موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

فسخ قرارداد پیمانکاری از طرف کارفرما

فسخ قرارداد پیمانکاری از طرف کارفرما

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۷/۱۷ | ۱۵:۴۳:۸

آیا امکان فسخ قرارداد پیمانکاری از طرف کارفرما وجود دارد؟ پاسخ به این سوال در حالت کلی منفی است. چرا که قراردادهای پیمانکاری لازم الاجرا هستند، بنابراین طرفین قرارداد از جمله کارفرما می‌بایست به تعهدات خود در طول پیمان پایبند باشند. این در حالی است که اگر پیمانکار به تعهدات خود عمل نکند، کارفرما با استناد به مواد 46، 47 و 48 شرایط عمومی پیمان می‌تواند قرارداد را فسخ کرد.

بنابراین در حالت کلی به هیچ عنوان امکان فسخ قرارداد پیمانکاری وجود ندارد، مگر اینکه کارفرما دلیلی برای خاتمه دادن به قرارداد داشته باشد. ماده‌ی 46 شرایط عمومی پیمان به صورت کامل به این دلایل پرداخته است. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره‌ی فسخ قرارداد پیمانکاری از ناحیه کارفرما کسب کنید، این مقاله را تا انتها مطالعه بفرمایید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

مشاوره حقوقی تلفنی بهترین روش برای پاسخگویی به سوالات و چالش‌های حقوقی محسوب می‌شود. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

تعریف کارفرما از زبان وکیل

قرارداد پیمانکاری میان دو شخص منعقد می‌شود: کارفرما و پیمانکار. کارفرما یک شخص حقیقی یا حقوقی است که در طول قرارداد اجرای وظیفه یا وظایفی را به یک پیمانکار محول می‌نماید. در سمت مقابل عبارت پیمانکار نیز به فردی اطلاق می‌شود که در ازای دریافت حق الزحمه یا دستمزد وظیفه‌ی اجرای موضوع قرارداد را در زمان مشخص بر عهده می‌گیرد. برای درک بهتر این موضوع اجازه دهید یک مثال کاربردی ارائه دهیم.

"یک پروژه‌ی ساخت مجتمع 10 واحدی را در نظر بگیرید. در طول این پروژه مالک یا سازنده باید بخش‌های مختلفی را جهت بهره‌برداری پروژه تکمیل کند: گودبرداری، اجرای فونداسیون، اسکلت بندی، دیوارکشی، تاسیسات لوله کشی و ... تنها بخشی از اقداماتی است که باید برای اتمام پروژه انجام شود. برای تکمیل هر کدام از این بخش‌ها مثلا اسکلت بندی ساختمان، مالک یا سازنده نیاز به افراد متخصص دارد. از همین رو با انعقاد قرارداد پیمانکاری اجرای هر بخش را به یک شخص حقیقی یا حقوقی واگذار می‌نماید. در این قرارداد به مالک یا سازنده که اجرای بخشی از پروژه را به یک پیمانکار واگذار نموده، کارفرما گفته می‌شود. "

 

 

مشاوره حقوقی قراردادها

 

منظور از فسخ قرارداد پیمانکاری چیست؟

در پاره‌ای از مواقع بحث فسخ قرارداد به صورت توافقی، فسخ قرارداد پیمانکاری از طرف کارفرما، فسخ قرارداد پیمانکاری از طرف پیمانکار و فسخ با استناد به بند فسخ قرارداد پیمانکاری صورت می‌گیرد. احتمالا درک مفهوم فسخ قرارداد کار سختی نباشد. زمانی که مشکل یا اختلافی برای ادامه‌ی همکاری وجود داشته باشد، طرفین می‌توانند با ادله‌ی لازم قرارداد را لغو کرده و به همکاری خاتمه دهند. منتهی همانطور که گفته شد، برهم زدن قرارداد به صورت‌های مختلف امکان پذیر است.

برای مثال ممکن است طرفین به صورت توافقی اقدام به فسخ قرارداد نمایند؛ در این مواقع معمولا مشکلی ایجاد نخواهد شد. اما موضوع بحث ما چیز دیگری است. در این مقاله به بررسی نحوه فسخ قرارداد پیمانکاری از ناحیه کارفرما خواهیم پرداخت. در برخی از مواقع شرایطی ایجاد می‌شود که کارفرما از پیمانکار رضایت کافی ندارد. در این صورت می‌توان با استناد به ماده‌ی 46 شرایط عمومی پیمان مقدمات فسخ قرارداد را فراهم ساخت. این ماده با در نظر گرفتن تعهدات پیمانکار نوشته شده است. بر اساس این ماده هرگاه پیمانکار در انجام تعهدات خود کوتاهی داشته باشد، کارفرما می‌تواند از لحاظ قانونی قرارداد را بر هم بزند.

 

 

فسخ فوری قرارداد

 

شرایط فسخ قرارداد پیمانکاری از طرف کارفرما

تا به اینجا متوجه شدید، فسخ قرارداد پیمانکاری از جانب کارفرما میسر است. اما شرایط فسخ قرارداد پیمانکاری چیست؟ اگر به خوبی مقاله را خوانده باشید، ما به این موضوع اشاره کردیم که ماده‌ی 46 مواردی را برای فسخ قرارداد از سوی کارفرما در نظر گرفته است. در این بخش به شرایطی که این ماده از شرایط پیمان بدان اشاره کرده می‌پردازیم. به عبارتی ساده‌تر در صورت احراز موارد زیر کارفرما می‌تواند به راحتی قرارداد پیمانکاری را منحل نماید:

  • دیرکرد در تحویل گرفتن کارگاه توسط پیمانکار به مدت بیشتر از 30 روز
  • دیرکرد در ارائه برنامه‌ی زمانی از سوی پیمانکار به مدت بیشتر از نیمی از مهلت زمانی تعیین شده
  • دیرکرد در مجهز نمودن کارگاه جهت آغاز اجرای پروژه به مدت بیشتر از نصف زمان تعیین شده در قرارداد (مشروط به ارائه پیش پرداخت از جانب کارفرما)
  • دیرکرد در هر یک از برنامه‌های تفصیلی به مدت بیشتر از نیمی از زمان تعیین گشته در قرارداد
  • دیرکرد در اتمام پروژه به مدت بیشتر از یک چهارم زمان مقرر شده در قرارداد
  • عدم شروع کار پس از برطرف نمودن وضعیت قهری و دستور شروع به کار توسط کارفرما

 

 

 

مشاوره حقوقی اداره کار 
مشاوره قرارداد کار 
وکیل امور پیمان
درباره ما 

 

  • رها کردن کارگاه بدون سرپرست یا تعطیل نمودن کار به مدت بیش از 15 روز
  • عدم اجرای دستورات اصلاحی مهندس مشاور برای حل ایرادات کار
  • دیرکرد در پرداخت حقوق کارگران به مدت بیشتر از یک ماه

 

با دریافت مشاوره حقوقی می‌توانید اطلاعات بیشتری پیرامون شرایط و ضوابط فسخ قراردادهای پیمانکاری کسب کنید. خوشبختانه خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

مراحل فسخ قرارداد پیمانکاری از طرف کارفرما

چنانچه یکی از شرایط فسخ قرارداد پیمانکاری از طرف کارفرما، مطابق ماده‌ی 46 شرایط عمومی پیمان، محرز شود، کارفرما می‌تواند به راحتی قرارداد خود را با پیمانکار منحل کند. البته مراحل فسخ باید به درستی انجام شود تا انحلال قرارداد جنبه‌ی حقوقی داشته باشد. در ادامه توضیحات بیشتری در این باره ارائه خواهیم کرد.

  • اولین مرحله مطلع کردن پیمانکار از فسخ قرارداد است. کارفرما می‌بایست از طریق اظهارنامه یا نامه‌ی سفارشی موضوع فسخ را با استناد به علت آن به اطلاع پیمانکار برساند. البته برای جلوگیری از بروز مشکلات بعدی بهتر است این اطلاع رسانی از طریق اظهارنامه انجام شود.
  • پس از اعلام فسخ توسط کارفرما، پیمانکار 10 روز فرصت دارد تا اعتراض خود را اعلام نماید. عدم اعتراض پیمانکار به این اظهارنامه بیانگر صحت ادعای کارفرما می‌باشد.

 

 

فسخ قرارداد کار

 

  • چنانچه پیمانکار به فسخ اعتراض داشته باشد، باید دلایل خود را برای رد ادعای کارفرما ارائه دهد. در این مواقع یک هیئت 3 نفره برای رسیدگی به پرونده تشکیل خواهد شد. اعضای این هیئت باید توسط وزیر یا بالاترین مقام دستگاه قضایی تعیین شده باشند.
  • پس از بررسی‌های لازم هیئت 3 نفره نتیجه‌ی درخواست کارفرما را اعلام می‌نماید.

 

وکیل قرارداد پیمانکاری چه خصوصیاتی دارد؟

تقریبا تمام وکلا مراحل مشابهی برای دریافت پروانه وکالت دریافت می‌کنند. منتهی هر کدام از آنها به یک حوزه‌ی خاص ورود می‌نمایند. وکیل قراردادها وکیلی است که پس از دریافت پروانه‌ی وکالت به مشاوره و وکالت در حوزه‌ی انواع قرارداد می‌پردازد. با توجه به این تعاریف در زمان بروز مشکلاتی نظیر فسخ قرارداد پیمانکاری از طرف کارفرما باید به وکیل قرارداد رجوع کرد. این وکلا با تسلط کامل بر قوانین حاکم بر انواع پیمان بهترین مسیر برای حل مشکلات قراردادی را می‌دانند و آن را به موکل خود ارائه می‌دهند.

مشاوره حقوقی انلاین و رایگان یک روش آسان و کم هزینه برای رسیدن به پاسخ سوالات حقوقی است. حتما این روش مشاوره‌ی موسسه حقوقی وکیل تلفنی را امتحان کنید.

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی