موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

پیگیری دادخواست، شکواییه و اظهارنامه

پیگیری دادخواست، شکواییه و اظهارنامه

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۶/۳۱ | ۲۲:۲۹:۲

پیگیری دادخواست، شکواییه و اظهارنامه همواره برای طرفین دعوی موضوع مهمی محسوب می‌شود. همانطور که می‌دانید جهت طرح دعوی در دستگاه قضایی ایران، می‌بایست اقدام به تسلیم دادخواست یا شکواییه، برحسب نوع دعوای مطروحه نمایید. اظهارنامه نیز برگه‌ای است که از آن برای بیان اظهارات خود به طرف مقابل استفاده می‌شود. تا چندین سال پیش پیگیری این اوراق قضایی به صورت حضوری انجام می‌شد. با توجه به افزایش اختلافات و دعاوی مطرح شده در دادگاه، میزان مراجعین به شعب مختلف قضایی نیز افزایش پیدا کرد. از همین رو قوه قضائیه بر آن شد تا ضمن راه اندازی سامانه خدمات آنلاین، برخی از نیازهای متقاضیان را به صورت غیرحضوری برطرف نماید. در حال حاضر امکان پیگیری پرونده‌های مرتبط با انواع اوراق قضایی از جمله دادخواست، شکواییه و اظهارنامه به صورت اینترنتی وجود دارد.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

با دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان از موسسه حقوقی وکیل تلفنی بدون پرداخت هزینه می‌توانید اطلاعات بیشتری درباره نحوه پیگیری اوراق قضایی کسب کنید. جالب است بدانید خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

منظور از دادخواست چیست؟

بر اساس ماده 48 قانون آیین دادرسی مدنی هرگاه شخصی بخواهد جهت حل و فصل اختلاف یا مشکل حقوقی با طرف مقابل از دادگاه تقاضای رسیدگی نماید، می‌بایست از دادخواست استفاده کند. به عبارتی ساده‌تر، دادخواست‌ها دسته‌ای از اوراق قضایی محسوب می‌شوند که برای طرح دعوا در دادگاه تنظیم می‌گردند. بر اساس قوانین دادخواست باید در فرم خاصی نوشته شود. همچنین این فرم می‌بایست حاوی اطلاعات خاصی نظیر آدرس اقامتگاه خوانده و خواهان دعوی باشد. چنانچه یکی از شرایط تنظیم دادخواست رعایت نشود، رسیدگی به آن آغاز نخواهد شد و در اصطلاح قرار دادخواست رد می‌شود.

پیگیری دادخواست موضوع مهمی برای طرفین دعاوی حقوقی محسوب می‌شود. چنانچه دادخواستی بر علیه یک شخص تنظیم کرده باشید، یا حتی اگر دادخواستی بر علیه خود شما ثبت شده باشد، امکان پیگیری آن به صورت اینترنتی وجود دارد. در طول پیگیری این اوراق قضایی می‌توان از جزئیات و روند پرونده به صورت کامل آگاه شد. در انتهای این مقاله به صورت کامل درباره این قضیه صحبت خواهیم کرد. منتهی قبل از هر چیز بهتر است با کاربرد این اسناد آشنا شوید.

 

 

پیگیری شکوائیه

 

در چه مواردی می توان از دادخواست استفاده کرد؟

قبل از اینکه به نحوه پیگیری دادخواست، شکواییه و اظهارنامه بپردازیم، لازم است با کاربرد این اوراق قضایی بیشتر آشنا شویم. اگر تا به اینجا با دقت مطالب را مطالعه کرده باشید، اکنون می‌دانید که دادخواست برای طرح دعوی در دستگاه قضایی ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما آیا برای هر دعوایی می‌توان دادخواست تنظیم کرد؟ پاسخ این سوال منفی است. جالب می‌شود اگر بدانید دادخواست‌ها تنها برای دعاوی حقوقی تنظیم می‌شوند، نه هر دعوایی.

اگر آشنایی کمی با حقوق داشته باشید، احتمالا این سوال برایتان مطرح شود که دعوای حقوقی چیست؟ اجازه دهید این موضوع را از ریشه بررسی کنیم. قانون گذار دعاوی مطرح شده در کشور را به دو دسته کلی تقسیم کرده است: دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری. دعاوی حقوقی آن دسته از دعواهایی هستند که برای طلب حق و حقوق مطرح می‌شوند. در این دعواها هیچ جرم و جنایتی رخ نداده است، بلکه تنها خواسته خواهان از خوانده دعوی طلب حق و حقوقش می‌باشد. در ادامه با برخی از مهمترین دعاوی حقوقی آشنا می‌شویم:

  • اختلاف ناشی از پیمان
  • مطالبه ثمن
  • دعاوی بین موجر و مستاجر
  • تمکین
  • طلاق
  • خلع ید
  • مطالبه نفقه
  • فروش مال مشاع
  • ...

 

این موارد تنها بخشی از دعاوی حقوقی مطرح شده در دستگاه قضایی هستند. برای رسیدگی به این اختلافات و مشکلات این چنینی نیاز به تنظیم دادخواست خواهید داشت.

 

 

راهنمای نگارش انلاین 
هزینه نگارش اعتراض
درباره ما 

 

اگر نیاز به طرح شکایت یا دعوایی در دادگاه دارید، مشاوره حقوقی تلفنی بهترین راه برای اطلاع از نحوه کار است.  جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

تفاوت دادخواست و شکوائیه چیست؟

دعاوی به دو دسته تقسیم می‌شوند: دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری. برای طرح دعواهای حقوقی که مشخصا باید از دادخواست استفاده کنید. اما برای طرح دعواهای کیفری به جای دادخواست می‌بایست از شکواییه کمک بگیرید. شکواییه‌ها یکی دیگر از انواع اوراق قضایی هستند که برای شکایت از شخص یا اشخاص خاص تنظیم می‌شوند. طرفین شکواییه با عنوان شاکی و مشتکی عنه خوانده می‌شوند. این اسناد معمولا بعد از وقوع جرم و برای رساندن فرد خاطی به مجازات ارائه می‌گردند. آیا می‌خواهید بدانید در چه دعواهایی باید شکواییه تنظیم نمود؟ برخی از مهمترین دعاوی کیفری عبارتند از:

  • سرقت
  • کلاهبرداری
  • فحاشی
  • تهمت
  • قتل
  • ...

پس از آشنایی با دادخواست و شکواییه، نوبت آن رسیده تا با نحوه پیگیری دادخواست و شکوائیه به صورت اینترنتی آشنا شوید. این موضوع در انتهای مقاله ارائه شده است. البته قبل از آن بد نیست با اظهارنامه و چگونگی ارسال آن نیز آشناییت نسبی پیدا کنیم.

 

 

دفاتر خدمات قضایی

 

چگونگی ارسال اظهارنامه

ماده 156 قانون آیین دادرسی مطرح می‌کند: هرگاه فردی بخواهد بر علیه فرد دیگری طرح دعوی کند، حتما نباید به دادگاه مراجعه نماید. برای این کار فرد می‌تواند اظهارات خود را در قالب برگی به نام اظهارنامه تسلیم فرد مدنظر نموده و حق خود را از وی طلب کند. اگرچه این کار در گذشته باید به صورت حضوری انجام می‌شد، اما خوشبختانه این روزها سامانه الکترونیک قوه قضاییه این کار را برای ما آسان کرده است. برای ثبت اظهارنامه کافی است وارد سامانه عدل ایران شوید. در این سامانه می‌توانید به راحتی اظهارنامه خود را تسلیم نمایید. البته اگر مشکلی از بابت ثبت اظهارنامه داشته باشید، می‌توانید با مراجعه به دفاتر قضایی این کار را به صورت حضوری انجام دهید.

 

نحوه پیگیری دادخواست، شکواییه و اظهارنامه

جهت پیگیری دادخواست، شکواییه و اظهارنامه کافی است وارد سایت عدل ایران به نشانی adliran.ir شوید. در این سامانه می‌توانید به راحتی ابلاغیه‌های مرتبط با پرونده‌های خود یعنی همان دادخواست‌ها، شکواییه‌ها و اظهارنامه‌ها را مشاهده کنید. برای این کار کافی است مراحل زیر را به درستی سپری نمایید، البته به شرطی که پیش از این در سامانه ثبت نام کرده باشید:

  • در اولین گام باید از لیست گزینه‌های موجود، گزینه "سامانه اطلاع رسانی پرونده" را انتخاب کنید.
  • در صفحه فعلی می‌بایست گزینه "اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی" را انتخاب نمایید.
  • با وارد کردن کد ملی و رمز شخصی می‌توانید پرونده‌های موجود را پیگیری کنید.

 

 

پیگیری اظهارنامه

 

البته امکان پیگیری پرونده‌های دعاوی با مراجعه به سامانه eadl.ir نیز وجود دارد. در این سامانه دکمه‌ای تحت عنوان " ورود به سامانه ارائه و پیگیری دادخواست و شکوائیه" وجود دارد. با ورود به صفحه مربوطه و با در دست داشتن کد رهگیری به راحتی می‌توان درخواست‌های خود را پیگیری نمود.

 

 

پیگیری دادخواست

 

در صورت داشتن هرگونه مشکل در پیگیری اوراق قضاییه از جمله دادخواست و شکواییه، کافی است از مشاوره حقوقی با وکلای ما بهر‌مند شوید.

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی