یکی از دغدغههای مستاجرین پیدا کردن راهی جهت تادیه فوری ودیعه اجاره میباشد. همیشه در جاهای مختلف دیدهایم که مستاجر در مقابل مستاجره دارای وظایفی است چرا که مستاجر مالک منافع مستاجره میشود و مالک اصل مال نیست و تا زمانی که در مکانی که اجاره کرده ساکن است موظف است که هیچگونه خسارتی را به مال وارد نکند، اجاره بها را به موقع پرداخت کند و ... اما در مقابل موجر هم وظایفی دارد از جمله اینکه مکان مورد نظر را بدون هیچگونه عیب و ایرادی به مستاجر تحویل دهد و در زمان تخلیه مستاجر در مدت زمان کوتاهی ودیعه را به وی بازگرداند اما گاهی موجر از پس دادن به موقع ودیعه امتناع میکند و دلایل مختلفی هم میتواند داشته باشد از جمله اینکه: مستاجر خسارتی به مستاجره وارد کرده باشد، اجاره عقب افتاده داشته باشد، قبوض خدماتی مانند آب، برق و تلفن را پرداخت نکرده باشد و .... البته گاهی هیچکدام از این مواردی که ذکر شد در کار نیست و موجر بنا به دلایل غیر منطقی و از روی لجبازی از پس دادن ودیعه خودداری میکند در این شرایط مستاجر میتواند پس از تخلیه منزل و پس دادن کلید به بنگاه علیه موجر شکایت کند. در صورتی که میخواهید در رابطه با شرایط تادیه فوری ودیعه اجاره بیشتر بدانید میتوانید از مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین وکیل تلفنی بهره ببرید.
اگر بخواهیم ودیعه اجاره را به زبان ساده تعریف کنیم به این صورت میتوان بیان کرد که ودیعه اجاره مقداری پول معین مابین موجر و مستاجر است که در زمان انعقاد قرارداد ملکی که جهت سکونت یا تجارت توسط موجر اجاره داده میشود از طرف مستاجر به موجر پرداخت میگردد البته تعیین ودیعه اجاره اختیاری بوده و هیچ اجباری در تعیین آن وجود ندارد و موجر بنا به میل شخصی خویش میتواند ودیعهای تعیین نکند. ودیعه یک نوع گرو نقدی است که موجر به سبب جبران خسارات احتمالی، اجاره بهای عقب ماده، پرداخت قبوض خدماتی و یا جلوگیری از فرار مستاجر بدون اطلاع موجر از مستاجر میگیرد. مردم عام به ودیعه پول پیش یا قرضالحسنه نیز میگویند. وکیل آنلاین مجموعه وکیل تلفنی آسانترین راه دریافت تادیه فوری ودیعه اجاره را به شما خواهد گفت کافی است وارد سایت مجموعه وکیل تلفنی شوید و سوالات خود در رابطه با تادیه فوری ودیعه اجاره را از وکیل آنلاین و 24 ساعته این مجموعه بپرسید.
معمولا قراردادهای اجاره به دو صورت رسمی و عادی تنظیم میشوند در قراردادهای رسمی که در دفاتر اسناد منعقد میگردد همه موارد و دستورالعملها قانونی بوده و هیچ یک از طرفین نمیتوانند به راحتی از مفاد قرارداد سرپیچی کنند. در قرارداد عادی معمولا دو نفر شاهد مابین طرفین قرار میگیرد و قرارداد در دفتر املاک و یا در هر مکان دلخواهی منعقد میگردد که البته این گونه قرارداد هم اعتبار قانونی دارد به شرط آن که مفاد آن خلاف قانون نباشد. در قراردادهای رسمی در صورتی که پس از پایان مدت اجاره و تخلیه ملک توسط مستاجر و امتناع بی مورد موجر مستاجر میتواند به دفتر اسناد مراجعه کند و تقاضای توقیف اموال موجر را داشته باشد. در قرارداد عادی هم مستاجر پس از تخلیه ملک میتواند به دادگاه مراجعه کرده و از موجر شکایت کند پس از بررسیهای لازم و احضار موجر و روشن شدن قضیه و دلیل عدم امتناع موجر از بازگرداندن ودیعه حکم صادر و در صورت لزوم تادیه فوری ودیعه اجاره برای مدتی که از زمان پس دادن ودیعه گذشته باشد صادر میگردد. تادیه همان خسارات ناشی از دیرکرد بازگرداندن ودیعه میباشد. اگر همین حالا نیازمند مشاوره فوری با وکیل دادگستری هستید و میخواهید راههای تادیه فوری ودیعه اجاره را بدانید با وکیل تلفنی تماس بگیرید.
زمانی که مستاجر جهت تنظیم شکایت ودیعه به دادگاه مراجعه میکند باید مراحلی را پشت سر بگذارد در واقع طی کردن این مراحل جهت رسیدگی به شکایت وی کاملا ضروری و اجباری میباشد. جهت دریافت مشاوره حقوقی بیشتر در رابطه با تادیه فوری ودیعه اجاره با وکیل تلفنی تماس بگیرید.
جهت تنظیم یک دادخواست ودیعه اجاره باید شکایت خود را در برگههای مخصوص شکایت تنظیم کنید در این برگهها مواردی را که وجود آنها الزامی میباشد را در ادامه برای شما میآوریم؛
خواهان................... نام پدر............... شغل.................. آدرس....................................................
خوانده.......................نام پدر..............شغل.......................آدرس.................................................
خواسته: مطالبه ودیعه
دلایل و منضمات دادخواست:
شرح دادخواست
جهت تنظیم شکایت تادیه فوری ودیعه اجاره میتوانید از خدمات مشاوره حقوقی تیم وکیل تلفنی بهره ببرید.
نمونه رای اصلی تادیه فوری ودیعه اجاره در دادگاه
زمانی که شکایت مستاجر مورد بررسی قرار گرفت و دلایل وی از نظر قانون و دادگاه قانع کننده بود و موجر محکوم شد موارد زیر در رای دادگاه آورده میشود.
کلاسه پرونده:.......
مرجع رسیدگی:...............................
شماره دادنامه:........
خواهان:...........
خوانده:.............
خواسته:.........................
گردشکار: .................................................
در صورت اعتراض( رسیدگی در دادگاههای تجدیدنظر مرکز استان)
نظر نهایی
زمانی مستاجر میتواند علیه موجر شکایت کند و از وی خسارت عدم تادیه به موقع را درخواست نماید که محلی را که اجاره نموده بود را تخلیه کرده باشد و از زمان تخلیه به بعد ودیعه را از موجر طلب کرده باشد. طلب کردن ودیعه بسیار مهم است. مبنای محاسبه خسارت عدم تادیه به موقع ودیعه اجاره نرخ تورم میباشد. نرخ تورم از سوی بانک مرکزی اعلام میشود چرا که پول به مرور زمان ارزش خود را از دست میدهد.در صورتی که دو طرف( موجر و مستاجر) در مورد تادیه به توافق رسیده باشند در این صورت خسارت عدم تادیه به موقع ودیعه اجاره بر مبنای توافق آنها صورت میگیرد نه نرخ تورم. چنانچه سوالات بیشتری در رابطه با تادیه فوری ودیعه اجاره دارید همین حالا با وکیل تلفنی تماس بگیرید.
در شرایط کرونا به دلیل تغییراتی که در ارتباطات بشری در جهان صورت گرفته است قوانین جدیدی مختص این ایام وضع شده است که یکی از این قوانین مربوط به اجاره است. قانونی که در شرایط کرونا وضع شده است کلی بوده و اگر بخواهیم به صورت خلاصه بیان کنیم به این صورت است که در صورتی که موجر و مستاجر تمایل داشته باشند میتوانند در پایان زمان قرارداد اجاره دوباره قرارداد را تمدید نمایند. در صورتی که مستاجر نخواهد در محل مستاجره فعلی بماند 3 ماه فرصت دارد تا مستاجره را تخلیه نماید. طبیعتا زمانی که مدت اقامت مستاجر در محل قبلی افزایش یابد ودیعه اجاره هم مدت زمان بیشتری در دست موجر باقی می ماند. در صورتی که موجر و مستاجر در رابطه با ودیعه اجاره به توافق رسیده باشند توافق آنها معتبر است و مشکلی از لحاظ قانونی ندارد. توضیحات بیشتر در رابطه با تادیه فوری ودیعه اجاره را از وکلای پایه یک مجموعه وکیل تلفنی به صورت آنلاین و تلفنی بپرسید.
مشاوره حقوقی اجاره |
تخلیه فوری مستاجر بعد از پایان قرارداد اجاره |
نگارش فوری برای قرارداد اجاره |
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل |
1) نرخهای تعیین شده افزایش مبلغ اجارهبها برای سال 1400 چگونه است؟
نرخها با توجه به شرایط کرونا تعیین شده است. برای شهر تهران 25درصد، سایر کلان شهرها20 درصد و شهرهای کوچک 15 درصد میباشد.
2) چه زمانی موجر میتواند جهت بازگرداندن ودیعه از دادگاه مهلت بگیرد؟
اگر موجر معسر باشد و بتواند معسر بودنش را اثبات کند.
3) آیا مطالبه به موقع ودیعه توسط مستاجر از لحاظ قانونی مهم است؟
بله مستاجر باید زمان مطالبه ودیعه را برای دادگاه اثبات کند تا بتوان برای مدت تاخیر عدم پرداخت ودیعه خسارت تعیین کرد.
4) خسارت تاخیر تادیه به چه معنی است؟
عبارت است از عدم پرداخت به موقع مبلغی که قرار بوده بدهکار آن را در تاریخ معینی به طلبکار پرداخت نماید اما در زمان مورد توافق پرداخت ننموده باشد.
5) خسارت تاخیر تادیه را چه کسی مشخص می کند؟
کارشناس مربوط به خسارت تاخیر در تادیه ودیعه وظیفه محاسبه و تعیین میزان خسارت را بر عهده دارد.