به صورت کلی نمی توان گفت که مدلینگ جرم است و حتی می توان آن را به عنوان یک شغل در نظر گرفت. زمانی مدلینگ به عنوان یک جرم شناخته می شود که به نوعی منافی عفت باشد. در حقیقت اگر مطابق با قانون جرائم رایانهای اگر هنجارهای عرفی و ضوابط شرعی در کار مدلینگ رعایت نشود این کار نوعی جرم تلقی می گردد. البته علاوه بر مسائل عرفی و شرعی در صورتی که مراجع قضایی تشخیص دهند مدلینگ، کلاهبرداری مجازی نوین است طبیعتاً برای آن جرم نگاریهای در نظر گرفته می شود. در حقیقت این افراد هستند که تعیین میکنند مدلینگ انجام شده توسط آنها کلاهبرداری است و یا نوعی شغل محسوب می شود. اگر شما هم در دام کلاهبرداران مجازی مدلینگ افتادهاید پیشنهاد می کنیم به مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی وکیل تلفنی مراجعه نمایید و از آن ها بخواهید پرونده شما را بررسی کرده و مشاوره های لازم را در اختیارتان قرار دهند.
ای کاش همه وعده های مجازی واقعیت داشتند و هدف از آنها آسیب رساندن به بقیه برای رسیدن به منافع شخصی نبود. اما متاسفانه آرزوهای ما در اکثر اوقات رنگ واقعیت به خود نمی گیرند. مدلینگ، کلاهبرداری مجازی نوین، نوعی از آرزوهای سراب گونه جوانان ایرانی برای شهرت و ثروت است که وسیله ای برای رسیدن اشخاص به اهداف خودشان شده است. پیج های اینستاگرامی زیادی هستند که به بانوان وعده دروغ مدلینگ میدهند، از آنها درخواست عکس برای گزینش دارند و در نهایت با همان تصاویر آنها را تحت فشار قرار داده و اخاذی میکنند. تحت چنین شرایطی بهترین راه این است که برای مقابله با اخاذی این افراد برای شکایت به مراجع قضایی مراجعه کرد. قبل از مراجعه به مراجع قضایی شما نسبت به مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری اقدام کنید. برای این منظور شما می توانید از مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته وکیل تلفنی استفاده نمایید. در مجموعه ما مشاوره حقوقی با وکیل متخصص و متبحر اتفاق می افتد.
متاسفانه تنها سوء استفاده پیج های اینستاگرامی از تصاویر شخصی افرادی که علاقه به کار مدلینگ دارند، مسائل مالی و اخاذی نمی باشد. گاهی اوقات موضوع از این هم فراتر می رود و پشت پرده این پیج ها باند قاچاق انسان حضور دارد. در حقیقت این پیج ها از افراد مطالبه مالی نخواهند داشت و حتی ممکن است در مواردی پرداخت های مالی هم به افرادی که برای مدلینگ، کلاهبرداری مجازی نوین به آنها مراجعه کرده اند داشته باشند. اما موضوع این است که پس از مدتی از افراد علاقهمند به مدلینگ می خواهند برای پیشرفت کارشان به خارج از کشور و به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس بروند. معمولاً آغاز بسیاری از این گونه سفرها پایانی بر زندگی بانوان جوان ایرانی است و در نهایت آنها در دام باند قاچاق انسان میافتند. اگر در این زمینه هم پرسش حقوقی دارید می توانید از مشاوره حقوقی رایگان و تضمینی موسسه حقوقی وکیل تلفنی پاسخ را دریافت کنید. البته راه آسان تر برای بیان پرسش ها و دریافت پاسخ ها بخش پرسش و پاسخ فوری حقوقی این مجموعه است.
همانطور که از ابتدای مطلب تا اینجا اشارههایی داشتیم، پیج های اینستاگرامی از مدلینگ، کلاهبرداری مجازی نوین ساخته اند. اما کلاهبرداری این پیج ها محدود به نمونههایی که ما خدمتتان بیان کردیم نیست. گاهی اوقات آنها قربانیان خودشان را برای ارضای نیازهای جنسی مورد سوء استفاده قرار میدهند، گاهی تصاویر آنها را در فضای مجازی پخش میکنند و در برخی موارد آنها را مجبور میکنند افراد دیگری را در دام این کار بیندازند. راهکار مقابله با این کلاهبرداری بزرگ اینترنتی فقط و فقط با مراجعه به مراجع قضایی و ثبت درخواست قضایی حل می شود. البته وجود یک وکیل دانا و باتجربه میتواند در این پرونده های بسیار مهم اثر بسیار زیادی داشته باشد. اگر شما تمایل داشته باشید می توانید از حقوقدانان موسسه ما برای رسیدگی به پرونده های خودتان استفاده کنید. شما می توانید به مجموعه عدلیران بروید و در بخش قوه قضاییه نمونه هایی از پرونده های مربوط به قربانیان مدلینگ، کلاهبرداری مجازی نوین را مشاهده کنید و با آنها بیشتر آشنا شوید.
با توجه به این که برخورد با جرایم اتفاق افتاده در فضای مجازی بر عهده پلیس فتا می باشد بررسی هشدارهای این ضابط قضایی برای پیشگیری از افتادن در دام مدلینگ، کلاهبرداری مجازی نوین ضروری است. اگر در گوگل هشدار پلیس فتا درباره مدلینگ را جستجو کنید مشاهده می نمایید که روسای پلیس فتا در استان های مختلف در این مورد صحبت های بسیار زیادی داشته اند. یکی از نمونههای این هشدارها و رئیس پلیس فتای زنجان گفته است کاربران شبکه های اجتماعی نباید به تبلیغات مدلینگ، کلاهبرداری مجازی نوین توجهی داشته باشند. پیشنهاد می کنیم حتما تمامی هشدارهایی که پلیس فتا در این زمینه در رسانه های مختلف نشر میدهد را مورد توجه قرار دهید. کمتر سایت و صفحه مجازی پیش می آید که واقعاً به دنبال پیدا کردن مدل باشد و بسیاری از این پیج ها تنها به دنبال اخاذی و سوء استفاده کردن از شما هستند.
مشاوره حقوقی |
مشاوره حقوقی انلاین |
مشاوره حقوقی تلفنی |
مشاوره حقوقی کیفری |
مشاوره حقوقی کلاهبرداری |
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل |
آیا عکس برداری و ذخیره کردن چت هایی که با پیج های مدلینگ انجام میدهیم قابل استناد در مراجع قضایی است؟
بله طبیعتاً قاضی پرونده تمامی مستندات را برای صدور حکم مورد بررسی قرار میدهد و اینها هم بخشی از مستندات مهم هستند.
شما شکایت خودتان را در مراجع قضایی ثبت می کنید و آنها از طریق پلیس بین المللی فرد خاطی را به کشور بر می گردانند.
قطعاً قوه قضاییه حق هیچ کسی را پایمال نکرده و هر فردی را مطابق با جرائم مرتکب شده مجازات می کند.
بله ، این امکان در مجموعه حقوقی ما وجود دارد.
شما می توانید موارد را به پشتیبانی مجموعه اطلاع دهید و از آنها درخواست پیگیری داشته باشید.