روز به روز تعداد کسبوکارهای نوپا با ایدههای مختلف افزایش پیدا میکند. امروزه بسیاری از جوانان رویای خود را استخدام در یک شرکت نمیدانند، بلکه علاقه به راه اندازی کسبوکار خود را دارند. به همین دلیل مفهوم جدیدی در بازاریابی به نام استارت آپ شکل گرفته است. با تمام دیدگاهها و اختلاف نظرهایی که پیرامون کسبوکارهای استارتاپی وجود دارد، تمام آنها یک چالش مشترک دارند: فضایی برای شروع کسبوکار. عقد قرارداد تامین فضای کار اشتراکی استارتاپ میتواند بهترین راهکار پیش روی این افراد باشد تا محیط کاری خود را با سرمایهی اندک تامین کنند. با توجه به افزایش استفاده از این قراردادها در این قسمت از سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی به این موضوع خواهیم پرداخت.
با رشد و توسعه استارت آپها، این روزها نام وکیل استارت آپ در میان کسبوکارها بیش از پیش به گوش میخورد. کافی است به همین قرارداد تامین فضای کار اشتراکی استارتاپ نگاهی بیندازید. این قرارداد تنها یک نمونه از مسائلی حقوقی نسبتا جدید است که کسبوکارهای نوپا با آن مواجه هستند. همانطور که میدانید بسیاری از این استارت آپها فعالیتهای مختلفی در بازار دارند. برای مثال تقریبا تمام این کسبوکارها بخشی از بودجه خود را صرف فعالیت در وب میکنند. از این جهت داشتن یک مشاور حقوقی آگاه به مسائل اینترنتی اوجب واجبات است.
شاید تعریف وکیل استارت آپی مشخص باشد. این وکلا به مانند سایر وکلای طلاق، خانواده، قتل و ... تخصص زیادی در وکالت کسبوکارهای تازه تاسیس دارند. بنابراین میتوانند بهترین مشاور و راهنما برای کسبوکارهای نوپا باشند.
به غیر از تنظیم قرارداد فضای کار اشتراکی یک وکیل استارت آپی وظایفی نظیر تنظیم اساسنامه، شرکت نامه و سایر اسناد، اخذ مجوزهای لازم، تنظیم و ثبت صورتجلسهها، مشاوره در خصوص مسئولیت سهامداران و مدیران شرکت و ... را برعهده دارد. لازم به ذکر است هر کدام از موارد مذکور نیاز به دانش حقوقی دارند و از درک افراد عادی خارج است. بنابراین برای جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی در طول مدیریت استارت آپ، حتما به وکیلی آگاه به قوانین و ضوابط کسبوکار نیاز خواهید داشت.
حالا که با وکیل استارت آپ آشنا شدید، بد نیست بدانید مشاوره با وکیلی خبره در این زمینه اهمیت بسیار زیادی دارد. این موضوع برای کسبوکارهای نوپا که هنوز مجوزهای لازم برای آغاز فعالیت را دریافت نکردهاند، پررنگتر نیز میباشد. به هر حال یک استارت آپ تازه تاسیس با چالشهای مختلفی همراه است. به همین دلیل باید تلاش کند تا حد امکان از مشکلات با کمترین هزینه عبور نماید. در این زمینه گرفتن مشاوره حقوقی از وکلای موسسه حقوقی وکیل تلفنی بسیار تاثیرگذار است. در این مشاوره شما با انواع مسائل حقوقی که پیش روی کسبوکارهای تازه قرار میگیرد، آشنا خواهید شد.
برای مثال همین قرارداد تامین فضای کار اشتراکی استارتاپ را نگاه کنید! تنظیم و امضای چنین قراردادی پر از نکات ریز و درشت حقوقی است که عدم آگاهی از آن میتواند شما را با مشکلات جدی مواجه سازد. با ذکر این نکات گمان نمیکنم بهانهای برای نگرفتن مشاوره حقوقی وجود داشته باشد. حتما این موضوع را در اولویتهای استارت آپ خود وارد کنید.
مشاوره حقوقی ملکی |
مشاوره حقوقی در نگارش قرارداد |
تنظیم قرارداد انلاین |
مشاوره حقوقی عقد رهن |
درباره ما |
حالا که بحث قرارداد تامین فضای کار اشتراکی استارتاپ پیش آمده است، شاید این سوال در ذهن شما شکل بگیرد که فضای کار اشتراکی چیست؟ در این قسمت به این موضوع خواهیم پرداخت. همانطور که میدانید یک کسبوکار برای توسعه و پیشبرد اهداف خود نیاز به یک فضای کاری دارد. حال این کسبوکار میتواند فضای مدنظر خود را به روشهای مختلفی تامین کند. میتواند یک دفتر خریداری کند. میتواند یک دفتر را اجاره کند. یا طی روشی به صرفهتر، میتواند یک دفتر را به صورت اشتراکی کرایه نماید. با توجه به افزایش سرسام آور قیمت خرید و اجاره دفتر، به نظر میرسد اجاره مشترک گزینه معقولی باشد.
این موضوع برای کسبوکارهای تازه تاسیس و نوپا (استارت آپ گونه) اهمیت بیشتری هم پیدا میکند. بدیهی است کسب و کار نوپا هیچ درآمدی نداشته و باید هزینه زیادی پیرامون راه اندازی تجارت خود خرج کند. به لطف قرارداد تامین فضای اشتراکی این شرکت میتواند در بودجه خود صرفه جویی کرده و نیاز به فضا برای کسب و کار خود را تامین کند.
مشاوره حقوقی انلاین و رایگان یک راهکار سریع و بدون هزینه برای پرسش و پاسخ در سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی است. شما عزیزان میتوانید به راحتی سوالات خود را با وکلای ما در میان بگذارید و جواب خود را ظرف چند دقیقه دریافت کنید.
یکی از پرطرفدارترین روشها برای تامین مکان استارت آپ، اجاره دفتر به صورت اشتراکی است. اما این کار بدون عقد قرارداد امری پر خطر و مشکل آفرین خواهد بود. قرارداد پیش رو قراردادی است که میان مستاجر و موجر منعقد میشود و در واقع فضای کار استارت آپ را فراهم مینماید. این قرارداد توافقات طرفین اعم از موجر و مستاجر را به صورت مکتوب لحاظ خواهد کرد. همچنین در آن مفادی نظیر تعهدات طرفین، مورد اجاره، مدت اجاره و مبلغ اجاره درج شده است. نکتهای که در تنظیم این قراردادها اهمیت دارد، درج شرایط فضای کار اشتراکی است. برای مثال حق آب، برق، گاز و تلفن چگونه است؟ این موضوع باید به طور دقیق در قرارداد ثبت گردد.
پیش از شروع هر کاری دریافت مشاوره اهمیت زیادی دارد. حال اگر به دنبال شروع استارت آپ خود هستید، ضرورت اخذ مشاوره حقوقی تلفنی دوچندان خواهد شد. این موضوع را دست کم نگیرید و حتما به آن عمل کنید.
خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.
جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
طرفین قرارداد موجر: آقا / خانم / شرکت ---------------- به مدیریت / نمایندگی ---------------- به شماره ملی / شماره ثبتی --------------- به نشانی ------------------------------------------ شماره تلفن ------------- مسئول استارت آپ: آقا / خانم / شرکت ---------------- به مدیریت / نمایندگی -------------- به شماره ملی / شماره ثبتی --------------- به نشانی ------------------------------------------ شماره تلفن -------------
موضوع قرارداد موضوع قرارداد عبارت است از تامین فضای کار استارتاپ مسئول استارت آپ در یک محیط مشترک با سایر کسبوکارها. فضای کار در آدرس ------------------------------------ به ابعاد ------ متر مربع بوده و دارای حق استفاده از آب، برق، گاز به صورت اشتراکی و خط تلفن به صورت اختصاصی میباشد. این فضا با تمام امکانات آن پیش از انعقاد قرارداد به رویت مسئول استارت آپ رسیده است.
مدت زمان قرارداد مدت زمان این قرارداد جمعا ---- روز است که از تاریخ --------- شروع و در تاریخ ---------- خاتمه مییابد.
هزینه قرارداد هزینه بهرهمندی استارت آپ از فضای موجر با توجه به امکاناتی که در اختیار ایشان قرار گرفته است، به مبلغ ماهانه ------------ ریال تعیین میگردد.
شرایط پرداخت مسئول استارت آپ ملزم به پرداخت هزینه اجاره به صورت ماهانه میباشد. این هزینه با توافق طرفین در انتهای هر ماه پرداخت خواهد شد.
*در ادامه میتوان به سایر مفاد نظیر تعهدات موجر، تعهدات مستاجر، موارد فسخ قرارداد و سایر موارد اشاره کرد.
امضا موجر امضا مسئول استارت آپ |