کمبود وقت یا عدم آشنایی با موازین قانونی باعث شده بسیاری از افراد امور روزانه خود را به فرد دیگری بسپارند. در این شرایط باید به یک شخص معتمد وکالت داد تا مسئول انجام امور شما باشد. اگرچه سپردن وکالت به صورت شفاهی و غیر رسمی نیز رواج دارد، اما اگر فرد مامور انجام امور قانونی یا بانکی باشد، میبایست وکالت به صورت مکتوب و رسمی به وی اعطا شده باشد. یکی از این امور گذاشتن وثیقه است که در آن وکیل متعهد میشود به جای موکل برای قرار دادن وثیقه اقدام کند. در این صورت عقد وکالت نامه گذاشتن وثیقه در دادگاه مورد نیاز خواهد بود.
به احتمال فراوان به چنین وکالتی نیاز دارید که اکنون در حال خواندن این مطلب هستید. پس این مقاله از سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی را از دست ندهید، چرا که قرار است ضمن آشنایی با وکالت نامه و قرار وثیقه، یک نمونه وکالت نامه گذاشتن وثیقه در دادگاه را بررسی کنیم. پس تا انتها همراه ما باشید.
در این قسمت از مقاله به بررسی تعریف وکالتنامه خواهیم پرداخت. برای بسیاری از افراد وکالتنامه یک مفهوم غریبه است. بنابراین همراه ما باشید تا با این عبارت بیشتر آشنا شویم. به طور ساده وکالتنامه را میتوان یک سند حقوقی دانست که میان وکیل و موکل منعقد میشود. بر اساس این سند وکیل و موکل نسبت به هم به حق و حقوقی دست پیدا میکنند. در واقع با رجوع به این سند شخص وکیل میتواند به نیابت از موکل امر محوله را به تنهایی انجام دهد.
در موارد متعدد مشاهده شده افراد باور اشتباهی از تعریف وکیل و موکل در وکالتنامه دارند. بسیاری از افراد گمان میکنند منظور از وکیل در این اسناد وکلای دادگستری هستند. جالب است بدانید وکلای دادگستری وظایفی به مراتب پیچیدهتر بر عهده دارند. بنابراین لفظ وکیل در وکالتنامه بر این دست از وکلا دلالت ندارد. در جریان وکالت هر شخصی که مورد اعتماد فرد باشد، میتواند به عنوان وکیل انتخاب شود.
مشاوره حقوقی ابطال وکالت بلاعزل |
مشاوره حقوقی عقد وکالت |
مشاوره حقوقی به زندانی |
حق الوکاله چیست |
درباره ما |
وکالت نامه گذاشتن وثیقه در دادگاه یکی از انواع وکالتنامههای رایج در دستگاه قضایی است که در موارد خاص میان اشخاص صادر میشود. اگر فردی بخواهد برای قرار وثیقه اقدام کند، اما بنا به دلیلی نتواند این کار را انجام دهد، میتواند این وظیفه را به فرد دیگری محول نماید. در این شرایط فرد میبایست نسبت به تنظیم وکالتنامه اقدام کند تا شخص مدنظر یا همان وکیل بتواند برای قرار وثیقه اقدامات لازم را انجام دهد.
بدون شک مسئله وکالت بالاخص وکالت در زمینه وثیقه امری تخصصی است. چنانچه به این موضوع فکر میکنید، توصیه ما این است که ابتدا یک مشاوره حقوقی تلفنی رزرو کنید تا با جنبههای حقوقی این قضیه بیشتر آشنا شوید.
سوالی که به نظر میرسد بسیاری از عموم با آن مواجه هستند، ضرورت استفاده از وکالت نامه است. به نظر شما چرا باید از این اسناد استفاده کرد؟ در جواب به این سوال میبایست بگوییم امروزه افراد دغدغههای زیادی در زندگی شخصی خود دارند. همین دغدغهها باعث کاهش زمان در طول روزمره شده است. این اتفاق مهمترین دلیل سپردن وکالت به غیر است. اما یک دلیل دیگر برای رواج وکالتنامهها عدم آشنایی افراد با امور حقوقی میباشد. از آنجا که بسیاری از افراد اطلاعات زیادی از قوانین و ضوابط حقوقی ندارند، برای انجام برخی امور از یک فرد خبره و ماهر کمک میگیرند. برای این کار به این افراد وکالت داده میشود تا به جای فرد امور محوله را انجام دهد.
برای مثال بد نیست به وکالت نامه گذاشتن وثیقه در دادگاه بازگردیم. تصور کنید شما میخواهید با گذاشتن وثیقه فردی را از زندان آزاد کنید. شاید زمان کافی برای این کار در دسترس شما نباشد. شاید هم با مراحل کار آشنایی نداشته باشید. در هر صورت شما برای این کار به یک فرد معتمد و با دانش نیاز خواهید داشت. با اعطای وکالت این فرد میتواند به نیابت از شما برای قرار وثیقه اقدام کند.
تا به اینجا با وکالت نامه گذاشتن وثیقه در دادگاه به طور کامل آشنا شدیم. اما شاید در این میان اصطلاحاتی گمراه کننده وجود داشته باشد که برای برخی از کاربران ناشناخته به نظر برسد. قرار وثیقه یکی از این موضوعات است. آیا میدانید قرار وثیقه چیست؟ گاهی اوقات یک فرد متهم به ارتکاب جرم میشود. از آنجا که ادله کافی برای اثبات این جرم وجود ندارد، فرد به بازداشتگاه منتقل میگردد. در این زمان با قرار دادن وثیقه میتوان متهم را از بازداشت آزاد کرد. با ارائه وثیقه متهم متعهد میشود در زمان صلاحدید مراجع قضایی خود را به دادگاه معرفی کند. در غیر این صورت وثیقه به نفع دولت ضبط خواهد شد. به مجموعه اقداماتی که برای آزادسازی متهم از بازداشت انجام میشود، قرار وثیقه گفته میشود.
چنانچه به اطلاعات بیشتری درباره قرار وثیقه نیاز دارید، کافی است آن را از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان با مشاورین ما مطرح کنید. این اطمینان را به شما میدهیم که در سریعترین زمان پاسخگوی شما باشیم.
اگر در پی تنظیم وکالت نامه گذاشتن وثیقه در دادگاه هستید، قطعا باید با وثیقه و قوانین پیرامون آن نیز آشنا شوید. از آنجا که اطلاعات حقوقی افراد درباره این موضوع ضعیف است، کافی است با دریافت مشاوره حقوقی از مشاورین موسسه حقوقی وکیل تلفنی این چالش را برطرف نمایید. به هر حال شما باید با آگاهی کامل نسبت به انجام امور حقوقی اقدام کنید، در غیر این صورت ممکن است مشکلات عدیدهای برای خود ایجاد نمایید. موسسه وکیل تلفنی با برخورداری از وکلای کارکشته در زمینه وثیقه بهترین راهنمای شما در این مسیر خواهد بود و با دانش بالا به شما یاری خواهد رساند.
موکل: آقای / خانم ---------------------- فرزند -------------- به شماره شناسنامه -------------- متولد -------------- صادره از -------------------- به شماره ملی --------------------- به نشانی ----------------------------------------------------------------------- وکیل: آقای / خانم ---------------------- فرزند -------------- به شماره شناسنامه -------------- متولد -------------- صادره از -------------------- به شماره ملی --------------------- به نشانی -----------------------------------------------------------------------
موضوع وکالت: موضوع وکالت پیرامون مراجعه به کلیه اداره جات و مراجع دولتی اعم از اداره انتظامی قضایی با حق مراجعه و مداخله به تمام امور دادرسی در کلیه محاکم دادگستری و در هر مرحله از دادرسی و همچنین در صورت نیاز حضور در دادگاههای بدوی و تجدید نظر خواهی به منظور گذاردن وثیقه --------------------- به نفع ------------------------- و انجام کلیه امور جاری جهت تامین قرار دادگاه و طی کردن امور اداری و حقوقی موکل با حق واگذاری هرگونه تعهد و تضمین لازمه و انجام تمامی تشریفات قانونی و حق امضا میباشد.
حدود اختیارات: وکیل در انجام موضوع وکالت از وکالت تام و مطلقه قانونی برخوردار است. هرگونه اقدام و امضای وی به منزله اقدام و امضای موکل بوده و معتبر است و نیازی به کسب اجازه از موکل نمیباشد. مفاد این سند تنها در نفس وکالت موثر خواهد بود. |