موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

رد دادخواست طلاق زوجه به خاطر ازدواج موقت

رد دادخواست طلاق زوجه به خاطر ازدواج موقت

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۴/۵ | ۱۴:۴۱:۲۱

ازدواج مجدد زوج این حق را برای زوجه ایجاد می‌کند تا ضمن گرفتن حکم طلاق، مهریه خود را به اجرا بگذارد. اگرچه ازدواج مجدد بدون اذن همسر جرم نیست، اما همانطور که می‌دانید اجازه زن برای ازدواج شوهر یکی از شروط ضمن عقد می‌باشد. اگر مرد این شروط را امضا کرده باشد، موظف است برای ازدواج دوم، اعم از دائم یا موقت از همسر خود کسب اجازه کند. در غیر این صورت دادگاه می‌تواند برحسب قانون حکم طلاق و پرداخت مهریه صادر نماید. البته تحت شرایطی امکان رد دادخواست طلاق زوجه به خاطر ازدواج موقت وجود دارد. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید، این مقاله از سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی را تا انتها مطالعه نمایید. در ضمن در صورت هرگونه مشکل حقوقی کافی است با مشاورین ما در ارتباط باشید. شما می‌توانید با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی بسیاری از مشکلات حقوقی خود را برطرف کنید و در روز دادگاه سربلند باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

ازدواج موقت چیست؟

در کنار ازدواج دائم که در آن طرفین متعهد می‌شوند تا به صورت دائمی به عقد هم در بیایند، نوع دیگری از محرمیت وجود دارد که در فقه شیعه عقد نکاح موقت یا ازدواج موقت نامیده می‌شود. در ازدواج موقت، همانطور که از نامش پیداست، زمان مشخصی برای محرمیت زن و مرد تعیین می‌گردد. لازم به ذکر است عقد نکاح تنها در صورتی صحیح می‌باشد که زمان عقد به طور واضح و مبرهن مشخص شده باشد. در این صورت طرفین در طول مدت عقد می‌توانند با یکدیگر رابطه زناشویی داشته باشند.

متاسفانه این روزها پرونده‌های زیادی در دادگاه قضایی با مضمون طلاق به خاطر ازدواج موقت زوج مشاهده می‌شود. در این خصوص باید گفت ازدواج ثانی اعم از دائم یا موقت تنها با اجازه زوجه برای مرد جایز است. در غیر این صورت زوجه حق این را دارد تا با حضور در دادگاه تقاضای طلاق کند. این در حالی است که بسیاری از افراد گمان می‌کنند زن نمی‌تواند به دلیل ازدواج مجدد شریک خود درخواست طلاق بدهد. به عبارتی در این مواقع دادخواست طلاق زن قبول می‌شود. چرا که رد دادخواست طلاق زوجه تحت شرایط خاصی صورت می‌پذیرد.

  • طبق قانون مدنی هر مرد می‌تواند 4 زن را به عقد خود درآورد. منتهی با هدف جلوگیری از سوء استفاده آقایان و حفظ کانون خانواده، قانونی تنظیم شده است که زوج برای ازدواج مجدد نیاز به کسب اجازه از همسر یا دادگاه دارد.

 

 

دادخواست طلاق

 

در صورت داشتن هرگونه سوال پیرامون حق طلاق زوجه بعد از ازدواج موقت همسر می‌توانید به صفحه مشاوره حقوقی انلاین و رایگان مراجعه نمایید. در این بخش کافی است سوال خود را به صورت کاملا رایگان در هر ساعت از شبانه روز مطرح کنید و از مشاوره‌های حقوقی حرفه‌ای بهره مند شوید.

 

شرایط لازم برای طلاق از جانب زوجه

در این قسمت به شرایط طلاق از جانب زوجه می‌پردازیم. همانطور که می‌دانید، زوجه قادر به طلاق همسر خود نمی‌باشد، مگر این که شرایط برای زندگی زناشویی مشکل به نظر برسد. در این صورت قوانین به گونه‌ای تنظیم شده است تا زن بتواند دادخواست طلاق خود را ثبت کند. برخی از مواردی که شرایط را برای طلاق از سوی زوجه فراهم می‌کند، عبارتند از:

  • عدم پرداخت نفقه
  • عسر و حرج زوجه
  • غیبت زوج
  • داشتن وکالت بلاعزل طلاق
  • نادیده گرفتن شروط ضمن عقد

 

 

مشاوره حقوقی طلاق 
کسب اجازه ازدواج مجدد 
مشاوره حقوقی خانواده 
نگارش دادخواست طلاق 
درباره ما 

 

 

مورد آخر از موارد گفته شده، به خوبی نشان می‌دهد رد دادخواست طلاق زوجه به خاطر ازدواج مجدد زوج باور اشتباهی است. چرا که مرد در زمان عقد همسر خود ملزم به امضای شروط 12 گانه ضمن عقد می‌باشد. یکی از این شروط تحصیل اجازه برای ازدواج مجدد است. اگر مرد بدون اجازه از همسر اول خود زن دیگری اختیار کند، زوجه این اختیار را دارد که درخواست طلاق بدهد.

  • البته شرایطی وجود دارد که مرد می‌تواند بدون اجازه همسر و با مجوز دادگاه نسبت به ازدواج موقت اقدام نماید. در این صورت تقاضای طلاق همسر پذیرفته نخواهد شد یا به عبارتی دادخواست وی رد می‌شود.

 

منظور از رد دادخواست چیست؟

هر فرد برای شروع دعوی اعم از دعاوی حقوقی و کیفری باید درخواست خود را طی نامه به دادگاه تسلیم نماید. صد البته تفاوت زیادی میان دعاوی وجود دارد. به عنوان مثال طلاق به خاطر ازدواج موقت زوج یک دعوی حقوقی محسوب می‌شود. در این شرایط فرد ملزم به پر کردن دادخواست است. چنانچه فرد به دنبال آغاز دعاوی کیفری باشد، می‌بایست شکواییه تنظیم کند.

همانطور که متوجه شدید، برای دعاوی حقوقی نظیر طلاق، زوجه باید دادخواست تنظیم کند. صد البته با محرز شدن شرایط طلاق از جانب زوجه دادگاه دادخواست فرد را پیگیری کرده و زوج را متهم به پرداخت مهریه می‌نماید. این در حالی است که اگر دادخواست فرد مشکل داشته باشد، رد خواهد شد. در این صورت به اصطلاح رد دادخواست صورت گرفته است.

 

 

نگارش دادخواست طلاق

 

 

 رد دادخواست طلاق زوجه به خاطر ازدواج موقت موضوع مهمی است که در ادامه مورد بررسی قرار خواهیم داد. اگرچه در صورت ازدواج بدون اذن همسر دادگاه حق طلاق را به زن می‌دهد، اما شرایطی وجود دارد که دادخواست زوجه مورد قبول واقع نمی‌شود. در واقع هرگاه مرد بتواند رضایت دادگاه را برای ازدواج مجدد جلب کند، می‌تواند بدون اجازه همسر تجدید فراش کند. موضوعی که بسیاری از افراد از آن غافل هستند.

  • در این صورت زوج باید ثابت کند زوجه شرایط سختی برای زندگی ایجاد کرده است. البته مرد باید توانایی مالی نگهداری از دو یا چند همسر را داشته باشد.

 

مرجع رسیدگی به طلاق از جانب زوجه

برای بسیاری از افراد این سوال مطرح می‌شود که مرجع رسیدگی به دادخواست طلاق به خاطر ازدواج موقت زوج چیست؟ نظر به این که دعاوی مختلفی در دادگاه مطرح می‌شود، وظیفه رسیدگی به هر دعوی مربوط به یک مرجع خاص می‌باشد. درباره طلاق از سوی زوجه مراجع مختلفی وجود دارند. البته در قوانین مرجع رسیدگی به این نوع طلاق مشخص شده است. از آنجا که طلاق به دلیل ازدواج مجدد همسر طلاق توافقی نمی‌باشد، زوجه باید دادخواست خود را به دادگاه خانواده تسلیم کند. زوجه قادر است درخواست خود را در دادگاه شهر محل زندگی یا شهر محل اقامت همسر ثبت نماید.

 

 

رد دادخواست

 

مشاوره حقوقی طلاق از جانب زوجه

متاسفانه در بسیاری از پرونده‌ها شاهد رد دادخواست طلاق زوجه هستیم. با توجه به قوانین مدنی در کشور زن تنها تحت شرایطی خاصی می‌تواند برای جدایی از شریک خود اقدام نماید. یکی از این موارد ازدواج مجدد شوهر بدون اجازه است که در این مقاله به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت.

بدون شک مسائل حقوقی نظیر طلاق با چالش‌های بی شماری همراه هستند. اگر به دنبال طلاق هستید، توصیه می‌کنیم پیش از هر کاری از مشاوره حقوقی طلاق از جانب زوجه بهره ببرید. در این صورت می‌توانید با دید بهتر نسبت به شرایط اقدام کنید. وکلای حرفه‌ای ما در مجموعه موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته در خدمت شما هستند تا به مشکلات حقوقی شما پاسخ دهند.

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی