موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

اعتراض به رای اداره کار

اعتراض به رای اداره کار

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۷/۷ | ۱۶:۳۸:۲۰

اعتراض به رای اداره کار

همانطور که می‌دانید مطابق با بند 2 در ماده 10 قانون آیین دادرسی برای دیوان عدالت و تشکیلات که در سال 1392 مصوب شده است، رسیدگی به شکایات و اعتراضات و حل اختلافات کارفرما و کارگران بر عهده‌ی دیوان عدالت اداری می‌باشد.  با توجه به این موضوع در صورت بروز هر گونه مشکل یا اختلافی بین کارگر و کارفرما، هر یک از طرفین می‌توانند اقدام به شکایت کرده و یا حتی اقدام به اعتراض به رای اداره کار کنند. شورای کارگاه یا همان اداره کار وظیفه رسیدگی به این چنین اختلافات را دارد. طبق ماده‌ی 160 در قانون کار، اداره کار در هر استان معمولا از 3 نماینده‌ی کارگران و 3 نماینده‌ی کارفرمایان تشکیل می‌شود. نماینده‌ی کارگران معمولا توسط کانون هماهنگی شورای اسلامی کار و شورای صنفی کارگران و یا نمایندگان کارگران در منطقه انتخاب می‌شود. برای گزینش نمایندگان کارفرمایان نیز از مدیران واحدهای منطقه و نمایندگان دولت استفاده می‌شود. ما در این مقاله به بررسی نکات قانونی و مطرح در این حوزه خواهیم پرداخت.

رزرو فوری مشاوره تلفنی با وکیل

اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری

ممکن است این سوال در ذهنتان ایجاد شود که آیا رای دیوان عدالت اداری قابل اعتراض می‌باشد؟ بله امکان اعتراض به رای اداره کار برای هر دو طرف وجود دارد. در واقع مطابق با بند 2 در ماده 10 قانون تشکیلات که در سال 1392 مصوب شده است، در صورت شکایت و اعتراض به رای اداره کار، رسیدگی و حل اختلافات میان کارگر و کارفرما بر عهده‌ی دیوان عدالت اداری می‌باشد. قانون کار برای بسیاری از شرکت‌ها، افراد، کارگاه‌ها و سازمان‌های دولتی یا خصوصی بسیار مهم و حائز اهمیت می‌باشد. همانطور که گفته شد شورای کار از اعضای مختلفی تشکیل شده است که این اعضا به مدت دو سال می‌توانند در این شورا به فعالیت خود ادامه دهند. این شورا موظف است که ظرف یک هفته به اعتراضات وارد شده رسیدگی کند و نتیجه را اعلام کند. همچنین باید بدانید که اعتراض به رای اداره کار در حوزه اختلافات مربوط به اخراج کارگران و جبران خسارات مادی به کارفرما و... ظرف 10 روز قابل رسیدگی می‌باشند.

آیا سازش طرفین در جریان رسیدگی در مراجع حل اختلاف قانونی است؟

لازم است بدانید که سازش طرفین یکی از راه‌هایی است که به این اعتراض به رای اداره کار پایان می‌دهد. در واقع محاکم مربوطه مطابق با دلایلی که توسط طرفین دعوا ارائه شده است اقدام به اعلام حق می‌کنند و در این صورت امکان دارد که شخص مربوطه واقعا دارای حق باشد ولی دلایلی برای اثبات آن نداشته باشد و در نتیجه حکم بر علیه او صادر شود. با توجه به این که طرفین دعوا بهتر از حقوق خود آگاه هستند، اگر عواملی وجود دارد که آن‌ها ترغیب به سازش کنند، بهتر است دعوا به این طریق خاتمه یابد. لازم است بدانید که وجود روابط حسنه میان کارگر و کارفرما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و با توجه به این موضوع سازش طرفین در جریان رسیدگی در مراجع حل اختلاف کاملا قانونی می‌باشد. لازم به ذکر است که سازش میان کارفرما و کارگران به ترتیبات و قواعد خاصی نیاز ندارد و طرفین در هر مرحله و در هر زمان که بخواهند می‌توانند اقدام به سازش کنند.

امکان اعتراض به آرای مبتنی بر سازش هیات تشخیص و اجرای گزارش اصلاحی که متعاقب سازش طرفین در مراجع حل اختلاف تنظیم می‌شود چگونه است؟

در قوانین مربوط به اعتراض به رای اداره کار، احکامی که از سمت هیات تشخیص صادر می‌شود، تنها ظرف مدت قانونی و تعیین شده قابل رسیدگی و اعتراض می‌باشد. همچنین باید بدانید که اقدامات مربوط به سازش طرفین و ایجاد توافق میان آن‌ها نیز بایستی در مدت زمان تعیین شده صورت گیرد و در این زمینه استثنایی تعیین نشده است. با توجه به این موضوع اگر پس از سازش میان طرفین، مراجع حل اختلاف نسبت به پیگیری شرایط آن اقدام و در صورت جلسه تنظیم کنند، آنگاه گزارش اصلاحی تنظیم می‌شود. گزارشی که مرتبط با ماده 184 در قانون آیین دادرسی می‌باشد، در فروردین سال 1379 تصویب شده است  و همانند احکام دادگاه‌ها و دادگستری‌ها قابل اجرا می‌باشد. شما می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی، سوالات خود در این زمینه را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

آیا آراء سازشی صادره از سوی هیأت‌های تشخیص نیز قابل اعتراض و ارجاع به هیأت حل اختلاف می‌باشد؟

برای پاسخ به این سوال باید بدانید که تمام تصمیمات و آراء که توسط هیأت‌های تشخیص اتخاذ شده‌اند، ظرف موعد مقرری قابل اعتراض و ارجاع به هیأت حل اختلاف خواهد بود. لازم به ذکر است که این موعد مقرر در قانون کار ذکر شده است. همچنین لازم است بدانید که آراء سازشی و همچنین توافق طرفین نیز از این قضیه مستثنی نمی‌باشد. با توجه به این موضوع برای اعتراض و ارجاع آراء سازشی بایستی حتما به موعد مقرر ذکر شده در قانون کار توجه داشته باشید.  لازم به ذکر است که چنانچه قصد اعتراض به رای اداره کار را دارید، می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی آنلاین در وکیل تلفنی با وکلای مطرح در این حوزه مشورت کرده و از طریق آموزش اعتراض به رای اداره کار، اعتراض خود را به بهترین نحو انجام دهید.

پرونده‌ای به دلیل شکایت یکی از اصحاب دعوی نسبت به رای هیأت تشخیص در هیأت حل اختلاف مطرح رسیدگی است ولی در جریان رسیدگی معترض از شکایت خود انصراف می‌دهد ادامه رسیدگی چگونه خواهد بود؟

پرونده‌ای به دلیل شکایت یکی از اصحاب دعوی نسبت به رای هیأت تشخیص در هیأت حل اختلاف مطرح رسیدگی است ولی در جریان رسیدگی معترض از شکایت خود انصراف می‌دهد ادامه رسیدگی چگونه خواهد بود؟

لازم است بدانید که مشابه این پرونده‌ها بسیار زیادی می‌باشد و شما بهتر است با نحوه رسیدگی در چنین وضعیتی آشنا شوید. در چنین شرایطی اگر معترض از اعتراض خود انصراف دهد و شکایت تنها از طرف خود او ثبت شده باشد، هیأت حل اختلاف از ادامه‌ی رسیدگی به پرونده خودداری می‌کنند. اما اگر شکایت از سمت دو طرف باشد، آنگاه ادامه رسیدگی به این شکایت ادامه پیدا خواهد کرد. همانطور که گفته شد اگر اعتراض از سوی فرد انصراف دهنده باشد، آنگاه هیأت رسیدگی از ادامه رسیدگی به پرونده فارغ می‌شود و پرونده مورد نظر را برای اجرای مفاد به واحد کار و همچنین امور اجتماعی ارجاع می‌دهد. لازم به ذکر است که شما می‌توانید از طریق اعتراض تلفنی به رای اداره کار، اعتراض خود را ثبت کنید.

مقررات مربوط به ابلاغ در آیین رسیدگی و چگونگی تشکیل جلسات هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف موضوع ماده 164 قانون کار به چه ترتیبی می‌باشد؟

مطابق با این ماده مامور مربوطه بایستی حداقل 3 روز پیش از تاریخ تشکیل جلسه، پیوست و دعوت نامه‌های مربوطه را به شخص مورد نظر تحویل دهد و علاوه بر این موظف است که مشخصات گیرنده و امضا و اثر انگشت وی را در نسخه‌ی دوم برگه ابلاغ درج کند و سپس به همراه امضا و مشخصات خود به واحد کار تحویل دهد. مطابق با ماده 8 این قانون اگر کارگر پس از قطع کار و تعطیل کارگاه، در محل دیگری مشغول به کار باشد، آنگاه باید این دعوت نامه به محل جدید کار و اقامت او نیز ارسال شود. علاوه بر این مطابق با ماده 9 در آیین نامه، اگر هر یک از طرفین آدرس محل اقامت خود را تغییر داده باشند، بایستی نشانی جدید خود را به واحد کار اطلاع دهند. مطابق با ماده 7 نیز اگر کسی برای دریافت دعوت‌نامه در محل حاضر نباشد، مامور بایستی اعلامیه را در محل مورد نظر نصب کند.

ابلاغ دادخواست در خارج از کشور چگونه انجام می‌شود؟

ابلاغ دادخواست در خارج از کشور چگونه انجام می‌شود؟

با توجه به ماده 71 در قانون دادرسی، برای ابلاغ دادخواست در خارج از کشور از مامورین سیاسی ایران استفاده می‌شود. این مامورین بایستی دادخواست‌ها و فایل‌های ضمیمه را یا به مسئولین سفارت در خارج از کشور و یا در صورت امکان به خوانده برسانند و سپس از طریق وزارت امور خارجه این اقدام را به اطلاع دادگاه برسانند. همچنین لازم است بدانید که اگر در کشوری که خوانده در آن حضور دارد، هیچ مامور کنسولی یا سیاسی وجود نداشته باشد، آنگاه وزارت امور خارجه باید این وظیفه را قبول کرده و به نوعی به اطلاع خوانده برساند. اگر شما هم به دنبال اعتراض به رای اداره کار می‌باشید، پیشنهاد می‌شود که از طریق اعتراض فوری به رای اداره کار و همچنین مشاوره با وکیل اداره کار در این اقدام سرعت بخشیده و با راحت‌ترین روش ممکن اعتراض خود را ثبت کنید.

در مواردی که طرفین قرارداد ایرانی هستند ولی محل کار خارج از کشور است آیا دعاوی آن‌ها قابل طرح در مراجع حل اختلاف قانون کار ایران خواهد بود؟

برای پاسخ به این سوال لازم است که به ماده 3 آیین چگونگی تشکیل جلسات در هیأت‌های تشخیص و همچنین آیین رسیدگی به آن مراجعه کنیم. در بخش تبصره 4 در این ماده ذکر شده است که اگر در قراردادی که در خارج از کشور صورت گرفته است طرفین قرارداد ایرانی باشند و همچنین مقررات و حاکمیت آن کشور مورد توافق طرفین نباشد و در قرارداد نیز ترتیب دیگری ذکر نشده باشد، آنگاه قوانین کشور ایران نافذ خواهد بود و همچنین محلی که خوانده در آن اقامت دارد، محل تقدیم دادخواست می‌باشد. برای اعتراض به رای اداره کار در کشورهای خارجی می‌توانید از خدمات مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته در وکیل تلفنی استفاده کرده و با دریافت اطلاعات لازم و پاسخ به سوالاتتان برای اعتراض به رای اداره کار در کشور مورد نظر اقدام کنید.

اگر خوانده یک موسسه یا سازمان دولتی و یا شهرداری باشد ابلاغ باید چگونه انجام شود؟

اگر خوانده یک موسسه یا سازمان دولتی و یا شهرداری باشد ابلاغ باید چگونه انجام شود؟

با توجه به ماده 55 در قانون آیین دادرسی که مربوط به سازمان‌های وابسته و ادارات دولتی می‌باشد، معمولا اوراق اخطاریه و همچنین فایل‌های ضمیمه به دفتر رییس دفتر ارسال شده و از او رسید دریافت می‌شود. چنانچه رییس دفتر از دریافت اخطاریه امتناع کند، آنگاه این عمل وی تخلف محسوب خواهد شد و به دادگاه اعلام خواهد شد. با توجه به تبصره این ماده دعاوی وابسته به دولت و یا مربوط به آن شعب، ابلاغ اخطاریه و ضمیمه‌ها به رییس شعبه و یا قائم‌ مقام او انجام خواهد شد. همچنین لازم است بدانید که با توجه به ماده 76، ضمایم و دادخواست‌های سایر اشخاص حقوقی به مدیر یا قائم‌ مقامشان و با دارنده حق امضا ابلاغ خواهد شد و در صورت عدم پذیرش مسئول، مطابق با مقررات مطرح در این حوزه با او برخورد خواهد شد. 

پس از ابلاغ رای هیأت تشخیص به کارگر و کارفرما که در دو تاریخ متفاوت صورت گرفته است برای لحاظ داشتن حق طرفین در استفاده از فرجه مقرر برای اعتراض به رای مرجع بدوی چه تمهیداتی لازم است؟

لازم است بدانید که آراء مرجع بدوی دیوان به درخواست یکی از طرفین و یا حتی نماینده قانونی یا وکیل آن‌ها قابل تجدید نظر خواهد بود که مرجع و همچنین مهلت تجدید نظر در پایان رای مشخص شده است. علاوه بر این به دلایل مختلفی ممکن است حکم مربوطه قابل ارجاع و همچنین اعتراض نباشد به همین دلیل معمولا ابلاغ حکم برای هر دو طرف به صورت همزمان صورت نمی‌گیرد. با توجه به این موضوع لازم است که تاریخی که برای تشکیل جلسه حل اختلاف تعیین می‌شود، پانزده روز پس از تاریخ ابلاغ باشد. پس از وصول اعتراض از طرف یکی از طرفین، واحد کار بایستی تا پانزده روز از دعوت هیأت حل اختلاف خودداری کند.

جلسات هیأت تشخیص با چند نفر رسمیت می‌یابد و با چه اکثریتی تصمیم گیری و صدور رای می‌کند؟

جلسات هیأت تشخیص با چند نفر رسمیت می‌یابد و با چه اکثریتی تصمیم گیری و صدور رای می‌کند؟

در پاسخ به این سوال لازم است بدانید که جلسات هیأت تشخیص حداقل با حضور 7 نفر از اعضای رسمی این هیأت رسمیت پیدا می‌کند و تصمیم گیری و صدور آرا با اکثریت آرا یعنی 5 رای از 9 رای و یا 4 رای از 7 رای انجام می‌گیرد. همچنین لازم به ذکر است که اگر آرا به صورت تساوی باشد آنگاه رای گروهی که در آن نماینده‌ی امور اجتماعی و واحد کار حضور داشته باشد، ارجحیت دارد. برای اعتراض به رای اداره کار می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی با وکلای وکیل تلفنی اقدام کنید و یا حتی از طریق ارتباط با وکیل اداره کار آنلاین و 24 ساعته از نظرات وکلای مجرب در این حوزه بهره مند شوید.

رای هیأت تشخیص پس از صدور ابلاغ، بین طرفین اجرا شده در این صورت آیا شکایت کارگر و یا کارفرما از رای هیأت تشخیص در فرجه 14 روزه قابل رسیدگی در هیأت حل اختلاف خواهد بود؟

برای پاسخ به این سوال باید به این نکته توجه کرد که اگر تسویه حساب کارگر و اجرای حکم هیأت تشخیص با کارفرما و یا اعتراض به رای ایجاد شده موضوعیت نداشته باشد و همچنین اگر اعتراض به رای اداره کار محل و طرح پرونده در هیأت حل اختلافات اقامه شده باشد، آنگاه این هیأت باید نسبت به رد شکایت شاکیانش مبادرت کند. شما می‌توانید جهت ارتباط با وکیل اداره کار آنلاین و 24 ساعته از طریق وکیل تلفنی اقدام کنید و با اعتراض به اداره کار با وکیل اداره کار در مسیر خود سرعت ببخشید. همچنین لازم به ذکر است که وکیل تلفنی برای مسئله‌ی اعتراض به رای اداره کار از با تجربه‌ترین وکلای حاضر استفاده می‌کند.

نمونه لایحه اعتراض به رای اداره کار

مهلت اعتراض به رای هیأت تشخیص 15 روز پس از ابلاغ خواهد بود حال اگر آخرین روز این فرجه قانونی با روز تعطیل برخورد کند تکلیف چیست؟

لازم است بدانید که مطابق با مواد 159 و 142 در قانون کار، برای محاسبه مهلت اعتراض به رای اداره کار معمولا روز تسلیم اعتراض و همچنین روز ابلاغ رای محاسبه نمی‌شود. اگر آخرین روز از این مهلت 15 روزه با تعطیلات رسمی و یا روز جمعه مصادف شود آنگاه در اولین روز پس از تعطیلات تسلیم اعتراض صورت خواهد گرفت. در ادامه لازم به ذکر است که اگر در مواردی نظیر باقی ماندن مهلت اعتراض و یا سپری شدن آن میان ذینفع و واحد کار اختلاف نظری وجود داشته باشد، آنگاه نظر مرجع رسیدگی ارجحیت خواهد داشت. توجه داشته باشید که وجود مهلت 15 روزه به ای معنا نیست که شما در آخرین روز اقدام کنید بنابراین بهتر است از همان روزهای اول اقدامات لازم را انجام دهید.

شخصی علیه یکی از شرکت‌های مقیم خارج از کشور مبادرت به تسلیم دادخواست نموده است چنانچه کارگاه محل کار شاکی در خارج از ایران واقع شده باشد آیا مراجع حل اختلاف صرفا به این دلیل که شاکی ایرانی است می‌توانند وارد رسیدگی شوند؟

برای پاسخ به این سوال لازم است بدانید که اگر شخصی که هویتی ایرانی دارد، در شرکتی در خارج از کشور مشغول به کار باشد و در ادارات ایران نسبت به مطالبات و اخراج اقامه دعوی نماید، آنگاه مطابق با فصل نهم قانون کار رسیدگی به این شکایت از جمله اختیارات و وظایف کشور خارجه می‌باشد و اتباع ایرانی بایستی مطابق با مقررات و قوانین آن کشور عمل کرده و فعالیت شرکت مورد نظر را بررسی نمایند. لازم است بدانید که امروزه اعتراض به رای اداره کار با شیوه‌های جدیدی انجام می‌گیرد. شما می‌توانید جهت اعتراض آنلاین به رای اداره کار با وکلای وکیل تلفنی مشورت کرده و برای اعتراض به رای اداره کار در محل خود اقدام کنید.

مشاوره حقوقی اعتراض به رای اداره کار

آیا مراجع حل اختلاف مقرر در قانون کار صلاحیت رسیدگی به شکایت کارگران خارجی فاقد پروانه اشتغال معتبر را دارا باشند در صورتی که فاقد صلاحیت هستند تکلیف این اشخاص چیست؟

برای اعتراض به رای اداره کار مطابق با ماده 9 در قانون کار، اگر تبعه بیگانه فاقد پروانه کار معتبر باشند به معنای ممنوعیت از انعقاد قرارداد خواهد بود و اگر قراردادی بدون در نظر گرفتن پروانه کار منعقد شده باشد آن قرارداد مورد پذیرش قانون کار نخواهد بود. با توجه به این موضوع مطابق با فصل نهم از قانون کار، مراجع حل اختلاف برای رسیدگی به این شکایت و حل و فصل آن صلاحیت نخواهند داشت. لازم به ذکر است که چنین افرادی می‌توانند به دادگاههای حقوقی و همچنین دادگستری مراجعه کرده و اعتراض به رای اداره کار را مطابق با قانون مدنی کشور مطرح نمایند. شما می‌توانید برای اعتراض به رای اداره کار از طریق وکیل دعاوی اداره کار ارزان و 24 ساعته که یکی از خدمات وکیل تلفنی است، استفاده نمایید.

آیا مراجع حل اختلاف در زمینه صدور پروانه کار برای اتباع بیگانه مسئولیتی دارند و آیا این مراجع صلاحیت رسیدگی به اختلاف بین تبعه خارجی فاقد پروانه کار و کارفرما را دارا می‌باشند؟

لازم است بدانید که یکی از وظایف اداره کل اشتغال برای اتباع بیگانه صدور پروانه کار برای آن‌ها می‌باشد که این پروانه بایستی در چهارچوب مقررات و قانون کار باشد. بنابراین برای مراجع حل اختلاف هیچ وظیفه‌ای در این حوزه تعیین نشده است. برای پاسخ به سوال دوم نیز باید بدانید که مطابق با ماده 9 در قانون کار، قراردادهایی که بدون در نظر گرفتن پروانه کار منعقد شده باشند برخلاف قوانین و مقررات قانون کار می‌باشد و از نظر قانون کار پذیرفته نخواهد بود. بنابراین رسیدگی به چنین قراردادهایی خارج از اختیارات مراجع حل اختلاف بوده و افراد بایستی به دادگاه یا دادگستری مراجعه کنند. لازم است بدانید که اعتراض به رای اداره کار از طریق مشاوره با وکیل اداره کار بسیار راحت و سریع خواهد بود.

مشاوره حقوقی شکایت از کافرما

آیا رؤسای دادگستری و فرمانداران برای حضور در جلسات هیأت‌های حل اختلاف نیاز به اعتبارنامه دارند؟

مطابق با ماده 14 در آیین نامه‌ای که مربوط به انتخاب اعضا برای هیأت حل اختلاف می‌باشد و همچنین ماده 160 در قانون کار، اعضای هیأت حل اختلاف با توجه به سمت خود در هیأت حل اختلاف شرکت می‌کنند و تا زمانی که از این سمت در هیأت حل اختلاف برخوردار باشند می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند. بنابراین دیگر نیازی به داشتن اعتبارنامه از طرف وزارت کار نخواهند بود. همانطور که می‌دانید اعتراض به رای اداره کار شرایط و ضوابط خاص خود را دارد و شما بایستی پیش از اعتراض با این ضوابط به طور کاملا آشنایی داشته باشید. شما می‌توانید برای اعتراض به رای اداره کار به صورت سریع و قانونی از خدمات وکیل تلفنی استفاده کنید. این خدمات با مناسب‌ترین قیمت ممکن و با بهره‌گیری از مجرب‌ترین وکلا صورت می‌گیرد و کیفیت این خدمات تضمین شده می‌باشد.

کارگری به عنوان نماینده‌ی کارگران از طرف کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان جهت عضویت در مراجع حل اختلاف انتخاب شده است حال اگر کارفرما مخالف حضور وی در جلسات این مراجع که در ساعات اداری تشکیل می شود باشد تکلیف چیست ؟

مطابق با ماده 42 در آیین رسیدگی، اگر جلسات هیأت تشخیص در ساعت اداری تشکیل شود، آنگاه مراجع اداری و کارفرمایان باید در جلساتی که در آن عضو هستند شرکت کنند. اگر واحدی مخالف با حضور نمایندگان در جلسات باشد آنگاه باید پیش از معرفی و همچنین صدور اعتبارنامه هماهنگی‌های لازم را با شورای اسلامی به عمل آورد. لازم به ذکر است که در صورت حضور نماینده کارگران در جلسات هیأت تشخیص و همچنین حل اختلافات، مطابق با ماده 42 کسر حقوق صورت نخواهد گرفت. برای اعتراض به رای اداره کار می‌توانید طریق وکیل تلفنی اقدام کنید و با اعتراض به اداره کار با وکیل اداره کار در مسیر خود سرعت ببخشید.

مشاوره حقوقی 24 ساعته با وکیل اداره کار

چنانچه واحد کار و امور اجتماعی و یا مقامات وزارت کار و یا دستگاه‌های دیگر رای قطعی صادره از مراجع حل اختلاف را مغایر قانون و خلاف تشخیص دهند آیا می‌توانند در زمینه تجدید نظر در رای اقدام نمایند

برای یافتن پاسخ این سوال باید بدانید که آراء اگر به صورت قطعی از سوی مراجع حل اختلاف صادر شوند به هیچ عنوان قابل تجدید نظر در هیچ دادگاه، سازمان، دستگاه و یا واحد کار و امور اجتماعی نخواهد بود و برای رسیدگی مجدد به آن باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کرد. شما می‌توانید از طریق مراجعه به دیوان عدالت اداری اعتراض به رای اداره کار را ثبت کرده و برای صدور رای اعتراض از طریق مستندات و لایحه دفاعی اقدام کنید. لازم است بدانید که امروزه اعتراض به رای اداره کار با شیوه‌های جدیدی انجام می‌گیرد. شما می‌توانید جهت اعتراض آنلاین به رای اداره کار با وکلای وکیل تلفنی مشورت کنید.

رسیدگی به جرایم کارفرمایان که ناشی از خودداری آنان از اجرای به موقع آرای مرجع حل اختلاف باشد با کدام مرجع است؟

رسیدگی به جرایم کارفرمایان که ناشی از خودداری آنان از اجرای به موقع آرای مرجع حل اختلاف باشد وظیفه‌ی دادگاه کیفری می‌باشد. لازم به ذکر است که این رسیدگی هم در دادگاه و هم در دادسرا صورت خواهد گرفت. . اگر شما هم به دنبال اعتراض به رای اداره کار می‌باشید، پیشنهاد می‌شود که از طریق اعتراض فوری به رای اداره کار و همچنین مشاوره با وکیل اداره کار در این اقدام سرعت بخشیده و با راحت‌ترین روش ممکن اعتراض خود را ثبت کنید. خدمات مشاوره و پرسش و پاسخ فوری حقوقی در سایت وکیل تلفنی با ارزان‌ترین قیمت ممکن انجام می‌گیرد و کیفیت این جلسات برای شما تضمین می‌شود. بنابراین برای اعتراض به رای اداره کار می‌توانید آموزش‌های لازم را در وکیل تلفنی فرا بگیرید و با اطلاعات کافی برای این اعتراض اقدام کنید.

مشائوره حقوقی تخصصی قانون کار

سوالات متداول

 

1. مشاوره در وکیل تلفنی به چه صورت است؟

به صورت آنلاین، تلفنی یا حضوری

 

2. انتخاب نوع مشاوره برعهده چه کسی است؟

بر عهده مراجعه کنندگان می‌باشد.

 

3. آیا اعتراض به رای اداره کار در وکیل تلفنی آموزش داده می‌شود؟

بله این امکان در وکیل تلفنی وجود دارد.

 

4. آیا خدمات مشاوره در حوزه اعتراض به رای اداره کار تضمین می‌شود؟

بله

 

5. قیمت این خدمات اعتراض به رای اداره کار به چه صورت است؟

این خدمات کاملا مقرون به صرفه می‌باشند.


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی