موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

نکات حقوقی حق ملاقات فرزند

نکات حقوقی حق ملاقات فرزند

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۱/۲۲ | ۱۰:۲۸:۱۶

طلاق یکی از تلخ‌ترین اتفاقاتی است که در زندگی هر انسان می‌تواند رخ دهد، اما این موضوع برای کودکان سخت‌تر بوده و کمتر بچه‌ای را می‌توان پیدا کرد که از این موضوع ضربه نخورده باشد. زمانی که یک زوج تصمیم به طلاق می‌گیرند، باید یکی از آن‌ها از فرزند خود مراقبت کرده و مسئولیت اصلی را بر عهده بگیرد. این فرد در واقع حضانت فرزند خود را بر عهده گرفته و تا زمانی که آن فرزند به اندازه کافی بزرگ شود که بتواند تصمیمات زندگی خود را بگیرد، آن والد نقش قیم را برای او بازی خواهد کرد.

از طرفی دیدار با فرزندان یک حق طبیعی بوده و حتی با وجود طلاق، والد دیگر نیز ممکن است دوست داشته باشد با فرزندان خود در ارتباط باشد. از این رو یا در هنگام طلاق و یا بعد از آن،‌ دادگاه در خصوص حق ملاقات فرزند تصمیم‌گیری کرده و شما می‌توانید از این پس طبق رای صادر شده به دیدن فرزندان خود بروید. در صورتی که مشکلی در این بین بوده و یا اینکه شما دارای شرایط مناسب برای نگهداری از فرزند خود نباشید، دادگاه می‌تواند حق ملاقات فرزند را از شما سلب کرده و در صورت توجه نکردن به این موضوع شما را مجازات کند. برای دریافت مشاوره حقوقی  با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

مدارک لازم برای دادخواست ملاقات فرزند

همانند تمامی مراحل حقوقی دیگر برای دریافت حق خود در هر موضوعی باید از مسیر قانونی آن اقدام کرده و اولین مرحله این است که نسبت به مشکل خود یک دادخواست تنظیم کنید. این دادخواست را باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برده و برای پیگیری‌های آینده به مرجع صالح رسیدگی به پرونده ارسال کنید.

نگارش یک دادخواست مناسب کار آسانی نیست و باید قبلا تجربه نوشتن نامه‌های اداری را داشته باشید و از طرفی به اصطلاحات حقوقی نیز اشراف داشته باشید. معمولا برای تهیه یک دادخواست مناسب، افراد به یک وکیل یا دفتر حقوقی مراجعه می‌کنند. این افراد بیشترین اطلاعات در خصوص نگارش دادخواست را داشته و شما را به خوبی راهنمایی خواهند کرد.

مدارک اصلی برای نگارش دادخواست ملاقات فرزند، در ابتدا شامل مدارک هویتی شما است. مواردی مانند کارت ملی و شناسنامه در این زمینه ضروری است. همچنین باید اسنادی مانند عقدنامه و یا سند طلاق خود را به همراه داشته باشید که نشان ‌دهنده رابطه شما با والد دیگر است.

در نهایت گواهی تولد فرزند یا فرزندان شما لازم خواهد بود تا مشخصات آن‌ها در دادخواست ثبت گردد. موسسه حقوقی وکیل تلفنی می‌تواند انواع دادخواست ملاقات فرزند را برای شما آماده کند و می‌توانید تمامی مراحل را به صورت غیر حضوری انجام دهید.

 

 

 

 

وکیل دادگستری خانواده
نگارش دادخواست ملاقات فرزند 
مشاوره حقوقی فرزند 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 

 

نقش وکیل برای گرفتن حق ملاقات فرزند

همانطور که گفته شد اولین قدم برای رسیدن به جایگاهی که بتوانید به صورت قانون فرزندان خود را ملاقات کنید، تهیه یک دادخواست است. پس از آن باید بتوانید نزد مرجع صالح رسیدگی کننده و در دادگاه از خود دفاع کرده و دلایل کافی برای دریافت حق ملاقات فرزند را به قاضی پرونده نشان دهید. وجود یک وکیل کاربلد در همچین پرونده‌هایی بسیار مفید بوده و می‌تواند کار را برای شما بسیار ساده‌تر کند. یک وکیل خانواده یا طلاق، از همان ابتدا که قصد نگارش دادخواست مقالات فرزند را دارید به کمک شما خواهد آمد و دیگر مراحل اداری آن را نیز طی می‌کند.

تنها کافی است در انتخاب وکیل خود دقت کنید تا فردی لایق و باتجربه در امور طلاق و حضانت فرزندان را بیابید. وکیل شما با آگاهی داشتن از مسیر، زمان حل پرونده را به شکل قابل توجهی کاهش داده و از طرفی به دلیل داشتن دانش حقوقی مرتبط، می‌داند ممکن است دچار چه اشتباهاتی در این مسیر بشوید. از این رو با اطلاع دادن به شما و همینطور جلوگیری از بروز اشتباهات متعدد، نمی‌گذرد هزینه‌های اضافه‌ای به شما تحمیل گردد. برای داشتن یک وکیل همیشه در دسترس می‌توانید از تیم مشاوران موسسه حقوقی وکیل تلفنی کمک بگیرید.

 

منظور از تعدیل و تقلیل ملاقات فرزند چیست؟

زمانی که دو نفر از یکدیگر طلاق می‌گیرند، دیگر قصد زندگی در یک خانه را نداشته و از طرفی فرزندان نیز نیاز به یک سرپناه دارند. از این رو دادگاه حضانت فرزندان را به یک والد داده و کودکان در خانه آن والد زندگی خواهند کرد. قانون این حق را با زوجین می‌دهد که پس از طلاق اگر فرزندشان پیش آن‌ها زندگی نمی‌کند، همچنان حق دیدن آن کودک را داشته باشند. در صورتی که شرایط مناسب برای دیدن فرزند خود را داشته باشید، دادگاه زمان مشخصی را، مثلا روزهای آخر هفته، برای شما تعیین می‌کند تا در کنار فرزندان خود بوده و آن‌ها را ببینید.

 

 

 

 

ملاقات فرزند

 

در صورتی که مشکلی در بین باشد و یا دیدن فرزندان توسط والد دیگر باعث آزار و اذیت فرزندان بوده و به صلاح آن‌ها نباشد، می‌توان به دادگاه مراجعه کرده و درخواست تعدیل و تقلیل ملاقات فرزند را داد. در صورتی که دلایل شما قابل قبول باشد، فرزندان مدت زمان کمتری را پیش والد دیگر خواهند بود و شما نگرانی دیگری از این بابت نخواهید داشت. در صورتی که می‌خواهید شرایط لازم برای تقلیل مدت زمان ملاقات فرزند را بدانید، می‌توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان استفاده کنید.

 

نمونه دادخواست ملاقات فرزند

برای اینکه بتوانید حق ملاقات فرزند را دریافت کنید، باید ابتدا یک دادخواست مناسب را تنظیم کنید. در زیر نمونه‌ای از یک دادخواست ملاقات فرزند آورده شده است.

با سلام

 احتراما به استحضار عالی می رساند: اینجانب ...... در تاریخ ...... در دفترخانه ..... با خوانده عقد زوجیت دائم منعقد نموده ایم و ثمره این ازدواج ......... تعداد فرزند دختر / پسر ......... ساله می باشد. اما به دلیل اختلافات خانوادگی در تاریخ ........... به موجب طلاق نامه .......... از هم جدا شده ایم / جدا از یکدیگر زندگی می کنیم و حضانت فرزند / فرزندان مشترک به عهده خوانده دعوا می باشد. اما ایشان با ممانعت از ملاقات اینجانب با فرزندان، موجبات بروز ناراحتی‌ های فراوان روحی برای اینجانب و فرزند مشترک را فراهم آورده است و امکان ورود خسارات معنوی جبران ناپذیری برای آینده فرزند، غیر قابل انکار است. لذا به دلیل فوریت امر، تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر اجازه ملاقات با فرزند مشترک و اجرای آن، قبل از ابلاغ به خوانده محترم را به موجب ماده 7 قانون حمایت خانواده را استدعا دارم.

 

 

وکیل برای ملاقات فرزند

 

 

تنظیم یک دادخواست خوب و همینطور دفاع مناسب در دادگاه خانواده از جمله مسائلی است که در حوزه تخصصی یک وکیل قرار دارد و معمولا افراد در موضوع حق ملاقات فرزند خود ریسک نکرده و از خدمات یک وکیل استفاده می‌کنند. شما نیز می‌توانید با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی سوالات مرتبط خود را پرسیده و از موسسه حقوقی وکیل تلفنی در حل مشکل خود کمک بگیرید. برای انجام این کار تنها کافی است با شماره تلفن‌های 02147625900 و 09212242670 تماس بگیرید و از کارشناس مربوطه در خصوص حق ملاقات فرزند سوال بپرسید.

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی