اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت، از موضوعات رایج در دعاوی فیمابین زوجین است؛ اجرت المثل ایام زوجیت، در زمره حقوقی است که پس از وقوع نکاح به زوجه تعلق می گیرد؛ بنابر شرایطی، این امکان وجود دارد که زوج (مرد)، حق زوجه در خصوص اجرت المثل را ادا ننموده و زوجه (زن) با ارائه دادخواستی مبنی بر مطالبه اجرت المثل، درصدد دریافت حقوق خود باشد؛ ایهالحال، امروزه بر آن شده ایم تا این مبحث را به طور تخصصی اما همه فهم، شرح دهیم و بهترین وکیلی را که می تواند بار این امر را به دوش بکشد را به شما معرفی کنیم؛ حال قبل از ادامه مطلب از شما خواستاریم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را حتماً مشاهده فرمایید.
توضیح کامل اجرت المثل ایام زوجیت به ساده ترین حالت ممکن (به هیج وجه از دست ندهید)
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه) |
021-47625900 |
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، قاب طلایی زیر را لمس کنید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی |
اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
20.000 هزار تومان |
10 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
30.000 هزار تومان |
15 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
50.000 هزار تومان |
20 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
60.000 هزار تومان |
30 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
90.000 هزار تومان |
1 ساعت مشاوره حقوقی با وکیل |
150.000 هزار تومان |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، دکمه اتصال به واتساپ وکیل را که در همین زیر آمده است را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل کند. |
|
"سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، بررسی نماد اعتماد آن سایت است؛ به انتهای هر سایت بروید تا وجود این نماد را بررسی نمایید"
توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.
موضوع اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت زمانی مطرح می گردد که مبلغ تعیین شده اجرت المثل، متناسب با عمل زوجه نبوده یا از منظر زوج زیاد باشد؛ بنابراین لاجرم هریک نسبت به آن اعتراض می نماید، موضوع اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت همانند هر موضوع مالی-حقوقی دیگری، حائز اهمیت و نکات حقوقی بسیاری است که رعایت آن سبب کسب نتیجه مطلوب می گردد؛ بدین جهت پرسش و پاسخ فوری حقوقی یا اخذ مشاوره حقوقی ای تلفنی ارزان و تخصصی 24 ساعته از کارشناسان ویژه اجرت المثل اکیداً توصیه می گردد؛ برای اینکار، تنها کافیست که تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
تماس فوری به وکیل متخصص مشکلات اجرت المثل ایام زوجیت
با وقوع نکاح، زوجین واجد حقوق و وظایفی نسبت به یکدیگر می گردند؛ راجعِ زوجه، یکی از این حقوق اجرت المثل است؛ بنابر قاعده، عمل انجام شده انسان، قابل احترام و مستحق دریافت اجرت است؛ صرفاً هنگامی به کار یا عمل انجام شده اجرت تعلق نمی گیرد که به قصد تبرع یا رایگان انجام شده باشد.
هرچند که در منظر عرف و فرهنگ های متفاوت بومی، برخی امور مانند اموراتِ منزل و کارهای مرتبطِ آن، از طرف زوجه به صورت رایگان انجام می شود؛ لیکن از منظر قانون، امورات مذکور از وظایف زوجه نبوده، وی می تواند در قبال انجام آن، در اصطلاح حقوقی اجرت المثل یا دستمزد دریافت نماید.
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید. |
زوجه میتواند حقوق خود در قبال عمل انجام شدهاش را طی دادخواستی مبنی بر مطالبه اجرت المثل در مراجع قضائی مطرح نماید.
پس از تنظیم دادخواست مطابق اصول حقوقی و با رعایت نکات لازم و طرح در دادگاه، چنانچه با ارائه دلایل و شهادت شهود و...، تعلقِ حقِ اجرت المثل به زوجه، برای قاضی محرز گردد؛ قاضی موضوع را به کارشناس ارجاع می نماید.
بنابر ماده 260 ق.آ.د.م، پس از کارشناسی، نظر کارشناس به طرفین ابلاغ میگردد؛ ایشان طی یک هفته مهلت خواهند داشت تا نسبت به نظر کارشناس، اعتراضِ خود را با ارائه دلایل، اظهار نمایند. با انقضای این مدت، دادگاه مبادرت به انشای رای می نماید.
تعیین این میزان اجرت المثل و کمیت آن حائز اهمیت است؛ چراکه در اصل، این موضوع است که سبب مطالبه اجرت المثل و متعاقب آن اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت میگردد.
مطالبه اجرت المثل، میزان آن، نظر کارشناسی و نهایتاً اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت و رای انشائی دادگاه و... از مسائل مهم و ممزوج با امور مادی است که زندگی فردی و مشترک زوجین را متاثر می سازد؛ بنابر همین اثر، لزوم اخذ مشورت حقوقی و دریافت راهکارهای لازم از وکیل متخصص اجرت المثل محرز است.
محاسبه آنلاین میزان اجرت المثل ایام زوجیت
بنابر مطالب فوق و ماده 29 ق.ح.خ، فرض قانونی بر این است، اموری که زوجه در منزل انجام داده، مانند امورات مربوط به تهیه خوراک، نظافت، تربیت فرزندان و...، تکلیف او نبوده، تبرعی نیست و مستحق اجرت المثل است؛ لیکن با احراز موارد ذیل در دادگاه، زوجه استحقاق اجرت المثل نمی یابد:
چنانچه درخواست طلاق توسط زوجه باشد و زوج رضایت به پرداخت اجرت المثل ندهد.
زوجه با عدم تمکین، از ایفای وظایف زناشویی امتناع نموده باشد.
کارهای انجام شده به دستور زوج نبوده، زوجه قصد تبرع نموده باشد.
ادعای زوج مبنی بر عدم رضایت از زوجه به خاطر بدرفتاری و بدخلقی اثبات شود.
و...
موارد مذکور، حائز نکاتی حقوقی است که لزوم اخذ مشاوره حقوقی را می طلبد.
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید. |
در سال 1400 خورشیدی، کمافیسابق، شرایطی جهت مطالبه اجرت المثل حاکم است که در صورت احراز، مطالبه آن ناممکن می گردد.
درخواست طلاق نبایستی توسط زوجه باشد و طلاق نیز نباید مبتنی بر سوء رفتار زوجه یا عدم تمکین و نشوز او باشد؛ همچنین کارهای انجام شده توسط زوجه نبایستی در زمره وظایف شرعی او باشد.
بررسی شرایط اجرت المثل بعد از فوت شوهر
با وقوع نکاح حقوقی برای زوجه مستقر می گردد که برخی حتی در صورت فوت زوج نیز استقرار دارد؛ اجرت المثل در زمره این حقوق میباشد که زوجه میتواند حتی در صورت فوت شوهر نیز آن را مطالبه نماید.
پرسش: با فوت شوهر، دعوی مطالبه اجرت المثل به طرفیت چه کسی خواهد بود؟!
بنابراین، با فوت شوهر، اگر زن بخواهد مطالبه اجرت المثل نماید، پس از طی مراحل فوق الذکر و صدور رای دادگاه، وراث مکلف به پرداخت اجرت المثل می گردند.
نکته: از نکات حائز اهمیت راجعِ مطالبه اجرت المثل، که سبب مراجعه به وکیل اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیتِ تعیین شده توسط کارشناس می گردد؛ مطالبه اجرت المثل پس از فوت زوجه است که بار سهمگینِ اثبات عدم قصد تبرع و تامین دلیل را بر دوش وراث زوجه می گذارد.
از مباحث منجر به طرح اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت، نحوه محاسبه آن است؛ در اصل، بیشتر مواردی که سبب اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت می گردد، پس از ارجاع امر به وکیل متخصص به اعتراض اجرت المثل، نحوه محاسبه او و ابلاغ مبلغ کارشناسی به زوجین است.
در این خصوص، نوع و میزان عمل انجام شده توسط زوجه، مسائل عرفی و بومی-فرهنگی منطقه ای، مدت زمان زوجیت و ...، توسط کارشناس در نظر گرفته شده و سپس مبلغ اجرت المثل تعیین می گردد.
توجه: طبق مطالب گفته شده، ملاحظه می فرمایید که مبلغ اجرت المثل، مبلغ معینِ از پیش تعیین شده ای نخواهد بود؛ از این رو بدیهی است، زوجین حق اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت تعیین شده توسط کارشناس را خواهند داشت.
در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین، کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود؛ البته می توانید با مطالعه مطالب مشابه زیر، اطلاعات حقوقی خود را افزایش داده تا در روز مبادا از این اطلاعات استفاده نمایید.