موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

دانستنی های قیمومت

دانستنی های قیمومت

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۷/۲۲ | ۱۴:۲۷:۵۶

دانستنی های قیمومت

قیمومت همان حضانت است؟

در این مشاوره حقوقی رایگان قصد داریم به ارائه ی نکاتی در مورد دانستنی های قیمومت بپردازیم. در پاسخ به سوال مطرح شده، باید بیان نمود که قیمومت و  حضانت یکی نیستند و تفاوت های مهمی با هم دارند. در تعریف حقوقی، قیم به کسی گفته می شود که به بررسی و سر و سامان دادن امور حقوقی فرزند می پردازد. قانون گذار در این زمینه حساسیت زیادی به خرج داده است. یکی از موارد مطرح شده در دانستنی های قیمومت آن است که اصلی ترین گزینه برای قیمومت کودکان بعد از فوت پدر، مادر آن هاست. در صورتی که زن مجددا ازدواج نماید، دیگر نمی تواند قیمومت بچه ها را بر عهده داشته باشد. در چنین شرایطی یکی از اقوام درجه یک پدر یا مادر می تواند قیمومت فرزند را بر عهده بگیرد. در نظر داشته باشید قیم نمی تواند خودسرانه نسبت به نقل و انتقال اموال فرزند اقدام نماید و این کار باید با نظارت مستقیم اداره ی سرپرستی صورت گیرد.اما حضانت با قیمومت تفاوت دارد و بعد از فوت پدر، حضانت فرزندان با مادر است و باید بدانید مطابق ماده 1171 قانون مدنی، در صورت فوت پدر یا مادر، حضانت فرزند با یکی از والدین که در قید حیات است، می باشد، این در حالی است که قیمومت همان کودک می تواند بر عهده ی جد پدری اش باشد. دریافت مشاوره حقوقی رایگان در زمینه ی دانستنی های قیمومت می تواند ابهامات موجود را برطرف نماید.

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل

با وجود زنده بودن پدر شوهر می توانم قیم فرزندم شوم؟

در ادامه بحث و ارائه ی مشاوره حقوقی رایگان در مورد دانستنی های قیمومت بیان می کنیم که: در صورتی که مادر کودک شرایط قیم شدن را داشته باشد، اصلی ترین گزینه برای قیمومت فرزند خویش است. البته مادر در صورتی که ازدواج مجدد نماید، دیگر نمی تواند قیمومت فرزند خود را بر عهده داشته باشد و در این صورت قیمومت به اقوام درجه ی یک پدر و مادر کودک واگذار خواهد شد. در نتیجه یک زن با وجود زنده بودن پدر شوهرش نیز می تواند در صورت داشتن شرایط لازم قیمومت، قیم فرزند خود باشد، البته این قیمومت تا زمانی ادامه خواهد داشت که زن مجرد باشد و ازدواج نکند، زیرا چنانچه ازدواج مجدد نماید قیمومت از او سلب خواهد شد و به پدر بزرگ پدری یا پدر بزرگ مادری کودک و یا فرد امین دیگری واگذار خواهد شد. افراد می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دانستنی های قیمومت با استفاده از مشاوره تلفنی با وکیل، تمامی نکات در این زمینه را به صورت مشاوره حقوقی رایگان دریافت نمایند.

 

مشاوره حقوقی انلاین رایگان در خصوص قیمومیت

قیم شدن شرایط خاصی نیاز دارد؟

در این قسمت از مشاوره حقوقی رایگان در زمینه دانستنی های قیمومت قصد داریم شرایط قیم شدن را بیان نموده و مورد بررسی قرار دهیم:

به طور کلی باید این مطلب را بدانیم  که فرد چه ویژگی هایی باید داشته باشد تا برای قیم شدن یک کودک یا طفل صغیری انتخاب شود:

در اولین نکته از مشاوره حقوقی آنلاین دانستنی های قیمومت توجه به این نکته ضروری است که برای طفل صغیر مسلمان، باید حتما قیم مسلمانی انتخاب شود. زیرا طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران، یک فرد غیر مسلمان، نمی تواند اداره ی امور یک فرد مسلمان را بر عهده گیرد. پس از دریافت مشاوره حقوقی رایگان و کسب اطلاعات در مورد دانستنی های قیمومت این نکته به روشنی آشکار خواهد شد. شرایط قیم شدن به شرح ذیل است:

  • قیم باید عاقل باشد: عاقل بودن قیم یعنی عارضه ی عقلی نداشته باشد و یا جزء افراد محجور نباشد.
  • قیم باید بالغ باشد: بالغ بودن بدین معنا که به سن بلوغ رسیده باشد و فردی که هنوز به سن بلوغ نرسیده، خود نمی تواند قیم فرد دیگری باشد.
  • بصیرت و آگاهی مورد نظر در مورد قیمومت را داشته باشد: توانایی اداره ی امور شخصی فردی را که قیمومت اش را بر عهده گرفته، داشته باشد و از هوش و ذکاوت کافی در امور مختلف برخوردار باشد.
  • قیم باید شایستگی اخلاقی داشته باشد، قابل اعتماد باشد و از اهلیت قانونی کاملی برخوردار باشد. این مورد توسط قاضی باید تشخیص گردد. در واقع یک قاضی با ارائه ی پرسش و پاسخ هایی سعی می کند توانایی فرد در اداره ی امور مالی و اداری فرزند را تشخیص دهد. علاوه بر این ها سابقه ی قیم توسط دادگستری کنترل می شود و سابقه ی خوب و مشهور نبودن فرد به فسق و فجور نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تمامی این نکات در قالب مشاوره حقوقی رایگان در مورد دانستنی های قیمومت بیان می شود.

حوزه اختیارات قیم

 

حوزه اختیارات قیم

در ادامه ی بحث و مشاوره حقوقی رایگان در حیطه ی دانستنی های قیمومت به حوزه و حدود اختیارات قیم می پردازیم:

  1. قیم باید منافع فرد صغیر یا محجوری که قیمومت او را بر عهده گرفته است را در نظر گیرد و با توجه به منافع صغیر و اجازه ی دادستان که مدعی العموم است، اموال صغیر یا محجور را فروخته و یا آن ها را به رهن و اجاره بدهد. این نکته لازم به یاد آوری است که قیم نمی تواند خودسرانه نسبت به فروش و یا رهن و اجاره ی اموال صغیر اقدام نماید و این مطلب حتما باید با اجازه ی دادستان صورت گیرد.
  2. قیم می تواند برای انجام امور قیمومت مولی علیه مطالبه ی اجرت نماید. این میزان با توجه به میزان کاری که قیم انجام داده و یا درآمد مولی علیه می تواند متغیر باشد.

علاوه بر موارد بالا، می توان با دریافت مشاوره حقوقی واتساپی  اطلاعات کامل تری در مورد دانستنی های قیمومت دریافت نمود. همچنین مراکز و موسسه وکیل تلفنی هستند و شرایطی را فراهم می آورند تا بتوان با مشاوره با وکیل متخصص اطلاعات کافی در مورد قیمومت بدست آورد و با اطلاعات جامع تری در این زمینه اقدام کرد.

مراحل قانونی برای گرفتن قیمومت 

برای قیمومت ابتدا درخواستی مبنی بر قیمومت نوشته شده و این درخواست به دادسرای امور سرپرستی داده می شود. شروع اولین مراحل این درخواست از دفتر خدمات الکترونیک قضایی نیست و از دایره ی سرپرستی آغاز می شود. برای قیم شدن داشتن مدارک زیر الزامی است:

  • شناسنامه و کارت ملی قیم
  • دریافت گواهی فوت پدر کودک
  • دریافت گواهی حصر وراثت
  • شناسنامه و مدارک هویتی فرزند

اطلاع  و اگاهی از این مطالب می تواند مراحل قیمومت را سریع تر نموده و در مدت زمان کوتاه تری به انجام رساند. استفاده از مشاوره حقوقی رایگان و مشاوره تلفنی بسیار مناسب است. قبل از انجام هر فعالیت حقوقی بهتر است از مشاوره حقوقی رایگان استفاده شود و بدین ترتیب روند انجام امور حقوقی در مدت زمان کوتاهی و بدون خطا صورت می گیرد. در حال حاضر سایت هایی وجود دارند که مشاوره حقوقی رایگان در اختیار مراجعین قرار می دهند.

 

مشاوره حقوقی قیمومیت
مشاوره حقوقی با کارشناس تخصصی خانواده
مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل ارث
مشاوره حقوقی طلاق
مشاوره حقوقی نفقه 

پرسش های متداول:

      1-آیا ممکن است حضانت بر عهده ی فردی و قیمومت بر عهده ی فردی دیگر باشد؟

      بله . معمولا در صورتی که پدر فوت کند، اگر مادر شایستگی های لازم برای قیمومت را داشته باشد می تواند هم حضانت و هم قیمومت فرزند را بر عهده گیرد. ولی در مواردی نیز شاهد هستیم که  حضانت بر عهده ی مادر و قیمومت بر عهده ی پدر بزرگ فرزند است.

     2-در صورت ازدواج مجدد مادر تکلیف حضانت و قیمومت فرزندش از ازدواج قبل چه خواهد شد؟

     مادر می تواند با اجازه ی همسر فعلی اش به حضانت فرزند ناشی از ازدواج قبلی ادامه دهد ولی قیمومت فرزند از او سلب خواهد شد و به یکی از اقوام درجه یک مادر و پدر فرزند واگذار می شود.

     3-برای درخواست قیومیت باید به کجا مراجعه نمود؟

به دادسرای شهرستان و اداره ی امور سرپرستی

     4-آیا قیم می تواند خودسرانه اموال کودک را خرید و فروش نماید؟

خیر. قیم اجازه ی دخل و تصرف خودسرانه در اموال کودک را نخواهد داشت و این دخل و تصرف با اجازه ی دادستان که مدعی العموم است انجام می شود.

     5-آیا قیومیت و حضانت به یک معنی هستند؟

خیر . قیم کسی است که اجازه ی انجام امور حقوقی صغیر را دارد. اما حضانت در واقع مفهوم نگهداری از فرزند را می رساند. تمامی این نکات در مشاوره حقوقی رایگان در مورد حضانت و قیمومت بیان می شود.

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی