آیا میدانید هدف از انعقاد قرارداد پیمانکاری صادرات کالا چیست؟ آن دسته از تجار که علاقه مند به صادرات کالا به خارج از کشور هستند، میبایست اطلاعات زیادی داشته باشند. قوانین صادرات و واردات، آیین نامههای اجرایی صادرات، قوانین و تعرفه های گمرکی و ... از جمله مسائلی است که فرد باید با کسب اطلاعات دقیق از آنها صادرات کالا را آغاز نماید. از آنجا که بسیاری از تجار فاقد چنین اطلاعاتی هستند، بنابراین تصمیم میگیرند صادرات کالا را به یک فرد خبره در زمینه صادرات و واردات بسپارند. منتهی برای شروع همکاری بهتر است از قراردادی مشابه نمونه قرارداد پیمانکاری صادرات کالا استفاده کرد تا اختلافات به حداقل میزان ممکن برسد.
هرگونه سوالی درباره انواع قرارداد پیمانکاری، خصوصا نمونه قرارداد پیمانکاری صادرات کالا داشته باشید، کافی است آن را از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای خبره ما در میان بگذارید. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید. مشاوره تلفنی سریعترین راهکار جهت حل و فصل مشکلات و چالشهای حقوقی محسوب میشود.
اگر به یک نمونه قرارداد پیمانکاری صادرات کالا نگاه کنید، احتمالا بتوانید با ماهیت این توافقات مکتوب آشنا شوید! به طور ساده میتوان گفت قرارداد مذکور توافق همکاری میان کارفرما و پیمانکار است که در آن کارفرما وظیفه صادرات کالای مدنظر به کشور مقصد را به پیمانکار میسپارد. دلیل انعقاد چنین قراردادی این است که کارفرما اطلاعات کافی درباره قوانین صادرات، گمرک، آیین نامهها و سایر مسائل تجارت ندارد. از همین رو با عقد قرارداد فوق فردی را استخدام میکند تا کارهایش را انجام دهد.
یکی از سوالاتی که برای بسیاری از متقاضیان قراردادهای پیمانکاری مطرح میگردد، این است که اصلا چرا باید چنین پیمانی تنظیم و منعقد شود. در یک کلام میتوان گفت قراردادهای پیمانکاری از قبیل قرارداد مورد بحث ما، تعهدات طرفین اعم از کارفرما و پیمانکار را ثبت میکنند. از طرفی این توافقات مکتوب حاوی اطلاعات مهمی است. مرجع حل اختلافات میان طرفین، جریمه پیمانکار در صورت تاخیر انجام وظایف و ... از جمله این موارد میباشد. در نتیجه همه این موارد دست به دست هم میدهند تا قراردادهای پیمانکاری منجر به کاهش اختلافات در آینده شوند. بنابراین تنظیم این پیمان قبل از برون سپاری پروژه ای نظیر صادرات بسیار مهم است.
چنانچه ابهامی درباره انواع قراردادهای پیمانکار دارید، میتوانید به راحتی و از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان آن را برطرف نمایید. شایان ذکر است این روش مشاوره کاملا رایگان برگزار میشود.
اگرچه در انتهای این مقاله یک نمونه قرارداد پیمانکاری صادرات کالا به شما عزیزان ارائه شده است، اما باید بدانید که تنظیم این قراردادها باید بر اساس خواسته طرفین و شرایط فعلی همکاری انجام شود. قراردادی که در انتهای این مقاله منتشر شده است، تنها یک نمونه من باب آشنایی شما با این پیمان است. وگرنه متن پیش رو احتمالا نتواند برای توافقات میان کارفرما و پیمانکار جهت برون سپاری امور مربوط به صادرات چندان مناسب باشد. دقت کنید سپردن تنظیم قرارداد به وکیل از مزایای خاص خود برخوردار است:
مشاوره حقوقی به شرکت های بازرگانی |
اخذ کد اقتصادی |
تنظیم قرارداد انلاین |
درباره ما |
چنانچه نیاز به تنظیم قرارداد توسط وکیل داشتید، یک مشاوره حقوقی رزرو کنید و از وکیل بخواهید به صورت آنلاین یا حضوری قرارداد شما را تنظیم نماید. ضمنا در نظر داشته باشید خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.
چه توسط وکیل چه شخصا اقدام به تنظیم و عقد یک نمونه قرارداد پیمانکاری صادرات کالا میکنید، حتما نکات زیر را مدنظر قرار دهید:
طرفین قرارداد کارفرما: خانم / آقای / شرکت ------------------ به نمایندگی / مدیریت --------------- به شماره ثبت / شماره ملی ----------------- به نشانی --------------------------------------------------- تلفن------------ پیمانکار: خانم / آقای / شرکت ----------------- به نمایندگی / مدیریت --------------- به شماره ثبت / شماره ملی ----------------- به نشانی --------------------------------------------------- تلفن------------
موضوع قرارداد موضوع قرارداد عبارت است از صادرات محصول ----------- به نام شرکت --------- از گمرک ---------- با حجم / تعداد ------------- به مقصد ------------------ که طبق توافق طرفین بهای صادرات به میزان ----- درصد قابل افزایش یا کاهش میباشد.
محاسبات و مشخصات فنی *در این بخش میبایست مشخصات فنی درباره نحوه صادرات کالای موضوع قرارداد را تعیین نمود.
اسناد و مدارک پیمان این قرارداد شامل اسناد و مدارک ذیل میباشد:
مبلغ قرارداد مبلغ کل قرارداد ---------------- ریال به قیمت ارز داخلی و -------------- دلار به ارزش کشور مبدا تعیین میگردد. *در ادامه میتوان جزئیات بیشتری از برآورد قیمت قرارداد ارائه کرد.
نحوه پرداخت مبلغ ---------- ریال معادل ----------- درصد از کل قرارداد در زمان انعقاد پرداخت میشود. مبلغ ---------- ریال معادل ----------- درصد از کل قرارداد پس از اجرای 50% از کل پروژه پرداخت میگردد. مبلغ ---------- ریال معادل ----------- درصد از کل قرارداد پس از اتمام پروژه و با تایید نهاد نظارتی پرداخت میگردد. مبلغ ---------- ریال معادل ----------- درصد از کل قرارداد پس از اتمام دوره ضمانت و رفع ایرادات موجود در صادرات کالا پرداخت میگردد.
مدت زمان قرارداد مدت زمان این قرارداد ----- روز است که از تاریخ ---------------- شروع و در تاریخ --------------- خاتمه مییابد.
*در ادامه این قرارداد میبایست مفادی نظیر دیرکرد طرفین در انجام پروژه، نظارت، تجهیز و برچیدن کارگاه محل دپوی کالای صادراتی، نگهداری از درصد پیشرفت پروژه، تعهدات پیمانکار، تعهدات کارفرما، ضمانت حسن اجرای تعهدات از جانب پیمانکار، دستگاه نظارت، مالیات، موارد فسخ، اختلافات ناشی از قرارداد و موارد متفرقه را اضافه کرد.
نسخ قرارداد قرارداد پیش رو در ------ ماده و ------ نسخه تنظیم شده است. کلیهی نسخههای قرارداد مفاد کاملا یکسانی دارند. یک نسخه از آن نزد کارفرما، نسخه دیگر نزد پیمانکار و نسخ دیگر به ترتیب نزد ----------- قرار دارند.
تاریخ و امضا کارفرما تاریخ و امضا پیمانکار
|