پول پیش یا ودیعه یک عمل قانونی است که مستاجر به مالک ملک مسکونی یا تجاری برای مدت معین اجاره پرداخت میکند. تعریفی که از پول پیش یا ودیعه در قانون وجود دارد به این صورت است؛
ماده 607: ودیعه عقدی است که به موجب آن یک نفر مال خود را به دیگری میسپارد برای آنکه آن را مجانا نگاه دارد. ودیعهگذار مودع و ودیعه گیر را مستودع یا امین گویند.
پول پیش تا زمانی که مدت اجاره پایان یابد نزد مالک یا نماینده وی میماند در پایان مدت اجاره و در زمان تخلیه مالک موظف است که ودیعه را به مستاجر باز پس دهد البته در صورتی که مستاجر کرایه پرداخت نشده، قبوض خدماتی(آب، برق، تلفن و گاز)داشته باشد یا خسارتی به ملک وارد کرده باشد مالک میتواند از ودیعه وی کسر کند. در صورتی که مدت اجاره به پایان رسید و مالک از پس دادن پول پیش امتناع کرد مستاجر میتواند علیه وی دادخواستی تنظیم و تقدیم دادگاه کند وی در مدت رسیدگی میتواند دادخواست توقیف اموال مالک را تا زمان صدور رای نماید یا در صورتی که مالک تمکن مالی داشته باشد دادگاه رای بر مصادره اموال وی و به فروش گذاشتن آن را صادر و ازفروش اموال مالک پول پیش مستاجر پرداخت میگردد. وکیل آنلاین و 24 ساعته وکیل تلفنی در تمامی ساعات شبانهروز آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان در رابطه با قانون جدید پول پیش مستاجر در کرونا میباشد.
پول پیش یا ودیعه همیشه قدم اول اجاره مکان مسکونی یا تجاری است در مواردی هم ممکن است صاحب ملک از گرفتن پول پیش صرف نظر کند که یک امر اختیاری برای موجر است. ودیعه بزرگترین دغدغه مستاجران است چرا که همیشه موجرین مبالغ بالایی را برای ودیعه در نظر میگیرند. شما زمانی که از طریق دفاتر املاک مکان مسکونی یا تجاری پیدا میکنید تا حدودی خیالتان راحت است چرا که بنگاههای املاک برای کار خود مجوز دارند و اگر مشکلی پیش بیاید میشود به راحتی شکایت نمود. بهترین روش پرداخت پول پیش در بنگاه این است که علاوه بر صاحب خانه، مسئول بنگاه و شما دو نفر شاهد هم که بی طرف باشند ما بین شما قرار داشته باشند تا در صورت تبانی بنگاهی و مالک در نهایت کار مبنی بر عدم پرداخت ودیعه بتوان از شهادت آنها در دادگاه جهت شکایت استفاده کرد. وکیل آنلاین مجموعه وکیل تلفنی آماده ارائه مشاوره حقوقی در رابطه با قانون جدید پول پیش مستاجر در کرونا میباشد شما میتوانید به سایت مجموعه مراجعه کنید و تمامی سوالات خود در رابطه با قانون جدید پول پیش مستاجر در کرونا را از وی بپرسید.
شاید شمایی که همین حالا این مطلب را مطالعه میکنید یکی از مستاجرینی باشید که با صاحبخانه خود درگیر پس گرفتن پول پیش هستید. معمولا زمانی که صاحبخانه از پس دادن پول پیش امتناع میکند بهترین راه شکایت از وی و توقیف اموالش است اما ممکن است که اینکار کمی زمانبر باشد و شما هم پول پیش خود را احتیاج داشته باشید. مشاوران حقوقی تیم وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته آماده ارائه انواع مشاوره حقوقی در رابطه با قانون جدید پول پیش مستاجر در کرونا هستند در صورتی که دنبال یک روش فوری و راحت جهت دریافت پول پیش خود هستید میتوانید از خدمات مشاوره فوری با وکیل دادگستری تیم وکیل تلفنی استفاده کنید تا فوریترین راههای دریافت پول پیش را به شما بگوید.
گاهی مستاجرین پس از پایان مدت اجاره و عدم تمدید اجاره با مالک سر پس ندادن پول پیش به مشکل بر میخورند در این شرایط اگر با زبان خوش نشود ودیعه را از مالک پس گرفت باید از وی شکایت نمود. عدم استرداد مبلغ ودیعه توسط مالک از نظر امانت قانونی نقض تعهد حقوقی به حساب میآید و در صورتی که مستاجر خساراتی مانند عدم پرداخت اجاره بها، آبونمان و یا خسارتی به مستاجره وارد نکرده باشد موجر موظف به پس دادن ودیعه به صورت کامل است. مجازات مالک در صورتی که پول پیش مستاجر را پس ندهد از نظر قانون تعیین شده است و مستاجر علاوه بر درخواست مجازات میتواند خسارات تاخیر تادیه را هم از مالک بخواهد. سوالات خود را در رابطه با قانون جدید پول پیش مستاجر در کرونا از وکیل آنلاین و تلفنی مجموعه وکیل تلفنی بپرسید.
میزان جریمه برای تاخیر در تادیه باید بر اساس مقدار پول پیش تعیین شود. مقدار جریمه باید به گونه ای باشد که محرک موجر در باز پرداخت ودیعه باشد. برای تعیین جریمه ابتدا سود بازار در نظر گرفته میشود. اگر بخواهیم برای مثال مبلغ 200 میلیون پول ودیعه را که نزد مالک است به عنوان مبنا انتخاب کنیم و سود بازار را 3 درصد در نظر بگیریم و میزان سود را به صورت روزانه و ماهانه حساب کنیم از این مقدار سود روزانه برابر 200 هزار تومان و سود ماهانه برابر 6 میلیون تومان خواهد بود. در صورتی که سوالات بیشتری در رابطه با قانون جدید پول پیش مستاجر در کرونا دارید از وکلای موجر و مستاجر مجموعه وکیل تلفنی بپرسید.
همیشه قبل از اجاره مکان مورد نظر خود کلیه جوانب را در نظر بگیرید مثلا اینکه اگر مالک بخواهد همان ملک را که شما در آن ساکن هستید بفروشد و در زمان مستاجری شما مالک تغییر کند در این شرایط باید در زمان تنظیم قرارداد با مالک قدیم حتما ذکرکنید که در صرت انتقال مالکیت در زمانی که ملک در اختیار شماست مالک قبلی کلیه مبلغ ودیعه شما را در زمان فروش ملک با حضور خودتان، بنگاهدار و دو نفر شاهد تحویل مالک جدید بدهد و چون مالک جدید در ابتدا طرف قرارداد شما نبوده همان جا هم از مالک جدید تعهد بگیرید که پس از پایان اجاره کل ودیعه را کامل به شما باز پس دهد. در صورتی که میخواهید راههای دریافت پول پیش از مالک جدید را بیاموزید و قانون جدید پول پیش مستاجر در کرونا را را بدانید با وکیل تلفنی تماس بگیرید.
1) ملاک جریمه تاخیر در تخلیه توسط مستاجر چیست؟
اجاره ماهانه
2) در صورت تاخیر در پرداخت اجارهبها آیا موجر میتواند از پول پیش اجاره عقب افتاده را بردارد؟
بله
3) در صورتی که در قرارداد بندی تحت عنوان کسر پول پیش در صورت تاخیر در اجاره بها نباشد آیا موجر اجازه دارد از پول پیش کسر کند؟
خیر، هنگام تنظیم قرارداد اگر این موضوع ذکر نشود نمیتواند ازپول پیش کسر کند.
4) پس از تخلیه ملک کلید را باید به چه کسی داد؟
مشاور املاک، حتما رسید تحویل کلید و تخلیه ملک را با حضور دو شاهد مرد از مشاور املاک دریافت کنید
5) راه حل قانونی اطلاع تخلیه ملک به مالک چیست؟
تنظیم اظهارنامه رسمی مبنی بر تخلیه ملک در موعد مقرر و ارسال برای مالک