موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

حق طلاق با زن است یا مرد؟

حق طلاق با زن است یا مرد؟

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۱/۱۰/۲۲ | ۱۵:۵۴:۵۴

براساس قانون ایران، حق طلاق تا همیشه با مرد است و زن هیچگونه حقی برای درخواست طلاق ندارد. تنها در صورتی می‌تواند درخواست طلاق بدهد که یکی از شروط دوازده‌گانه برقرار باشد. این در صورتی است که مردان بدون داشتن هیچگونه دلیلی می‌توانند همسر خود را طلاق بدهند.

 

برای اجرایی نمودن درخواست طلاق هم نیازی ندارد به دادگاه، ادله خاصی ارائه دهد. فقط نکته مهم طلاق از جانب مرد این است که حتما باید مهریه همسرش را به صورت تمام و کمال پرداخت نماید. مگر اینکه زن از حق و حقوق قانونی خود بگذرد.

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

همانطور که کمی قبل‌تر گفتیم، در صورتی حق طلاق با زن است که یکی از شروط دوازده‌ گانه برقرار باشد. این شروط ۱۲ گانه عبارتند از:

  • عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه
  • سوء رفتار زوج
  • ابتلا به بیماری‌های لاعلاج
  • جنون
  • اشتغال به شغل‌های خلاف
  • محکومیت به زندان
  • اعتیاد
  • ترک زندگی مشترک به مدت ۶ ماه متوالی
  • محکومیت کیفری
  • عقیم بودن مرد
  • مفقود الاثر بودن
  • ازدواج مجدد بدون اجازه

 

در قانون ایران حق طلاق با کیست؟

در قانون از آن جایی که همیشه اولویت با مرد بوده، حق طلاق هم در همان ابتدای ازدواج به مردان داده می‌شود. بنا بر چنین قانونی، هر مردی می‌تواند در هر نقطه‌ای از زندگی مشترک خود اقدام به طلاق نماید. برای این مسئله هم نیازی به ادله محکم و قانونی ندارد. البته که بهتر است حتما دلیلی داشته باشد، اما این موضوع از منظر دادگاه مسئله مهمی نیست.

با این حال، از آن جایی که باید تا حدی این حق و حقوق به زنان هم داده شود؛ قوانین کمی گسترش پیدا نموده‌اند. براساس تغییراتی که در قانون ازدواج و طلاق انجام شده، در صورتی که زوج در طول زندگی مشترک با یکی از ۱۲ موردی که در بالا مطرح نمودیم، درگیر شده باشد؛ زن هم می‌تواند درخواست طلاق بدهد. با این تفاوت که دادگاه، در صورتی درخواست طلاق زن را می‌پذیرد که حتما دلیل قابل اثباتی داشته باشد.

به عنوان مثال اگر زن ادعا می‌کند که همسرش درگیر اعتیاد به مواد مخدر بوده، این اعتیاد باید به دادگاه اثبات شود. این اثبات هم با انجام آزمایش صورت می‌گیرد.

نکته قابل توجه این است که برای اینکه تساوی کمی بیشتر رعایت شود، موضوعی به نام شروط ضمن عقد مطرح شده که در هنگام یا بعد از جاری شدن خطبه عقد؛ باید به زوجه واگذار شود. فراموش نکنید که قدم اول، داشتن یک وکیل خوب یا بهره‌گیری از مشاوره حقوقی می‌باشد.

 

 

اموزش گام به گام طلاق فوری 
نگارش دادخواست طلاق 
مشاوره حقوقی طلاق 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 

 

چگونگی دادن حق طلاق به زن

به صورت قانونی حق طلاق به زن داده نمی‌شود و همیشه در اختیار مردان است. مسئله‌ای که مطرح می‌شود وکالت طلاق است، به این معنا که مرد به همسرش وکالت می‌دهد تا هر زمان که لازم بود؛ درخواست طلاق خود را به دادگاه ارائه نماید. از لحاظ ظاهری شاید حق طلاق و وکالت طلاق تفاوت چندانی با هم نداشته باشند؛‌ اما از جنبه قانونی باهمدیگر متفاوت هستند.

حق طلاق به خودی خود به یک طرف داده می‌شود، اما وکالت طلاق به معنای این است که طرف اول راضی بوده تا کمی از حق خود را به طرف دوم هم واگذار نماید.

برای داشتن وکالت طلاق، همزمان با عقد نکاح یا بعد از آن، فرقی ندارد چند سال گذشته باشد، باید به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید. برای دریافت دیگر شروط ضمن عقد، لازم است تا به همان دفترخانه‌ای که خطبه عقد در آن جاری شده مراجعه نمایید اما در مورد وکالت طلاق مسئله کمی فرق دارد.

به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید و با تکمیل نمودن فرم‌ها و امضای آن‌ها، شما هم به عنوان زوجه وکالتی برای طلاق دارید. فقط فراموش نکنید که اگر در دفترخانه ازدواج فرمی را پر نمودید، به این معنا نیست که دارای حق طلاق هستید. برای گرفتن حق طلاق حتما باید مدارک و اسناد در دفترخانه اسناد رسمی ثبت و ضبط شوند.

 

مزایا و معایب دادن حق طلاق به زن

در بسیاری از مجالس این حرف به میان می‌آید که آیا دادن حق طلاق به زن کار درستی است یا خیر و معایب این اقدام در چیست. باید گفت بیشترین دلیلی که در مخالفت با انتقال حق طلاق به زن مطرح می‌شود، این است که به دلیل شرایط عاطفی و احساساتی بودن زن، دادن حق طلاق به او اشتباه است. در مقابل این حرف باید گفت که همانطور که یک نفر می‌تواند برای شروع زندگی و ازدواج خود تصمیم بگیرد و اینکار را هم با احساسات خود و هم با منطق خود انجام می دهد، در خصوص طلاق نیز صادق بوده و استناد به این حرف نادرست است.

داشتن حق برابر در زندگی مشترک لازم بوده و زوجه نیز باید بتواند در تمامی لحظات از حق برابری در تصمیم گیری در خصوص ادامه دادن یا اتمام زندگی مشترک، ‌برخوردار باشد. داشتن حق طلاق با توجه به قوانین اسلامی، مزیت بسیار بزرگی برای زن بوده و می‌توان در همان ابتدای ازدواج نیز این حق را دریافت نمود. بهتر است که در این خصوص از یک وکیل طلاق مشورت گرفته تا روند گرفتن حق طلاق به صورت درست و قانونی طی گردد. همچنین می‌توانید در خصوص مزیت‌های دیگر این حق از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان مطلع شوید.

 

 

حق طلاق زن

 

وکیل کاربلد برای دادن حق طلاق به زن

فرقی نمی‌کند درگیر چه نوع پرونده حقوقی هستید، در هر صورت وجود یک وکیل کاربلد باعث می‌شود که روند کار سریع‌تر پیش رود و مشکلات عمده در این بین حل گردد. همانطور که در مطالب بالاتر به مفهوم حق طلاق و مزایای آن برای زن پرداختیم، اکنون بهتر است در خصوص وکیل طلاق و اهمیت وجود او در این پروسه صحبت نماییم. در بسیاری از موارد انتقال این حق به سادگی صورت نگرفته و یا اینکه شروطی در این بین تعیین می‌گردد تا بلکه حق طلاق به زن برسد. بهتر است قبل از انجام اینکار با یک وکیل کاربلد مشورت نمایید.

 

نحوه انتقال این حق به طرف مقابل، همینطور شرایط قانونی حاکم بر آن و در نهایت وجود شرایط حقوقی سختگیرانه در خصوص طلاق از جانب زوجه، همگی باعث می‌شود که انجام اینکار به تنهایی سخت باشد و نیازمند دریافت کمک از جانب افراد باتجربه باشید. آشنایی حقوقی وکلا در خصوص حق طلاق و تعداد پرونده‌های انجام شده در این حیطه باعث شده است که در این کار تخصص کافی داشته باشند و بهتر از شما از پس انجام آن برآیند. در صورتی که نیاز به مشاوره حقوقی تلفنی در خصوص حق طلاق داشتید، کافیست با مؤسسه حقوقی وکیل تلفنی ارتباط برقرار نمایید.

مؤسسه حقوقی وکیل تلفنی در زمینه رسیدگی به پرونده‌های طلاق و حل و فصل معضلات بعد از آن فعالیت دارد. برای رزرو وقت به صورت آنلاین و تلفنی فقط کافی است با شماره تلفن‌های  ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ و ۰۲۱۴۷۶۲۵۹۰۰ تماس حاصل فرمایید.

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی