موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

مجازات زن و مرد خیانتکار در قانون ایران

مجازات زن و مرد خیانتکار در قانون ایران

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۱/۱۱/۳ | ۱۲:۵۸:۵۳

در همین ابتدا باید به یک سوال مهم پاسخ دهیم و آن هم این است که آیا خیانت همسر در قانون جرم انگاری شده است یا خیر. در پاسخ باید گفت که خیانت خود به چند دسته تقسیم می‌شود؛ دسته اول خیانت‌هایی است که در آن‌ها زنا رخ می‌دهد و دسته دوم خیانتی است که در آن زنایی رخ نداده است.

خیانت دسته دوم، شامل ارتباط تلفنی با فرد غریبه می‌شود و ممکن است به ارتباط فیزیکی منجر شود. با این حال به زنا و رابطه نامشروع نمی‌رسد. این نوع از ارتباط در قانون ایران جرم انگاری نمی‌شود. این در حالی است که این امکان وجود دارد که باعث به هم خوردن رابطه زن و شوهر شود.

دسته اول خیانت که منجر به رابطه نامشروع می‌شود، در قانون به صورت مستقیم جرم انگاری می‌شود. بنابراین چه به شکل خیانت و پنهانی و چه به شکل آشکار؛ اگر زن یا مرد متاهلی با مرد یا زن دیگری ارتباط جنسی داشته باشد جرم محسوب می‌شود.

پرونده‌های خیانت هم از آن دست پرونده‌هایی هستند که اغلب منجر به طلاق طرفین می‌شوند. بنابراین حضور یک وکیل کاربلد طلاق و دریافت مشاوره حقوقی از وی، شما را با روند حقوقی آشنا می‌کند.

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

مجازات خیانت همسر چیست؟

همانطور که گفتیم ارتباط جنسی نامشروع یا همان زنا، جرم است و در دادگاه کیفری هم باید مورد بررسی و تحقیق قرار بگیرد. حالا این موضوع به میان می‌آید که مجازات خیانت به همسر چیست. اگر رابطه خیانت بدون هیچ تماس فیزیکی و جنسی باشد، یعنی به شخص غریبه پیام داده یا با او صرفا تماس گرفته است؛ این کار مجازاتی در پی ندارد.

با این حال اگر منجر به رابطه فیزیکی و جنسی شده باشد، باز به دو دسته دون زنا و زنا تقسیم می‌شود. رابطه دون زنا به معنای این است که تماس فیزیکی برقرار شده اما رابطه جنسی صورت نگرفته است. در این صورت مجازات ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است، یعنی می‌توان آن را تبدیل به جریمه نقدی کرد. اگر رابطه زنا بوده باشد و بتوان آن را اثبات کرد یا به ۹۹ ضربه شلاق حدی یا اعدام محکوم می‌شود.

مسئله مهم در مقوله خیانت، اثبات آن است که به راحتی صورت نمی‌گیرد. برای اثبات خیانت باید حتما یک وکیل کاربلد استخدام کنید تا برای جمع آوری اسناد و مدارک با شما همکاری کند.

 

آیا مجازات خیانت همسر قابل گذشت است؟

بخشش اشتباه در خصوص خیانت همسر دو دیدگاه مختلف دارد. در یک طرف داستان، زوجین ممکن است بتوانند با این موضوع کنار آمده و بخواهند با بخشش یکدیگر، به زندگی خود ادامه دهند. این تصمیم کاملا شخصی بوده و هیچکس نمی‌تواند در مورد آن اظهار نظر کند. از طرف دیگر باید دید آیا خیانت به همسر از نظر قانونی نیز قابل بخشش است یا خیر. در قانون اسلامی برخی جرم‌ها صرفا به دلیل وجود شاکی خصوصی پیگیری می‌شوند و اگر شاکی از شکایت خود صرف نظر کند، قانون گذار نیز دیگر پیگیری نخواهد کرد.

توهین کردن به یک فرد مصداق بارز این نوع شکایت است که می‌توان آن را بخشید و از نظر قانونی نیز قابل بخشش است. از طرف دیگر برخی جرم‌ها از نظر قانون غیرقابل بخشش بوده و حتی اگر شاکی دیگر شکایتی نداشته باشد، باز هم قانون گذار پیگیر موضوع خواهد بود. رابطه نامشروع در قانون تا حدی قابل بخشش بوده و می‌توان تخفیفاتی را در حکم آن اعمال کرد اما عمل زنا غیرقابل بخشش بوده و به صورت کامل مجازات آن انجام می‌شود.

 

 

 

مشاوره حقوقی زنا
مشاوره حقوقی کیفری 
مشاوره حقوقی روابط نامشروع
نگارش شکوائیه
درباره ما

 

مرجع صالح برای رسیدگی به خیانت همسر

برای هر کسی که درگیر مشکل خیانت همسر شده باشد، این سوال پیش می‌آید که مرجع صالح برای رسیدگی به همچین پرونده‌ای کیست و برای شروع این روند باید از کجا آغاز کرد. زمانی که از هر نظر برای شکایت از همسر خود آماده شده و مدارک کافی را نیز جمع آوری کرده باشید، می­توانید یک دادخوست به مرجع صالح ارسال نمایید تا کار رسیدگی به شکایت شما را آغاز کند. بسته به نوع شکایت و موضوعی که مطرح شده است، دادگاه صالح برای رسیدگی به شکایت خیانت همسر دادگاه کیفری شماره یک یا دو است.

در این دادگاه تحقیقات کافی در خصوص جرایم مرتبط با عنف انجام شده و رأی نهایی را این مرجع صادر می‌کند. اگر موضوع پرونده در شهر تهران واقع شده باشد، پرونده به دادگاه ویژه، ارشاد داده شده تا به اتهام رابطه نامشروع رسیدگی کند. از آنجا که هر پرونده با پرونده دیگر تفاوت‌هایی دارد و از این رو باید به روش دیگری با آن برخورد کرد، می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان در مورد پرونده خود اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

مشاوره حقوقی تلفنی جرم خیانت همسر

اگر در زندگی شما نیز مشکلی مانند خیانت همسر پیش آمده است، احتمالا حال روحی خوبی نداشته و نمی‌دانید در این مرحله باید چکار کنید. بهترین پیشنهاد این است که این موضوع را درون خود نریخته و با افراد نزدیک به خود صحبت کنید. اشتراک گذاری این موضوع با دیگر افراد باعث می‌شود حال بهتری پیدا کرده و کم کم برای باقی اقدامات مهم آماده شوید. در صورتی که می‌خواهد بفهمید که آیا این اتفاق از منظر قانون نیز خیانت محسوب می‌شود یا خیر، می‌توانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید.

 

 

مجازات خیانت

 

صحبت کردن با یک مشاور حقوقی و یا وکیل پایه یک دادگستری این امکان را به وجود می‌آورد تا از ابعاد حقوقی موضوع نیز مطلع شده و بتوانید یک برنامه منسجم برای روزهای آتی خود بریزید. مشاوره‌های مختلف در این برهه از زندگی شما، ارزش زیادی داشته و به شما کمک می‌کند در چنین شرایطی که فکر شما به شدت درگیر مشکلات پیش آمده است، تصمیم درست‌تری بگیرید. آشنایی با جرم خیانت همسر باعث می‌شود به ابعاد مختلف این اشتباه پی ببرید و تصویر بهتری از روند قضایی برای شکایت و پیگیری حق خود بدست آورید.

 

مؤسسه حقوقی وکیل تلفنی در زمینه رسیدگی به پرونده‌های طلاق و خیانت فعالیت دارد. تیم وکلای متخصص طلاق این مجموعه آماده هستند تا شما را در جریان رسیدگی به پرونده یاری کنند. در این صورت می‌توانید با خیالی راحت‌تر اقدام به جدایی کنید. برای رزرو وقت به صورت آنلاین و تلفنی فقط کافی است با شماره تلفن‌های  ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ و ۰۲۱۴۷۶۲۵۹۰۰ تماس بگیرید.


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی