موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی اجاره

مشاوره حقوقی اجاره

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۷/۱۰ | ۱۳:۱۶:۳۴

مشاوره حقوقی اجاره

بخش مهمی از دغدغه­ها، قوانین و دل مشغولی­های اجتماع مسائل مربوط به اجاره است. عده­ای جهت درک بهتر قوانین و راهکارهای مربوط به مشکلات موجر و مستاجر نزد مشاور مراجعه می­کنند و مشاوره حقوقی اجاره دریافت می­کنند البته این کار صحیحی است اما بهتر است که قبل از اینکه مستاجره را اجاره کنید به مشاور مراجعه نمایید چرا که قرارداد اجاره به آسانی نوشته می­شود اما زمانی که مکتوب شد تبعات حقوقی زیادی هم برای موجر و هم برای مستاجر به دنبال خواهد داشت. در صورتی که هر یک از طرفین از قوانین مربوط به اجاره سرپیچی کنند و طرف دیگر اقدام به شکایت نماید ممکن است شخص خاطی علاوه بر مجازات نقدی به مجازات دیگری مانند زندان نیز محکوم گردد پس قرارداد مربوط به اجاره را جدی بگیرید تا در نهایت دچار مشکل نشوید بهترین راهکار مراجعه اولیه به مشاوره حقوقی اجاره است تا از ابتدا تا انتهای تبعات حقوقی اجاره را با توجه به نوع مستاجره( تجاری یا مسکونی) برای شما توضیح دهد. گاهی امکان مراجعه حضوری به دفاتر حقوقی وجود ندارد و سوالات بسیاری هم برای عده­ای پیش می­آید در این شرایط چه باید کرد؟ پاسخ استفاده از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی است اگر شما دنبال یک مجموعه معتبر جهت دریافت مشاوره حقوقی اجاره می­گردید بهترین پیشنهاد موسسه وکیل تلفنی است این موسسه انواع مشاوره حقوقی اعم از مشاوره حقوقی اجاره را به دو صورت مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین ارائه می­دهد. اصلا نگران نباشید چرا که مشاوران این مجموعه از بهترین وکلای پایه یک دادگستری هستند و به صورت 24 ساعته تمامی سوالات شما را به صورت آنلاین و تلفنی پاسخ می­دهند.

 

رزرو فوری وکیل تلفنی

تعریف اصطلاحات حقوقی اجاره در قانون املاک ایران

اصطلاحات حقوقی املاک بسیار زیاد است ما در اینجا به مواردی که مابین خرید و فروش و اجاره ملک مشترک است اشاره می­کنیم بهتر است با این اصطلاحات آشنایی کامل داشته باشید تا در صورت روبه‌رو شدن با هر کدام از شرایط به مشکل برخورد نکنید در ادامه به صورت مختصر این اصطلاحات را برای شما می­آوریم؛
مال: هرآنچه که دارای ارزش اقتصادی باشد و بتوان با آن داد و ستد کرد
مال منقول و غیر منقول: مال منقول به اموالی که قابلیت حمل و جابجایی دارند بدون آنکه به ترکیب آن آسیبی برسد مانند ماشین. مال غیر منقول به اموالی گویند که قابلیت حمل و جابجایی ندارند مانند خانه
عین و منفعت: عین یعنی چیزی که ماهیت مستقل دارد و وجود آن وابسته به چیز دیگری نیست اما منفعت به مالی گویند که ماهیت مستقل نداشته و وجود آن وابسته به چیز دیگری باشد مانند آپارتمان خود آپارتمان عین و سکونت در آن منفعت است.
ملک: در اصطلاح حقوقی دسته­ای از اموال را گویند که به مالکیت شخص درآمده است در معاملات ملکی خانه و زمین را که قابل معامله است ملک گویند.
ملک جاری: املاکی که در دفتر املاک ثبت نشده است
ملک ثبت شده: ملکی که در دفتر املاک ثبت شده است
ملک مجهول­المالک: طبق ماده 10 قانون ثبت در صورتی که ظرف 60 روز از انتشار آگهی اظهارنامه درخواست ثبت آن صورت نگرفته باشد.
ملک موروثی: ملکی که مالک آن فوت کرده و مالکیت آن به ورثه رسیده باشد
ملک بازداشتی: ملکی که به دستور مراجع قضایی به دلایلی مانند بدهی توقیف شده باشد.این مالک تا زمان رفع بازداشت قابل خرید و فروش و اجاره نمی­باشد
حق عینی: حقی که بین فرد و جسم خارجی ایجاد می­گردد. مثال خودرو یا ملک که شخص مالک آنها است.
اعراض: ساقط کردن حق عینی را گویند. برای مثال من ملکی دارم و آن را به برادرم هبه کردم و از مالکیت ملک روی گرداندم.
عوض: منظور بهایی است که خریدار یا مستاجر به مالک ملک در قبال خرید یا اجاره ملک می­پردازد.
عقد اجاره املاک: عقدی است که مالک منافع ملک را در قبال عوض و بهایی معلوم به مستاجر منتقل می­کند.
اصطلاحات حقوقی بسیار دیگری در رابطه با خرید و فروش و اجاره املاک وجود دارد ما در اینجا سعی کردیم به اصلی­‌ترین آنها اشاره کنیم. وکیل آنلاین و 24 ساعته مجموعه وکیل تلفنی در تمامی ساعات شبانه­‌روز آماده ارائه مشاوره حقوقی اجاره به شما هموطنان عزیز می­باشد.

خسارت تاخیر در تادیه رهن چیست و چگونه برآورد می­شود؟

قبل از آنکه وارد بحث خسارت شویم بهتر است که با اصطلاح رهن آشنا شویم گاهی شخصی به دلایل مختلف مانند سرمایه­‌گذاری، ورشکستگی و ... پول لازم است از طرفی هم ملکی قابل سکونت دارد که نمی­خواهد بفروشد در این شرایط می­تواند ملک خود را به مدت معینی در اختیار دیگری بگذارد و مبلغ مشخصی که در اکثر مواقع کم هم نیست را از وی بگیرد این عمل رهن نامیده می­شود و فرق آن با اجاره این است که مرتهن تا پایان قرارداد هیچ مبلغی را به عنوان اجاره­بها به مالک پرداخت نمی­کند این پول تا پایان مدت قرارداد نزد مالک می­ماند و مالک در پایان باید آن را تمام و کمال به مرتهن پس دهد. خسارت یعنی جبران ضرر و زیانی که فردی به مالی از دیگری مانند خودرو، ملک یا هر مال عینی دیگری وارد کرده باشد، اما خسارت همیشه شامل اموال قابل سکونت نیست بلکه ممکن است شامل وجه نقد نیز شود برای مثال شما ملکی را به مدت یک سال از مالک آن رهن یا اجاره می­کنید و در قبال آن مقدار معینی پول را به عنوان ودیعه یا مبلغی معین جهت رهن پرداخت می­کنید اما مالک در پایان مدت اجاره یا پایان مدت رهن و زمان تخلیه از پس دادن پول پیش یا رهن شما خودداری می­کند در این شرایط شما می­توانید از مالک شکایت کنید،  فاصله مدت زمانی را که شما پول خود را طلب کرده­اید تا زمان صدور رای دادگاه محاسبه شده و برای مالک خسارت در نظر گرفته می­شود، این میزان بر اساس میزان مبلغ رهن براورد می‌گردد. نرخ تورم در تعیین تادیه رهن تاثیرگذار است. اگر نیازمند مشاوره حقوقی اجاره با وکیل دادگستری هستید از خدمات مشاوره فوری با وکیل دادگستری مجموعه وکیل تلفنی استفاده کنید. 

اولین و بهترین قدم برای گرفتن خسارت تاخیر در پس دادن وجه رهن

اولین و بهترین قدم برای گرفتن خسارت تاخیر در پس دادن وجه رهن

طبق قانون مستاجر یا مرتهن زمانی می­توانند ودیعه یا مبلغ رهن خود را از مالک مطالبه کنند که پس از پایان مدت قرارداد محل را تخلیه و ودیعه یا مبلغی که برای رهن به مالک امانت داده­اند را مطالبه کنند. روال کار به این صورت است که شما باید به وظایف خود در قبال ساختمان عمل کرده باشید برای مثال قبوض عقب افتاده نداشته باشید و آسیبی به بنا وارد نکرده باشید و خانه را همانگونه که تحویل گرفته­اید دوباره به مالک تحویل دهید. زمانی که شما به وظایف خود در قبال بنا و مالک عمل کرده باشید و مالک بدون دلیل از پس دادن پول شما خودداری کرد بلافاصله می­توانید اقدام به تنظیم شکایت کنید. در صورتی که قرارداد شما رسمی است می‌توانید به اداره ثبت مراجعه کنید و تقاضای توقیف اموال مالک را داشته باشید. اگر قرارداد شما عادی است می­توانید جهت ثبت شکایت به دادگاه مراجعه نمایید و شکایت خود را علیه مالک تنظیم کنید پس از بررسی­‌های لازم و احضار طرفین مالک محکوم و خسارت تاخیر در تادیه رهن هم باید پرداخت کند. وکیل آنلاین مجموعه وکیل تلفنی در 24 ساعته شبانه­روز آماده مشاوره حقوقی اجاره به شما می­باشد.

بایدها و نبایدهایی را که در خصوص فسخ قرارداد اجاره نمی­دانیم

فسخ در لغت به معنای بر هم زدن و باطل کردن است. فسخ قرارداد اجاره مابین موجر و مستاجر صورت می­گیرد. شرایط فسخ برای موجر و مستاجر متفاوت است و هرکدام از آنها بنا به دلایل خودشان می­توانند قرارداد را بر هم زنند در ادامه برای شما دلایل فسخ قرارداد را می­آوریم؛ ابتدا خیارات فسخ را که در ماده 369 قانون مدنی بیان شده است برای شما بیان می­کنیم، طبق این ماده خیارت فسخ به 5 دسته خیار شرط، خیار تعذر تسلیم، خیار عیب، خیار تخلف شرط و خیار تخلف از وصف دسته­ بندی می­شوند.

مستاجر در موارد زیر می­تواند عقد اجاره را فسخ کند؛

  • در صورتی که حق فسخ اجاره برای مستاجر در اجاره­نامه ذکر شده باشد
  • اگر ملک اجاره داده شده با شرایطی که در قرارداد ذکر شده انطباق نداشته باشد
  • اگر کل یا بخشی از ملک اجاره داده شده خراب شود و یا در معرض خراب شدن باشد به طوری که غیر قابل استفاده و تعمیر باشد.
  • به دلایل شخصی مانند تغییر شغل بخواهد قرارداد اجاره را فسخ کند که باید از قبل به مالک اطلاع دهد.

فسخ قرارداد اجاره توسط موجر

  • اگر مستاجر بدون اطلاع مالک مستاجره را به دیگری اجاره یا واگذار کند
  • استفاده نادرست از ملک مثلا استفاده تجاری از ملک مسکونی
  • تعمیرات ضروری بدون اجازه موجر و سهل انگاری مستاجر در این باره
  • در صورتی که معلوم شود مستاجر پس از انعقاد قرارداد و استقرار در مستاجره شرایطی را که موجر حین قرارداد تعیین کرده ندارد.
    در صورتی که همچنان نیازمند مشاوره حقوقی اجاره می­باشید می­توانید از خدمات مشاوره حقوقی وکیل تلفنی استفاده کنید فقط کافی است که تماس بگیرید.

مجازات عدم رعایت قوانین مندرج در اساسنامه ساختمان توسط مستاجر

مجازات عدم رعایت قوانین مندرج در اساسنامه ساختمان توسط مستاجر

در صورتی که خودتان در آپارتمان زندگی می­کنید حتما با قوانین آپارتمان نشینی آشنایی دارید اما شاید با مجازات عدم رعایت این قوانین آشنایی نداشته باشید. در کل قوانین آپارتمان نشینی در یک مجتمع مسکونی که چندین خانواده در آن زندگی می­‌کنند جهت ایجاد امنیت، آرامش همسایگان و رعایت نظم می­باشد. گاهی پیش می­آید که قسمت­های مشترک ساختمان نیازمند تغییر یا تعمیر می­باشد و اگر اقدام نشود امکان آسیب به اهالی وجود دارد در این شرایط مدیر ساختمان موظف است اهالی را جمع کرده و در رابطه با مشکل پیش آمده مشورت بگیرد اگر مجتمع استیجاری است با اجازه مالک به رفع مشکل بپردازند، قطعا تعمیرات یا تغییر در هر قسمت از ساختمان نیازمند هزینه است و  همه اهالی موظف به پرداخت هزینه هستند و هیچ یک از ساکنین حق امتناع از پرداخت هزینه را ندارند، علاوه بر این یک سری قوانین هستند که نیازمند صرف هزینه نیستند مانند عدم ایجاد سرو صدا و مزاحمت برای سایرین، همه ساکنین موظف به رعایت قوانین و دستورالعمل­‌های مندرج در آیین­نامه ساختمان هستند. اگر یکی از همسایگان به این قوانین عمل نکند ابتدا مدیر ساختمان به وی اخطار می­دهد در صورتی که همسایه آزاری شخص و خانواده­اش همچنان ادامه پیدا کرد سایر همسایه­ها می­توانند صورت جلسه­ای علیه خاطی تنظیم و از طریق مراجع قضایی اقدام کنند. عدم رعایت قوانین اساسنامه آپارتمان نشینی می­تواند مجازات کیفری در پی داشته باشد و حتی به اخراج شخص از ساختمان بیانجامد. اگر می­خواهید درباره اساسنامه ساختمان بیشتر بدانید می­توانید از خدمات مشاوره حقوقی اجاره مجموعه وکیل تلفنی استفاده کنید

مزایای تنظیم آنلاین اجاره­نامه با وکیل تلفنی

از ابتدای خلقت همیشه بشر به دنبال راه­هایی جهت آسایش بیشتر و صرف وقت و هزینه کم تر بوده است از زمانی که خدمات آنلاین به روی کار آمده­اند بشر تا حدودی به این اهداف دست یافته است چرا که کارها از راه دور و تنها با یک گوشی موبایل یا کامپیوتر انجام می­شود و دیگر نیاز نیست که شخص برای انجام هر کاری از خانه خارج شود و از کار و زندگیش بزند و دنبال رفع مشکل برود. یکی از بهترین مزیت­هایی که خدمات آنلاین برای بشر داشته تنظیم آنلاین اجاره­نامه است اما فقط تنظیم اجاره­نامه نیست که اهمیت دارد بلکه کسی که اجاره­نامه را تنظیم می­کند نیز باید از هر نظر قابل اطمینان باشد. شخص یا موسسه­ای که تنظیم اجاره­نامه را بر عهده می­گیرد ابتدا باید سواد کافی برای تنظیم اجاره­نامه را داشته باشد، هزینه مناسب دریافت کند و در هر ساعتی که ما بخواهیم بتوانیم با وی ارتباط بگیریم. پیشنهاد ما به شما خواننده عزیزمجموعه بزرگ وکیل تلفنی است. تنظیم قرارداد اجاره­نامه با کمک وکلای مجموعه وکیل تلفنی مزایای زیادی مانند؛
صرفه جویی در زمان: شما فقط کافی است که مشخصات لازم را برای وکیل مربوطه ارسال کنید آن وقت در کمترین زمان اجاره­نامه شما تنظیم و آماده تحویل است.
صرفه­‌جویی در هزینه: شما خیلی راحت و بدون خروج از منزل یا محل کار می­توانید تنظیم اجاره­نامه خود را به مجموعه وکیل تلفنی بسپارید و با هزینه بسیار مناسب بهترین قرارداد اجاره­نامه را دریافت نمایید.
تنظیم قرارداد اجاره­نامه و دریافت مشاوره حقوقی اجاره از مجموعه وکیل تلفنی بدون محدودیت مکانی است و شما در هر کجای ایران که باشید می­توانید از وکلا و مشاوران ما هم مشاوره حقوقی اجاره دریافت کنید و هم تنظیم قرارداد اجاره خود را بدان­ها بسپارید.

مشاوره حقوقی 24 ساعته اجاره

پرسش و پاسخ

1) چرا دریافت مشاوره حقوقی اجاره قبل از انعقاد قرارداد اجاره­نامه ضروری است؟

مشاوره حقوقی اجاره برای جلوگیری از مشکلات بعد از انعقاد قرارداد مانند اختیاراتی که موجر و مستاجر در فسخ قرارداد دارند یا آشنایی با وظایف موجر و مستاجر در قبال مستاجره و یکدیگر الزامی است.

2) آیا دریافت مشاور حقوقی اجاره بعد از انعقاد قرارداد هم سودمند است؟

بله

3) آیا خدمات مشاوره حقوقی اجاره مجموعه وکیل تلفنی 24 ساعته است؟

بله

4) چرا مشاوره حقوقی اجاره ضروری است؟

زیرا تخلف از قوانین اجاره ممکن است مجازات سنگین را برای موجر و مستاجر در پی داشته باشد. مشاوره حقوقی اجاره باعث می­شود با این قوانین و مجازات عدم رعایت آن­ها آشنا شوید.

5) آیا مشاوره حقوقی اجاره فقط مختص اماکن مسکونی است؟

خیر مشاوره حقوقی اجاره زمین­های زراعی و اماکن تجاری را نیز در بر می­گیرد.


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی