بر اساس قانون مدنی و برای دختران تا سن 18 سالگی ( سن رشد) اختیار همه امور مالی و اموال با پدر است و پس از این سن دختران اختیار همه امور مالی حتی اخذ گذرنامه و پاسپورت را دارند فقط ازدواج دختر دوشیزه باید در هر سنی با اذن پدر انجام شود از آنجا که در بسیاری موارد بین نظریات پدر و دختر اختلاف وجود دارد و با هم به سازش نمی رسند در برخی موارد اخذ اجازه ازدواج دختر به محاکم قضایی ارجاع داده می شود. برای آشنایی بیشتر با قوانین در این مورد با کارشناسان آنلاین مجرب ما در تماس باشید.
دفاتر ثبت ازدواج در انجام این امر هم وظایف و چارچوب های مشخص دادند که باید به آنایبند بوده و عدم رعایت این موارد مجازاتهای سنگینی مانند حبس تادیبی، جریمه نقدی، انفصال موقت از خدمات ثبتی و در صورت تکرار و دفعات ارتکاب تخلف به لغو پروانه سردفتری محکوم می شوند. ثبت ازدواج بدون اخذ اجازه ازدواج دختر در دفاتر ثبت و با توجه به حساسیت های موجود و موقعیت اجتماعی این دفاتر بسیار حساس است و باید با رعایت تمامی جوانب مانند اذن پدری دختر و یا اخذ حکم دادگاه انجام شود حتی در مواردی مانند ثبت ازدواج دوم اگر اجازه دادگاه اخذ نشود و حتی اگر همسر اول گذشت نماید مجازات حبس و تعقیب کیفری تا یکسال را در پی خواهد داشت. وکیل تلفنی و کارشناسان اخذ نشود و حتی اگر همسر اول گذشت نماید مجازات حبس و تعقیب کیفری تا یکسال را در پی خواهد داشت. وکیل تلفنی و کارشناسان اخذ اجازه ازدواج دختر در تمامی ساعات شبانه روز آماده ارائه مشاوره به شما هستند.
در مواردی که پدر و یا جد پدری بدون دلیل و یا عذر موجه مانع ازدواج دختر باکره شود دختر می تواند با مراجعه به مراجع قضایی صالح و ارائه دادخواست اقدام به اخذ اجازه ثبت ازدواج از دادگاه نمونه و سپس اقدام به این کار نماید. چون دعوی غیر مالی است هزینه ای بین چهارصد تا یک میلیون و هشتصد هزار ریال داشته و خانم می تواند با ثبت دادخواست در سامانه ثنا و با معرفی فرد مورد نظر برای ازدواج و ارائه مدارک لازم و علت عدم اذن پدر مانند فقدان و نبودن پدر در دسترس و یا سایر دلایل مخالفت، از دادگاه مدنی تقاضای بررسی نماید. دادگاه پس از بررسی درخواست و مدارک ارائه شده در صورت احراز صلاحیت طرفین اقدام به رای نموده و اجازه ازدواج بدون اذن پدر را ارائه و پس از آن ثبت ازدواج در دفاتر اسناد رسمی ازدواج ممکن می شود اخذ اجازه ازدواج دختر به صورت توافقی با پدر یا جد پدری بهترین مسیر در این فرآیند است.
در جوامع امروزی و با گسترش وسایل ارتباط جمعی آشنایی دختران و پسران در فضای مجازی به شدت گسترش یافته که عامل ایجاد برخی ناهنجاریهای اجتماعی مانند ازدواج های سفید یا فرار از خانه و یا ازدواج بدون اذن پدر به شکلهای مختلف و متفاوت شده است. در ازدواج دختران دوشیزه شرط اذن پدر در مواردی که پدر بدون دلیل منطقی با ازدواج مخالفت می کند دردسر آفرین شده است. در بسیاری از موارد دختر پس از مشاهده مخالفت پدر یا جد پدری اقدام به ترک منزل نموده که آغاز بسیاری از مشکلات است. ممکن است در این حالت دختر در دام فریبکاران و افراد و یا باندهای خلاف افتاده و مسیر زندگی اش عوض شده و در دادم فساد و یا ناهنجاریهای اجتماعی افتاده و یا در بهترین حالت بدون اذن پدر ازدواج کند که آغاز برخی درگیریهای مدنی دادگاهی شده و حاصل آن آسیب های روانی وارده به دختر و پدر کل خانواده شده که عواقب جبران ناپذیری در پی خواهد داشت. اخذ اجازه ازدواج دختر از پدر یا جد پدری بهترین مسیر است و بهتر است خانواده با درک متقابل فرزندان آنها را دارد مسیرهای انحرافی خطرناک نمایید. وکیل تلفنی و کارشناسان آنلاین بهترین مشاوره برای اخذ اجازه ازدواج دختر را در اختیار شما می دهند.
بر اساس ماده 1043 هرگاه پدر بدون دلیل منطقی با ازدواج دخترش مخالفت کند دختر می تواند درخواست حقوقی صدور تجویز نگاه داده و با معرفی مردی که می خواهد با او ازدواج کند و شرایط نکاح و مهریه، از دادگاه تقاضای رسیدگی کند. دادگاه با احضار پدر و جویا شدن علت مخالفت، در صورت موجه بودن دلایل در دادخواست را رد و اخذ اجازه ازدواج دختر را به پدر با جد پدر واگذار می کند و در صورت غیر موجه بودن دلایل مخالفت پدر اجازه ثبت ازدواج را صادر و پدر را ملزم به اجازه ازدواج دختر می کند. در سایر شرایط مانند سفر، جنگ، اسارت و نبودن پدر صدور اجازه ازدواج دختر با پدر، جد پدری و یا دادگاه خواهد بود. تماس با کارشناسان آنلاین و وکیل تلفنی برای اخذ اجازه ازدواج دختر راهگشای مشکلات شماست.
ظرافت ها و پیچیدگی های موجود در روابط انسانی، بویژه در جوانان و در امر خطیری مانند وابستگی های عاطفی و ازدواج این هشدار را می دهد که باید بسیار مراقب شرایط روانی این قشر آسیب پذیر بوده و نسبت به خواسته های منطقی آنان رفتارهایی عقلانی و سنجیده انجام دهیم که لازمه آن شناخت همه جانبه قوانین و شرایط حاکم بر جامعه بویژه در امر اخذ اجازه ازدواج دختر است و در این راه بهترین و مطمئن ترین مسیر استفاده از وکیل استفاده از وکیل متبحر و کارشناسان آنلاین است تا با آشنا کردن شما با قوانین و بند و تبصره های قانونی، امکان بهره وری آسان و مطمئن تر شما از حقوق قانونی را فراهم نماید برای اخذ اجازه ازدواج دختر مشاوره با وکیل تلفنی در ارائه دادخواست و سایر مراحل دادرسی در کوتاهترین زمان ممکن بهترین نتیجه را خواهید گرفت.
1- در چه مواردی نیازی به اذن پدر برای ازدواج ندارد؟
1- باکره نباشد 2- سن بیشتر از 28 سال 3- مدارک کارشناسی ارشد و بالاتر 4- 5 سال سابقه کار و بیمه بازنشستگی
2- اخذ اجازه ازدواج دختر با کلام مرجع قانونی است؟ دادگاه مدنی خاص
3- بهترین مسیر برای اخذ اجازه ازدواج دختر از دادگاه کدام است؟
استفاده از وکیل متبحر و کارشناساسان آنلاین
4- آیا در ازدواج موقت احتیاج به اذن پدر می باشد؟
بله ، در ازدواج موقت نیز اخذ اجازه ازدواج دختر از پدر یا جد پدری لازم می باشد.
5- اگر پدر و جد پدری در قید حیات نباشد آیا نیاز به اذن در ازدواج وجود دارد؟
خیر در صورت فوت پدر و پدر بزرگ نیازی به اخذ اجازه ازدواج دختر وجود ندارد.