خیانت به همسر زمانی اتفاق می افتد که تعهدات میان زن و شوهر زیر سوال برود و شخص سوم با یکی از آن ها ارتباط برقرار نماید. این خطا می تواند از طرف زن یا شوهر رخ دهد. در هر صورت با اثبات و یا مشاهده آثار خیانت، فرد می تواند نسبت به خطای همسر خود شکایت کند. نکته قابل توجه این است که برای اثبات این موضوع در دادگاه باید حتما مدارک معتبر و قابل استنادی را ارائه نمود.
مشورت تلفنی با وکیل می تواند به شما کمک کند تا مدارک قابل قبول در رابطه با موضوع خیانت به همسر را بشناسید. در این صورت می توانید آگاهانه تر مدارک تهیه کنید و نسبت به برند خود در دادگاه مطمئن شوید. مشاوره حقوقی می تواند به شما کمک کند تا آگاهانه تر نسبت به این موضوع رفتار کنید و بتوانید به صورت قانونی حق خود را دریافت نمایید. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
براساس ماده 637 در قانون خیانت به همسر به شکل زیر تعریف شده است:
"جرم خیانت زمانی رخ می دهد که زن و مردی که محرم نیستند با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند. در صورت ارتباط غیر زنا محکوم به 99 ضربه شلاق خواهند شد."
افراد در طول روز ممکن است با همکاران، آشنایان و اقوام غیر هم جنس خود هم صحبت شوند. در حالت نرمال این هم صحبتی خیانت محسوب نمی شود، اما زمانی که این ارتباط فراتر از حالت طبیعی و عرف باشد و همسر فرد نسبت به این موضوع ناراحت شود، خیانت در حال وقوع است. معمولا در این صورت فرد لذت هایی که باید با همسر خود تجربه نماید را با شخص سوم تجربه می کند. این موضوع به معنای عدم توجه به تعهدات میان زن و مرد است. بنابراین همسر فرد می تواند او را به جرم خیانت به همسر متهم نماید.
در تعاریف دیگر خیانت کردن اینگونه بیان می شود:
"زمانی که فردی متاهل با شخص غیر همجنس دیگری وارد رابطه شود و نسبت به ادامه این رابطه تمایل داشته باشد، در حال خیانت می باشد."
"اگر فرد متاهل با فرد غیر همجنس وارد رابطه ای شود که او را نسبت به انجام تعهدات زناشویی خود بی تمایل کند، به همسر خود خیانت می کند."
فراموش نکنید که نمی توانید به دادگاه مراجعه کنید و با گفتن اینکه همسرتان در حال خیانت است، حق و حقوق خود را دریافت کنید. برای اثبات خیانت به همسر باید مدارک معتبر و قابل توجهی را ارائه نمایید. در این صورت قاضی با استناد به مدارک ارائه شده خیانت همسر را تایید می نماید و جرم او را مشخص می کند. به همین دلیل در صورتی که قصد دارید نسبت به این موضوع شکایت کنید، در ابتدا باید راه های اثبات خیانت همسر را بشناسید. به طور کلی راه های اثبات این موضوع عبارتند از:
خیانت زن:
خیانت مرد:
مشاوره حقوقی خیانت در امانت |
وکیل طلاق خیانتی |
مشاوره حقوقی خانواده |
درباره ما |
اگر مدرک کافی برای اثبات خیانت به همسر ندارید، بهتر است در ابتدا با وکیل مشورت کنید. تماس تلفنی با وکیل می تواند به شما کمک کند تا نسبت به روش های اثبات خیانت آگاه تر شوید و سپس برای شکایت اقدام کنید. مشاوره حقوقی بهترین و سریع ترین روش برای شناخت راه های اثبات خیانت و آگاهی بیشتر است. خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.
زمانی که خیانت به همسر در دادگاه اثبات شود، قاضی با توجه به شرایط و مدارک موجود برای فرد خائن مجازات تعریف می کند. اگر خیانت از طرف هر کدام از زوجین باشد، حکم آن ها نیز متفاوت است.
البته با توجه به نوع خیانت به همسر (زنا و ...) ممکن است دادگاه نیز تحت عنوان عرف و مسائل شرعی در قانون مجازات اسلامی، مجازات دیگری مانند ضربه شلاق، جریمه نقدی و ... را نیز برای مجرم در نظر بگیرد.
زمانی که فرد بدون داشتن مدارک کامل برای شکایت خیانت به همسر اقدام می نماید، درخواست او پس از مراجعات مکرر رد خواهد شد. از طرفی همسر او می تواند نسبت به این موضوع شکایت نماید و در نهایت حق و حقوق فرد خیانت دیده به طور کامل ضایع شود. به همین دلیل است که کمک از وکیل در پرونده خیانت همسر از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. بنابراین اگر شما نیز جزو افرادی هستید که نسبت به خیانت همسرتان مطمئن شدید، بهتر است در ابتدا از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان وکیل تلفنی استفاده نمایید. سپس می توانید هوشمندانه و آگاهانه نسبت به این موضوع اقدام کنید. خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.
بسیاری از افراد به ویژه بانوان نمی توانند به صورت حضوری به دفتر وکیل مراجعه نمایند و نسبت به اثبات خیانت همسر خود اقدام کنند. این افراد به راحتی می توانند از طریق موسسه حقوقی وکیل تلفنی برای دریافت وکیل و مشاوره حقوقی تلفنی اقدام نمایند. به طور کلی این موسسه حقوقی از وکلای برتر کشور تشکیل شده است که به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به مشکلات شما هستند. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.