بیمه کارفرمایان صنفی همواره یکی از مهمترین بحثهای جلسات مشاوره حقوقی بیمه است و دعاوی زیادی نیز مابین کارگر و کارفرما در این رابطه اقامه میشوند. طبق قوانین وزارت کار و تامین اجتماعی همه کارفرمایان مکلف هستند که کارکنان مجموعه خود را بیمه کنند. در این راستا بیمه کارفرمایان وجود دارد که مثل سایر بیمهها، با پرداخت حق بیمه از جانب کارفرما به اداره بیمه، کارکنان تحت پوشش بیمه سازمان تامین اجتماعی قرار خواهند گرفت. بیمه کارفرمایان صنفی ریزهکاریها و در عین حال مزیتهایی دارد که در ادامه به کمک مشاورین موسسه حقوقی وکیل تلفنی به آن خواهیم پرداخت. در مورد بیمه کارفرمایان صنفی، بخشنامه شماره ۹ مشترک فنی و درآمد، تعاریف، مبانی و نحوه عملکرد را توضیح داده است. در این بخشنامه مطابق با ماده ۲۸ قانون تامین اجتماعی نرخ حق بیمه را معادل با ۲۷ درصد، پیش بینی کرده اند. در این مقررات تعهداتی مثل بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت و خدمات درمانی به بیمه شدگان داده خواهد شد.
قرارداد بیمه کارفرمایان صنفی همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، جزئیاتی دارد که مستلزم دقت فراوان است. از این جهت بهتر است حتما یک وکیل کاربلد و حرفه ای در این مسیر همراه شما باشد. با تنظیم قرارداد نزد وکیل، خیالتان از بابت متن و مفاد قرارداد راحت میشود؛ زیرا دیگر تفاسیر و تعابیری که ممکن است در اثر تنظیم غیر حرفه ای قرارداد به وجود بیایند، دامن گیرتان نمیشود. بنابراین تنظیم قرارداد نزد وکیل از بروز اختلافات آینده جلوگیری و از خسارات احتمالی میکاهد. مراجعه به وکیل و انعقاد قرارداد بیمه نزد او موجب میشود تا بیهوده زمان خود را از دست ندهید.
مراجعه به یک وکیل خوب جهت انعقاد قرارداد بیمه کارفرمایان صنفی برای دو طرف قرارداد سودمند است؛ زیرا هر دو طرف طبق یک قرارداد خوب تعهداتی را به عهده میگیرند که در صورت عدم پایبندی به آنها، متضرر خواهند شد. بازدارنده بودن متن قرارداد باعث میشود تا طرفین پایبندی بیشتری به مفاد و بندهای قرارداد داشته باشند و از تخلفات دوری کنند. برای تنظیم یک قرارداد حرفهای و کامل که منافع طرفین را حفظ نماید، لازم است تا فرد تنظیم کننده قرارداد نسبت به مقررات قانونی مرتبط تسلط کافی داشته باشد. ما در مجموعه خود با دارا بودن بهترین وکلا از سراسر کشور به صورت تخصصی امور مربوط به انعقاد قرارداد بیمه کارفرمایان صنفی را با ضمانت بهترین کیفیت انجام خواهیم داد.
در این بخش از نوشتار قصد داریم شما را با جزئیات قرارداد بیمه کارفرمایان صنفی و بیمه اشخاص حقوقی غیر دولتی آشنا کنیم. کارفرمایانی که در مجموعه خود کارکنانی به عنوان کارگر دارند، لازم است از بیمه کارفرمایان صنفی و مدیران اشخاص حقوقی غیر دولتی استفاده کنند. کارفرمایان باید نام خود را در سامانه های مربوط به تامین اجتماعی برای رد کردن بیمه کارگران به صورت ماهیانه ثبت نمایند. این کارفرمایان در صورتی میتوانند برای کارگران مجموعه خود لیست بیمه رد کنند که مجوزهای لازم را از مراجع ذی صلاح مربوطه اخذ نموده باشند. بیمه کارفرمایان صنفی در بردارنده افرادی که عضو هیأت مدیره کارگاههای غیر دولتی دارای شخصیت حقوقی هستند نیز میباشد.
در بیمه کارفرمایان صنفی تامین اجتماعی، سرپیچی از بیمه کارگران، منجر به جریمه علیه کارفرما میشود. در این بیمه مواردی مثل عیدی، بازخرید مرخصی، حق التضمین و... جزء موارد پرداختیهای حق بیمه محسوب نمیشوند. علت اجباری بودن بیمه کارفرمایان تامین اجتماعی این است که بسیاری از کارفرمایان به دنبال راه فرار از مسئولین و هزینههای بیمه کارگران و کارکنان مجموعه خود هستند. حتی امروزه نیز که وزارت کار با در نظر گرفتن مقررات سفت و سخت سعی در کاهش این موارد دارد، باز هم تخلفات زیادی از سوی کارفرمایان مشاهده میشود. شرط سنی که برای کارفرمایان در این مقررات در نظر گرفته شده، حداکثر ۵۵ و حداقل ۱۸ سال است.
مشاوره حقوقی در امور اداری یا دولتی |
مشاوره حقوقی نگارش قرارداد |
مشاوره حقوقی بیمه بیکاری |
مشاوره حقوقی بیمه |
درباره ما |
برای انعقاد قرارداد بیمه کارفرمایان صنفی ابتدا مراجعه به سازمان تامین اجتماعی برای تهيه بیمه نامه لازم است. پس از این مرحله بررسی های لازم توسط سازمان تامین اجتماعی، پیرامون شرایط کارفرما انجام میشود. این بررسیها برای تطابق شرایط کارفرما با مقررات قانونی مربوطه انجام میشود. پس از طی مراحل لازم و تایید سازمان بیمه، انعقاد قرارداد بلا مانع خواهد بود. حق بیمه کارفرما و کارکنان از تاریخ آغاز قرارداد، مورد محاسبه قرار خواهد گرفت. پرداخت حق بیمه نیز به سازمان تامین اجتماعی به دو صورت انجام میشود. حالت اول مراجعه نمودن به کارگزاریهای بیمه تامین اجتماعی است.
بعد از این که کارفرما به عنوان بیمه گذار به کارگزاری مراجعه میکند، باید لیست بیمه خود را ارائه دهد تا کارگرانش تحت این نوع پوشش بیمهای قرار گیرند. برای این کار لازم است تا فیش واریزی را پرداخت کنند. حالت دیگری هم وجود دارد که به شکل غیر حضوری انجام میشود و بسیاری از کارفرمایان به دلیل صرفه جویی در زمان و دسترسی راحت تر این شیوه را ترجیح میدهند. طی این روش کارفرمایان میتوانند پس از مراجعه به پرتال سازمان تامین اجتماعی، برگه پرداخت حق بیمه را دریافت نمایند. شناسه قبض نیز برای پرداخت حق بیمه الزامی است. وب سایت تامین اجتماعی، اینترنت بانکهای واجد شرایط، تلفن بانک، دستگاههای کارتخوان و اپلیکیشن سازمان تامین اجتماعی را میتوان به منظور پرداخت غیر حضوری حق بیمه مورد استفاده قرار داد.
اگر میخواهید بهترین مشاوره حقوقی بیمه کارفرمایان صنفی و غیر دولتی را دریافت کنید، از طریق پلهای ارتباطی با مجموعه وکیل تلفنی در ارتباط باشید. شما میتوانید با توجه به تعداد سوالات خود و شرایط حاکم بر وضعیت حقوقی که در آن قرار دارید، از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی ما نیز بهره مند شوید. برای مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان هم میتوانید به وبسایت ما مراجعه نمایید. مقالات آموزشی گوناگونی را پیرامون موضوعات حقوقی برایتان فراهم کرده ایم تا بدون هیچ هزینهای بتوانید از محتوای تخصصی مطالب استفاده کنید. برای انعقاد قراردادهای حقوقی بدون داشتن دانش تخصصی حقوقی به صورت خودسرانه اقدام ننمایید. حضور وکیل در این موقعیت ضروری است. با داشتن وکیل، منافع شما به خطر نمیافتد و از بروز خسارت و طرح دعاوی احتمالی هم جلوگیری میشود.