موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

درخواست جلب متهم و صدور مجوز ورود به منزل

درخواست جلب متهم و صدور مجوز ورود به منزل

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۴/۷ | ۹:۳۴:۱۳

درخواست جلب متهم و صدور مجوز ورود به منزل برای دستگیری فرد مورد اتهام موضوعی است که چالش‌های خاص خود را دارد. در بسیاری از پرونده‌های حقوقی و کیفری جهت دسترسی به متهم و کسب شواهد بیشتر قاضی حکم جلب صادر می‌نماید. در این صورت مامور قانون موظف به دستگیری فرد نامبرده از طرق مختلف من جمله تفتیش منزل می‌باشد. جالب است بدانید این حکم در طول روز تا پاسی از شب قابل اجرا بوده و هر زمان فرد مورد اتهام مشاهده شود، امکان دستگیری وی وجود خواهد داشت. اگر در پی درخواست حکم جلب متهم هستید یا می‌خواهید یک درخواست برای دستگیری متهم بنویسید یا اینکه حتی می‌خواهید اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید، این مقاله از موسسه حقوقی وکیل تلفنی را تا انتها مطالعه نمایید یا از طریق مشاوره حقوقی با وکلای ما ارتباط برقرار کنید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

تعریف متهم در قانون ایران

قبل از اینکه به بررسی درخواست جلب متهم بپردازیم، لازم است با تعریف کاملی از متهم آشنا شویم. در قانون مدنی ایران متهم به فردی گفته می‌شود که شواهد و ادله کافی برای ارتکاب جرم وی وجود داشته باشد. در واقع پس از آغاز شکایت در دادگاه یا رسیدگی به جرایمی که نیاز به شاکی ندارند، بازپرس برای انجام تحقیقات بیشتر پیرامون اتهام وارد شده به فرد تصمیم‌گیری می‌کند. چنانچه اتهامات وارد شده به فرد پذیرفته شود، این شخص به دادگاه احضار شده و یا حکم جلب وی صادر می‌گردد. به این فرد که تحت اتهام قرار دارد، متهم گفته می‌شود. 

بسیاری از افراد اصطلاحاتی نظیر متهم، مجرم و محکوم را به جای یکدیگر استفاده می‌کنند. این تعبیر کاملا اشتباه است، چرا که هر یک از اصطلاحات ذکر شده کاربرد خاص خود را دارند. چنانچه پس از اتمام مراحل رسیدگی به پرونده اتهامات فرد متهم اثبات شود، دادگاه حکم به محکومیت وی صادر می‌نماید. دقت کنید تنها در این صورت فرد محکوم شناخته خواهد شد. در ادامه تا زمانی که حکم دادگاه تجدید نظر صادر شود، این فرد محکوم باقی می‌ماند، اما پس از صادر شدن حکم مذکور فرد مجرم شناخته خواهد شد.

 

مراحل جلب متهم

مشاوره حقوقی جلب متهم را با آشنایی مراحل صدور حکم جلب ادامه می‌دهیم. چه قصد شکایت از فردی را داشته باشید چه مورد اتهام قرار گرفته باشید، دانستن این مسئله بسیار مهم است. اما حکم جلب چگونه صادر می‌شود؟ پس از وقوع جرم شاکی می‌تواند شکایت خود را در قالب دادخواست یا شکواییه ثبت کند. لازم به ذکر است در برخی از جرائم کیفری حتی بدون وجود شاکی باز هم اتهام فرد در دادگاه بررسی خواهد شد. پس از تحقیقات بازپرس می‌تواند متهم را برای ارائه توضیحات به دادسرا ارسال کند.

 

 

مشاوره حقوقی جلب متهم

 

با این حال بارها مشاهده شده که متهم به دلایل مختلف در دادسرا حاضر نشده و احضار بازپرس را نادیده می‌گیرد. در این صورت نظر به اینکه متهم به احضاریه بی توجه بوده است، می‌توان حکم جلب وی را صادر نمود. بد نیست بدانید اگر شاکی آدرس مشخصی از فرد مورد اتهام داشته باشد، می‌تواند حکم جلب وی را بگیرد، اما اگر آدرس مشخصی از وی در دسترس نباشد، امکان حکم جلب سیار نیز وجود دارد.

  • اجرای حکم جلب تنها به واسطه مامور و تا تاریخ انقضا قابل انجام است. به این ترتیب فرد نمی‌تواند با اختیار خود متهم را دستگیر نماید.

 

حکم ورود به منزل چیست؟

در کنار درخواست جلب متهم یکی از مهمترین موضوعاتی که همواره مطرح می‌شود، مجوز ورود به منزل است. چنانچه متهم در روز موعود در دادسرا حضور پیدا نکند، بازپرس می‌تواند برای دستگیری وی حکم صادر کند. چنانچه ادله زیادی جهت اثبات اتهام فرد موجود باشد، اما وی در دادسرا حاضر نشده باشد، می‌توان نسبت به دستگیری وی اقدام کرد. البته برای دستگیری مورد اتهام در خانه می‌بایست حکم ورود به خانه یا حکم تفتیش خانه صادر شود. در غیر این صورت مامور اجازه ورود به خانه را نخواهد داشت. فراموش نکنید تنها برای جلب فرد این حکم صادر نمی‌شود.

در بسیاری از مواقع که نیاز به شواهد و مدارک بیشتر می‌باشد، ممکن است بازپرس بخواهد اسناد و مدارک مخفی شده در ملک مورد اتهام جمع آوری گردد. این اسناد و مدارک می‌تواند به منزله اثبات جرم در روز دادگاه مورد استفاده قرار بگیرد. در این شرایط حتی اگر فرد خود را به دادسرا معرفی کرده باشد، باز هم می‌توان حکم تفتیش خانه صادر نمود. ناگفته نماند بر اساس قوانین مدنی ورود اجباری به خانه و ملک افراد جرم محسوب می‌شود، بنابراین هرگونه تفتیش از خانه فرد می‌بایست با داشتن حکم و اجازه فرد صورت پذیرد.

 

 

اثبات بی گناهی انلاین و فوری 
مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری 
وکیل کیفری انلاین 
مشاوره حقوقی کیفری 
درباره ما 

 

برای صدور حکم ورود به منزل چه باید کرد؟

همانطور که گفته شد، پس از طرح شکایت در دادگاه رسیدگی به دعوی آغاز می‌شود. پس از بررسی‌های لازم دادگاه از طرف قاضی برای متهم احضاریه ارسال می‌نماید. در صورت بی‌توجهی متهم به احضاریه دادگاه، قاضی می‌تواند برای صدور درخواست جلب متهم اقدام کند. اگرچه امکان دستگیری فرد در هر نقطه از کشور وجود دارد، اما مامور نمی‌تواند با این حکم منزل شخصی فرد را تفتیش کند. در این شرایط قاضی پرونده در صورت صلاحدید دستور به صدور حکم ورود به منزل می‌نماید.

بنابراین صدور حکم تفتیش خانه تنها به دستور قاضی و پس از بررسی‌های اتهامات وارد شده صادر خواهد شد. در واقع شاکی باید با ارائه ادله و شواهد کافی قاضی را مجاب کند که متهم جرم انجام داده است. در صورتی که شواهد کافی برای این موضوع وجود نداشته باشد، احتمالا حکم جلب و مجوز ورود به خانه نیز صادر نخواهد شد. پس به این نکته توجه کنید.

  • صدور حکم ورود به منزل یکی از مراحل شکایت است که معمولا در صورت عدم توجه متهم به احضاریه دادگاه توسط قاضی انجام می‌شود.

 

 

جلب متهم

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره حکم ورود به منزل کافی است از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن جواب سوال خود را دریافت نمایید.

 

نمونه درخواست جلب متهم و صدور مجوز ورود به منزل

در این بخش از مشاوره حقوقی جلب متهم یک نمونه درخواست برای جلب ارائه شده است. در واقع برای گرفتن حکم جلب فرد می‌بایست با استفاده از یک نامه درخواست خود را به قاضی برسانید تا مراتب کار انجام شود. ارائه درخواست جلب متهم و صدور مجوز ورود به منزل بیشتر با هدف مشخص نمودن آدرس متهم انجام می‌شود. در بسیاری از مواقع خود قاضی نسبت به صادر نمودن حکم جلب اقدام می‌نماید.

 

 

ریاست محترم شعبه ------------- دادگاه عمومی --------------

با احترام به استحضار می‌رساند اینجانب ----------------- فرزند ------------- به کد ملی ------------ در خصوص پرونده مطروحه ----------- در دادگاه اعلام می‌دارم: با توجه به این که محل سکونت یا تردد آقای ------------------ فرزند --------------- متهم پرونده مربوطه در ذیل درج شده است، لطفا هماهنگی‌ها لازم را با مامورین انتظامی ناحیه ------------ در محل اقامت یا تردد متهم صادر نمایید. لازم به ذکر است دستگیری متهم منوط به ورود به خاک می‌باشد، به این ترتیب درخواست دارم مجوز ورود به خانه را نیز صادر کنید. در انتها استدعا دارم مقدمات دستگیری هرچه سریعتر متهم فراهم شود.

امضا

 

 

در انتها بد نیست بدانید موسسه حقوقی وکیل تلفنی شرایطی را فراهم کرده تا امکان پاسخگویی به سوالات کاربران به صورت رایگان فراهم شود. شما می‌توانید تمام سوالات خود را از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان با وکلای کاربلد موسسه مطرح کنید.

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی