قانون1: برای پرداخت اجارهبها تاریخ معینی تعیین میشود و حتما باید در آن تاریخ پرداخت شود ( بر عکس ایران که اول هر ماه است)
قانون2: امکان اجاره روزانه، هفتگی و ماهانه برای دانشجویان در مناطق متوسط وجود دارد.
قانون3: در ترکیه موجر حکم تخلیه را در هنگام عقد اجاره میگیرد تا اگر با مستاجر دچار مشکل شد بتواند راحت او را بیرون کند البته مالک بدون دلیل موجه نمیتواند تقاضای تخلیه را از مستاجر داشته باشد.
قانون4: افزایش اجارهبها طبق قانون انجام میپذیرد و مبلغ آن برابر 10 درصد مبلغ اجاره ما بین موجر و مستاجر توافق میشود.
قانون5: در صورتی که موجر یا مستاجر قصد فسخ قرارداد را قبل از موعد سر رسید داشته باشند باید دو ماه زودتر به طرف دیگر اعلام کند. اگر مستاجر زودتر از موعد سر رسید قصد تخلیه داشته باشد ودیعه به او بازگردانده نمیشود.
قانون 6: در صورت تحویل ملک به صورت رنگ شده به مستاجر وی موظف است هنگام تخلیه ملک را رنگ شده تحویل موجر دهد.
مده 8 قانون مجازات ایران: هرگاه شخصی غیر ایرانی در خارج از ایران علیه شخصی ایرانی یا علیه کشور ایران مرتکب جرمی به جز جرائم مذکور در مواد قبل شود و در ایران یافت و یا به ایران اعاده گردد، طبق قوانین جزائی جمهوری اسلامی ایران به جرم او رسیدگی میشود، مشروط بر اینکه:
الف- متهم در جرائم موجب تعزیر در محل وقوع جرم، محاکمه و تبرئه نشده یا در صورت محکومیت، مجازات کلا یا بعضا درباره او اجرا نشده باشد.
ب- رفتار ارتکابی در جرائم موجب تعزیر به موجب قانون جمهوری اسلامی ایران و قانون محل وقوع جرم باشد.
حداقل و حداکثر پول پیش برای اجاره یک سوییت دانشجویی در ترکیه
ترکیه یکی از کشورهای مورد علاقه دانشجویان ایرانی جهت ادامه تحصیل میباشد. دانشجویان برای اقامت خود مجبورند یک سوییت خریداری و یا اجاره کنند. هزینه خرید و اجاره با یکدیگر متفاوت است همچنین هزینه یک آپارتمان مبله با یک آپارتمان خالی تفاوت زیادی دارد. در صورتی که قصد ادامه تحصیل در کشور ترکیه را دارید بهتر است بدانید چیزی به عنوان ودیعه یا پیش پرداخت و رهن در ترکیه وجود ندارد مستاجر فقط باید به اندازه دو ماه اجاره مبلغی را تحت عنوان دیپوزیت یعنی اندازه دو ماه اجاره توافق شده با موجر را در زمان عقد قرارداد اجاره در قبال منزل مبله به وی میپردازد اما در صورت مبله نبودن فقط به اندازه یک ماه اجاره را باید به مالک بپردازد تا در صورت خسارتی به ملک موجر آن را در قبال خسارت بردارد. این مبلغ امانت است و اگر صاحبخانه ملک را سالم تحویل بگیرد دیپوزیت را به شما پس میدهد. انواع مشاوره حقوقی و سوالات بیشتر را از وکیل ملک اجاره ای در استانبول مجموعه وکیل تلفنی بپرسید.
هزینه تعمیرات منزل استیجاری در ترکیه بر عهده کیست؟
در ترکیه اجاره خانه به صورت یک روزه، یک ماهه و یک ساله است در صورتی که منزل استیجاری تعمیراتی لازم داشته باشد مستاجر باید خودش هزینه تعمیرات را بپردازد هر چقدر هم که مدت اقامت مستاجر کوتاهتر باشد هزینه تعمیرات و اجاره به ضرر وی خواهد بود، پس از همان ابتدا خوب دقت کنید ملکی را که اجاره میکنید کاملا سالم باشد و نیازی به تعمیرات نداشته باشد. وکیل ملک اجارهای در استانبول مجموعه وکیل تلفنی یک وکیل پایه یک دادگستری است که در صورت نیاز انواع مشاوره های حقوقی در رابطه با ملک استیجاری را به شما ارائه خواهد داد و اگر نیازمند وکیل باشید وکالت پرونده شما را بر عهده خواهد گرفت.
مفاد یک قرارداد اجاره ملک در ترکیه؟
اجارهنامه در ترکیه به زبان ترکی تنظیم میشود و دارای 3 صفحه میباشد. باید تمامی جزئیات پرداخت کرایه منزل و شرایط آن در اجارهنامه ذکر شود. نکات زیر باید در تنظیم اجارهخانه رعایت شود؛
نکته اول: باید شرایط عودت پولی که به عنوان پیش پرداخت یا همان دپوزیت به موجر میدهید به صورت واضح و شفاف ذکر شود.
نکته دوم: در صورتی که خانه دارای اشیا میباشد باید نام تمامی اشیا با جزئیات در اجارهنامه ذکر شود.
توجه: اگر میخواهید اجارهنامه شما به صورت رسمی باشد حتما اجارهنامه را در بنگاه تنظیم کنید. جهت تنظیم قرارداد اجاره در ترکیه ابتدا با وکیل ملک اجارهای دراستانبول مشورت کنید. موارد زیر باید در اجاره نامه وجود داشته باشد.
آدرس مالک نام و نام خانوادگی مستاجر تاریخ شروع قرارداد اجاره آدرس مستاجر شماره آپارتمان نام محله نوع خیابان اصلی یا فرعی خانه نوع ملک شماره شناسایی صاحب ملک شماره شناسایی مستاجر مدت قرارداد مقدار اجاره ماهانه مجموع اجاره سالانه موعد پرداخت اجاره وضعیت کلی مالک داراییهای قابل تحویل به مستاجر به همراه خانه هدف از اجاره ملک |
شباهتها
قرارداد اجاره مدت دار است
پرداخت اجارهبها به صورت ماهانه است
میلغی به عنوان ودیعه از مستاجر دریافت میشود و در نهایت باید به مستاجر عودت داده شود
قیمت آپارتمان مبله با یک آپارتمان عادی متفاوت است
تفاوتها
در ترکیه چیزی به عنوان رهن، پیش پرداخت یا ودیعه وجود ندارد( آنچه که به عنوان ودیعه دریافت میشود در واقع جهت استفاده هزینه در تعمیرات احتمالی است.)
قرارداد اجاره خانه به صورت یک روزه، یک ماهه و یک ساله است بیش از یک سال اصلا پذیرفتنی نیست
تعمیرات بر عهده مستاجر است
شما با خرید یا اجاره خانه میتوانید اقامت ترکیه را دریافت نمایید
تفاوتها و شباهتهای دیگری هم وجود دارد ما سعی کردیم به اصلیترین آنها اشاره کنیم اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در رابطه با شباهتها و تفاوتهای اجاره ملک در ترکیه به دست آورید از وکیل ملک اجارهای در استانبول مجموعه وکیل تلفنی جویا شوید
1) اگر منزل مبله باشد مبلغ دیپوزیت در ترکیه چگونه خواهد بود؟
باید به اندازه دو ماه اجاره خانه دیپوزیت پرداخت شود.
2) شرایط فیش آب، برق، تلفن چگونه است؟
حتی در اجارهخانه هم باید به ادارات مربوطه مراجعه کنید و فیشهای خدماتی را به نام خود بزنید.
3) به چه مناطقی از ترکیه در سال 2021 جهت اجارهخانه دیگر اقامت تعلق نمیگیرد؟
فاتیح و اسنیورت
4) مبلغ اجارهخانه در ترکیه برای کمتر از یک سال چگونه است؟
مابین 4000 الی 5000 لیر
5) چرا جهت اقامت حتما باید از مسکونی بودن محل اطمینان حاصل شود؟
چرا که اداره مهاجرت به منازل غیر مسکونی اقامت نمیدهد.
مشاوره حقوقی |
مشاوره حقوقی انلاین |
مشاوره حقوقی تلفنی |
مشاوره حقوقی ملکی |
مشاوره حقوقی اجاره |
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل |