موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

حق طلاق را به زنم بدهم یا نه؟

حق طلاق را به زنم بدهم یا نه؟

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۱/۱۰/۲۳ | ۱۶:۲۱:۱۰

داشتن حقوق برابر در زندگی مشترک باعث می‌شود تا طرفین نسبت به هم اعتماد بیشتری داشته و برای زندگی مشترک خود بیشتر تلاش کنند. با این حال در قوانین همه چیز یکسان و برابر نیست، بلکه باید برخی از حقوق را بخشید یا به دست آورد. حق طلاق هم از این دست موضوعات بوده که در قوانین ایران فقط متعلق به مرد است. پس زنان برای اینکه بتوانند کمی از این حق را هم داشته باشند، باید حتما وکالت طلاق از همسر خود دریافت کنند.

 

 

 

مشاوره حقوقی دادن حق طلاق

 

حق طلاق چیست؟

طلاق به معنای پایان دادن به زندگی مشترک است. البته نه هر زندگی مشترکی و نه هر رابطه‌ای؛ برای اینکه طلاق در مورد رابطه‌ای صدق کند باید حتما عقد نکاح برقرار شده باشد. عقد موقت برخلاف عقد دائم یا همان نکاح، فقط از طریق انقضای مدت‌دار امکان پذیر است. حق طلاق هم به این معنا است که شخص هر زمان که بخواهد، می‌تواند براساس قانون همسرش را طلاق دهد.

براساس ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی، در یک ازدواج فقط مرد حق طلاق دارد. بدین صورت می‌تواند درهر زمان و هر مکانی که مایل باشد، بدون دلیل یا با دلیل همسرش را طلاق دهد. پس با این تفسیر متوجه می‌شویم که زنان به هیچ عنوان حق طلاق ندارند و فقط در صورتی می‌توانند از همسرشان درخواست طلاق کنند که در زمان جاری شدن خطبه عقد، شروط دوازده‌گانه، توسط زوج امضا شده باشد.

در صورتی که در زمان جاری شدن خطبه عقد، شروط دوازده‌گانه به امضای زوج نرسیده یا وکالت طلاق نداشته باشد، به عنوان زن به هیچ عنوان حقی برای طلاق ندارد. با این حال با استناد به برخی قوانین، می‌توان کمی هم حق و حقوق برای زن قائل شد. در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

 

حق طلاق با کیست؟

در قانون کشورهای دیگر حق طلاق همیشه با طرفین ازدواج است و در این صورت هیچگونه تبعیضی وجود ندارد. با این حال در قوانین ایران، حق طلاق فقط با مرد است. بر این اساس می‌توان صراحتا اعلام کرد که در قوانین ازدواج، زنان هیچ حقی برای طلاق ندارند. با این وجود می‌توان با استناد به ماده ۱۱۳۳ اعلام نمود که مرد می‌تواند این حق را به زن هم بدهد.

البته به بیان ساده‌تر به زن هم وکالت بلاعزل می‌دهد که بتواند در صورت نیاز از همسرش جدا شود. موضوع مهمی که در این باره وجود دارد این است که وکالت طلاق درست مانند دیگر انواع وکالت بوده و می‌توان آن را به هرکسی داد. با این حال روشن است که دادن این وکالت به افرادی غیر از زوجه، مفهومی ندارد. این وکالت هم، حتما باید بلاعزل باشد تا نتوان دوباره آن را پس گرفت.

برای دریافت آن هم حتما باید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمود. با این حال توصیه می‌کنیم تا حتما قبل از هرگونه اقدام قانونی، یک وکیل طلاق برای خود استخدام کنید. دلیل آن هم این است که شما به عنوان زوجه، نسبت به قوانین طلاق آگاهی کافی ندارید. پس برای اینکه بتوانید حق و حقوق خود را دریافت نمایید، لازم است تا حتما با یک وکیل کاربلد یا مشاوره حقوقی طلاق مشورت کنید.

 

 

 

سامانه طلاق توافقی 
حق طلاق مشروط 
مشاوره حقوقی طلاق 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 

 

مزایا و معایب دادن حق طلاق به زن

بزرگترین مزیت دادن حق طلاق به زن در این است که او نیز می‌تواند در این زندگی به اصلاح مشترک حق برابری داشته و در هر زمان که احساس خوبی نسبت به این زندگی نداشته باشد، به صورت قانونی از قید تعهدات آن آزاد شود. وجود همچین شرایطی احساس بسیار خوب و راحتی در فرد ایجاد نموده و حتی باعث می‌شود که زندگی مسیر طبیعی‌تری را در پیش بگیرد.

نبود حق طلاق به هیچ عنوان جنبه خوبی، مانند ادامه زندگی با وجود مشکلات ارتباطی بین طرفین، ندارد و جز احساس اسارت چیز دیگری را منتقل نمی‌کند. در این بین برخی می‌گویند که دادن حق طلاق به زن عیب بزرگی است و اهرم فشار زوج در زندگی از بین می‌رود. در برابر این سخن باید گفت که زندگی با اجبار و صرفا از روی شرایط قانونی هیچ معنی نداشته و صرفا دو طرف یکدیگر را اذیت خواهند کرد.

 

چگونگی دادن حق طلاق به زن

زمانی که هر دو طرف به این نتیجه می‌رسند که وکالت طلاق حق زن است و می‌خواهند این حق طلاق را منتقل کنند، یکی از اصلی‌ترین سوالات این است که چگونه باید اینکار انجام شود. راحت‌ترین زمان هنگام عقد نکاح بوده و می‌توان در همان موقع به عنوان شرط ضمن عقد و در سند ازدواج درخواست انتقال وکالت طلاق نیز درج گردد. باید دقت داشته باشید که متن نوشته شده باید رسمی بوده و به امضای دو طرف برسد. در صورتی که مدتی از ازدواج شما می‌گذرد،‌ برای دادن حق طلاق به زن باید روش دیگری را امتحان کنید.

می‌توانید به همراه یکدیگر به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کرده و وکالت طلاق را به همسر خود منتقل کنید. شرایط و متن مورد نظر برای قرار گرفتن در این وکالت نامه و همچنین شرایط و توافقات مالی را نیز بهتر است در همین وکالت نامه درج کنید. حتی اگر زوج خارج از کشور باشد نیز می‌تواند به سفارت ایران در آن کشور مراجعه کرده و وکالت طلاق را به هر فردی که مدنظر دارید اعطا کنید. آگاهی به شرایط و نکات مهم برای درج در وکالت نامه بسیار مهم است و با استفاده از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان می‌توانید به پاسخ بسیاری از این سوالات برسید.

 

 

 

دادن حق طلاق

 

آیا زن با حق طلاق هر زمان می تواند طلاق بگیرد؟

در دست داشتن حق طلاق این مفهوم را می‌رساند که زوج در یک برهه‌ای از زندگی خود تصمیم گرفته تا همسر خود نیز اجازه شروع پروسه طلاق را داشته باشد. با دانستن این موضوع، جواب به سوال بالا راحت خواهد بود و زن می‌تواند با داشتن حق طلاق، در هر زمانی که احساس کند نمی‌تواند در زندگی زناشویی خود بماند، درخواست طلاق دهد. همانطور که مرد با وجود شرایط نامناسب در زندگی اجازه طلاق را خواهد داشت، زن نیز از بعد از دریافت حق طلاق می‌تواند این پروسه را شروع کند.

با داشتن وکالت طلاق از جانب زوج می‌توانید به دادگاه مراجعه کنید و همزمان با آن نیز از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید تا وظایف و نقش زوجه را در پروسه طلاق به عهده بگیرد و هرچه سریع‌تر به نتیجه دلخواه خود برسید. حتی با وجود اطلاعات مناسبی که در اینترنت وجود دارد، هیچ چیز جای مشاوره‌های یک وکیل را نخواهد گرفت. می‌توانید با مؤسسه حقوقی وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید و درخواست مشاوره حقوقی تلفنی دهید تا بهترین مشاوران مجموعه شما را راهنمایی کنند.

 

مؤسسه حقوقی وکیل تلفنی در زمینه رسیدگی به پرونده‌های طلاق و حل و فصل معضلات بعد از آن فعالیت دارد. تیم وکلای متخصص طلاق این مجموعه آماده هستند تا شما را در جریان رسیدگی به پرونده یاری کنند. برای رزرو وقت به صورت آنلاین و تلفنی فقط کافی است با شماره تلفن‌های  ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ و ۰۲۱۴۷۶۲۵۹۰۰ تماس بگیرید.

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی