت وقف، عین مال حبس شده و منافع آن تسبیل می‌شود. بنابراین این مال در راه خدا استفاده خواهد شد. با دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان از وکلای کاربلد می‌توانید نسبت به وقف و اموال موقوفه اطلاعات کاملی کسب کنید.

 

ارکان وقف چیست؟

مالی که قرار است وقف شود باید شرایط خاصی داشته باشد. در صورتی که هرکدام از شرایط زیر برقرار نباشد، وقف مورد قبول نخواهد بود.

 اولین رکن وقف این است که مال مورد نظر باید قابل مشاهده و عینی باشد. در نتیجه نمی‌توان چیزی را که فعلا در اختیار نداریم، وقف کنیم. علاوه بر این، ملک یا خانه باید شرایط وقف شدن را داشته باشد.

شرط مهم بعدی این است که مالی که قرار است وقف شود از راه دزدی و خلاف به دست نیامده باشد. به عبارتی گفته می‌شود که مال باید حلال باشد؛ در غیر این صورت نمی‌توان آن را به کسی یا سازمانی وقف کرد. همچنین مال وقف شده باید قابلیت تحویل دادن را داشته باشد. به عنوان مثال خانه‌ای که کلید آن در دسترس بوده و هر زمان لازم باشد تحویل داده می‌شود.

مال موقوفه نباید برای اعمال شر وقف شده باشد. مصداق آن هم کارهای خلافی بوده که در قانون هم مطرح می‌شود. به عنوان مثال نمی‌توان خانه‌ای را برای تبدیل شدن به کازینو وقف کرد. اصل مال و منافع آن تمام نشوند. مثال می‌توان یک باغ مملو از درخت را وقف کرد اما نمی‌توان میوه‌های آن را وقف کرد زیرا ممکن است خورده شده و تمام شوند.

 

 

فروش مال وقفی

 

همه این موارد را هنگام مراجعه به وکیل کاربلد در حوزه وقف به شما خواهند گفت. به همین دلیل می‌توانید قبل از وقف یک ملک، برای اطلاع دقیق از شرایط آن از طریق مشاوره حقوقی با یک وکیل کاربلد مشورت کنید.

 

تفاوت وقف عام و خاص

با همه تعاریفی که ارائه دادیم، باید بگوییم که وقف هم به صورت عام و هم به صورت خاص معرفی می‌شود. با اشراف به تعریف هر دو می‌توانید تصمیم بگیرید که مال شما قرار است به چه صورت وقف شود.

وقف عام به نوعی از وقف کردن گفته می‌شود که در آن مال به شخص یا سازمان خاصی تعلق نمی‌گیرد. بنابراین همه افراد از همه نوع و قشری امکان استفاده از آن را دارند. به عنوان مثال بیمارستان، درمانگاه و مسجد جزئی از اموال موقوفه عام هستند.

حالا با این شناخت به سراغ تعریف وقف خاص می‌رویم. این نوع مال موقوفه به صورت کاملا ویژه به شخص یا گروه خاصی تعلق می‌گیرد. مثلا فردی خانه خود را وقف می‌کند تا در آن کلاس‌های آموزشی یک گروه خاص برگزار شود.

 

تولیت مال موقوفه با کیست؟

تولیت به معنای اداره کردن مال موقوفه است. بنابراین هنگامی که گفته می‌شود تولیت این ملک وقفی با فلان شخص بوده، یعنی آن فرد اجازه اداره این مکان را دارد. در واقع می‌توان گفت مدیریت آن با همان فرد خاص است. متولی مال موقوفه را خود شخص واقف باید انتخاب کند.

 

 

حق الوکاله وکیل اداره اوقاف 
اثبات تولیت مال وقفی
مشاوره حقوقی وقف 
مشاوره حقوقی ملکی
درباره ما 

 

 

مرسوم است که هر فرد، خود و چند تن از افراد نزدیک را به این سمت می‌رساند. در نتیجه تا مادامی که فرد زنده بوده، نظارت مستقیم روی مال دارد و پس از مرگش تولیت آن با نفرات بعدی واگذار می‌شود. در این زمینه واقف این امکان را دارد تا تولیت را برای مدت معین یا زمان نامحدود در اختیار یک یا چند فرد قرار دهد. در صورتی که برای انتخاب تولیت مال موقوفه خود شک و تردید دارید، می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی این مساله را با وکلای متخصص وقف مطرح کنید.

 

خرید و فروش اموال موقوفه

نکته مهمی که وجود دارد مساله خرید و فروش اموال موقوفه است. معمولا مالی که وقف می‌شود دیگر امکان هیچ گونه معامله‌ای در آن وجود ندارد. در نتیجه نمی‌توان نه آن را خرید و نه آن را فروخت؛ به همین دلیل حتما باید قبل از امضای قرارداد وقف، درباره این مساله به خوبی فکر کنید.

طبق ماده 349 بیع یا خرید و فروش مال وقف صحیح نیست. دلیل این موضوع هم این بوده که اگر مال موقوفه فروخته شود، نسبت به استمرار قرارداد وقف مشکل به وجود می‌آید. در نتیجه همیشه گفته می‌شود که امکان فروش و معامله وجود ندارد. تنها در صورتی می‌توان اموال موقوفه را فروخت که باعث بروز اختلاف بین موقوف علیهم شود.

 

 

مشاوره حقوقی وقف

 

وکیل کاربلد برای اموال موقوفه

وکیل کاربلد برای اموال موقوفه، شما را از کلیه اطلاعات لازم آگاه می‌کند. بعد از آن اجازه می‌دهد تا نسبت به تصمیم خود اندکی فکر کنید. در صورتی که هر گونه سوالی داشته باشید، به روشنی پاسخگوی شما خواهد بود. علاوه بر این، شرایط مال را سنجیده تا ببیند که آیا برای وقف مناسب بوده یا باید ملک را تغییر داد.

وظیفه یک وکیل کاربلد این است که با اتکا به اطلاعات حقوقی خود، پشتیبان شما برای گرفتن تصمیمات مهم باشد. به همین دلیل باید به یک موسسه حقوقی معتبر مراجعه کنید.

موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمام روزهای هفته آماده بوده تا خدمات حقوقی خود را ارائه دهد. شما می‌توانید برای رزرو وقت مشاوره با شماره تلفن‌های 02147625900 و 09212242670 تماس بگیرید.

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی