موسسه وکیل تلفنی

  • رزا قاسمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۱۷:۱ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۴
  • شیدا آزاده شیدا آزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۲۲:۴۷ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۶:۱ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۳:۳۵ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۲:۱ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۱:۱۴ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۵۵ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۲
  • پوریا شکرای گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۶:۱۶ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۱
  • پوریا شکرای گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۱
  • علی نظری نژاد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۷:۵ تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۱
انجمن وکیل تلفنی

چگونه دادخواست بنویسیم

چگونه دادخواست بنویسیم

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۳/۲/۲۵ | ۱۸:۴۳:۱۳

اگر به دنبال تنظیم شکایت حقوقی بر علیه فردی هستید، باید دادخواست تنظیم کنید. دادخواست یک فرم شکایت است که به منظور احقاق حق به دادگاه حقوقی تقدیم می‌شود؛ منتهی بسیاری از افراد به محض اینکه می‌فهمند باید دادخواست بنویسند، از خود می‌پرسند: چگونه دادخواست بنویسیم؟ فراموش نکنید دادخواست یک نوع ورق قضایی محسوب می‌شود، بنابراین نگارش آن اصول خاص خود را می‌طلبد.

از همین بابت بر آن شدیم تا در این مقاله از سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی به آموزش نوشتن دادخواست و چگونگی تقدیم آن به دادگاه حقوقی بپردازیم. فقط یادتان باشد اگر کوچکترین سوالی در ذهنتان وجود دارد، می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان، بدون پرداخت هزینه به آن پاسخ دهید.

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

دادخواست چیست؟

بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی، رسیدگی به دعوای حقوقی نیازمند تنظیم دادخواست است. دادخواست یک فرم شکایت حقوقی است که در آن خواهان شکایت خود از خوانده را به دادگاه حقوقی تسلیم می‌کند. در طول دادخواست اطلاعات مختلفی نظیر مشخصات خوانده، مشخصات خواهان، مشخصات وکیل یا نماینده قانونی، خواسته یا موضوع و بهای آن، دلایل و منضمات دادخواست و همچنین شرح دادخواست وجود دارد. این فرم می‌بایست روی سربرگ دادگستری تنظیم شده باشد.

در پاسخ به این سوال که چگونه دادخواست بنویسیم، می‌توان اینطور گفت که نوشتن دادخواست کار چندان سخت و پیچیده‌ای نیست. در بخش بالایی شما ملزم به نوشتن مشخصات خود (خواهان) و خوانده هستید. همچنین در ردیف‌های بعدی باید موضوع دادخواهی و دلایل خود را اضافه کنید. منتهی اصل ماجرا نگارش شرح دادخواست است. منظور از نحوه تنظیم دادخواست نیز به همین بخش مربوط می‌شود. در این بخش شما باید با استناد به قانون از دادگاه صالح تقاضای رسیدگی به دعوای مربوطه نمایید.

 

 

 

تنظیم فوری دادخواست

 

 

در چه مواردی باید دادخواست داد؟

اگر تاکنون از خود پرسیده باشید چگونه دادخواست بنویسیم، احتمالا این سوال هم از ذهن شما خطور کرده که اصلا چه مواقعی باید دادخواست بنویسیم؟ نگارش دادخواست منحصر به زمانی است که شما بخواهید یک شکایت حقوقی در دادگاه مطرح بنمایید. جالب است بدانید در ایران پرونده‌های زیادی در دادگاه مطرح می‌شود، اما همین تعداد پرونده‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • پرونده حقوقی: در پی دعاوی حقوقی مطرح می‌شود و رسیدگی به آنها بر مبنای قانونی آیین دادرسی مدنی انجام می‌شود.
  • پرونده کیفری: در پی دعاوی کیفری مطرح می‌گردد و رسیدگی به آن بر حسب قانون مجازات اسلامی است.

دادخواست تنها زمانی نوشته می‌شود که یک دعوای حقوقی مطرح شده باشد. دعاوی حقوقی تنها برای احقاق حق فرد در دادگاه مطرح می‌شوند. برای مثال طلاق، مطالبه مهریه، عدم پرداخت اجاره بها، تخلیه ید، عدم پرداخت بیمه کارگر و مسائل اینچنینی یک نوع دعوای حقوقی هستند. در زمان مواجهه با این مشکلات فرد باید شکایت خود را در قالب دادخواست به دادگاه ارائه دهد. اما در دعاوی کیفری نظیر کلاهبرداری، جعل، سرقت، قتل و سایر موارد اینچنینی فرد ملزم به تنظیم شکواییه است.

 

 

 

نگارش دادخواست

 

مدارک لازم برای تنظیم دادخواست

یکی دیگر از سوالاتی که پیرو چگونه دادخواست بنویسیم مطرح می‌شود، این است که برای تنظیم شکایت حقوقی به چه مدارکی نیاز داریم؟ جهت ارسال دادخواست به دادگاه باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید. در این مواقع شما باید مدارک خاصی به همراه داشته باشید. شایان ذکر است ما دادخواست‌های مختلفی داریم که هر یک نیاز به ارائه مدارک و منضمات منحصر به فردی دارند. بنابراین جهت ارائه هر دادخواست شما ملزم به ارائه مدارک مربوط به آن دادخواست هستید. با این حال یکسری مدارک نظیر ارائه کارت ملی در زمان ثبت دادخواست به کارمند دفتر خدمات الکترونیک قضایی الزامی است. به طور کلی مدارک تنظیم دادخواست عبارتند از:

  • کارت ملی خواهان دعوا
  • اصل مدارک و منضمات
  • پرداخت هزینه دادرسی

یکی از مهمترین اصولی که در نحوه نوشتن دادخواست باید رعایت شود، اضافه کردن مدارک و منضمات دادخواست به صورت دقیق و واضح است. اگرچه دعاوی متعددی در دادگاه حقوقی مطرح می‌شوند، اما ما در جدول زیر مدارک و منضمات مورد نیاز برخی از رایج‌ترین دعاوی حقوقی را جمع آوری کرده‌ایم:

 

 

 

موضوع خواسته

مدارک و منضمات

طلاق

شناسنامه – سند ازدواج

مطالبه مهریه

شناسنامه – سند ازدواج یا سند طلاق

الزام به اخذ پایان کار

قرارداد

الزام به تفکیک ملک

سند مالکیت – سند عادی

تامین خواسته

با توجه به اصل خواسته

اعسار از پرداخت مهریه

دادنامه - استشهادیه محلی – فیش حقوقی

مطالبه سهم الشرکه

قرارداد شراکت

 

 

در جدول بالا تنها لیستی مدارک و منضمات برخی از مهمترین دعاوی حقوقی آورده شده است. با توجه به اینکه دعاوی متعددی در دادگاه مطرح می‌شود، چنانچه قصد تنظیم دادخواستی را داشته باشید، می‌توانید با دریافت مشاوره حقوقی از وکلای وکیل تلفنی، ضمن کسب اطلاعات بیشتر درباره دادخواست، مدارک و منضمات شکایت حقوقی خود را نیز مطلع شوید.

 

هزینه تنظیم دادخواست توسط وکیل

راستش را بخواهید اینکه چگونه دادخواست بنویسیم، خیلی هم مهم نیست، چرا که یادگیری چگونگی تنظیم دادخواست به درد ما نمی‌خورد. تنظیم اوراق قضایی نظیر دادخواست وظیفه وکیل پایه یک دادگستری است. می‌خواهید بدانید چرا؟ چونکه در زمان تنظیم دادخواست شما باید به یکسری از نکات حقوقی مختلف توجه کنید. برای مثال باید با دلایل و منضمات مورد نیاز دادخواست آشنا باشید، خواسته خود را به صورت دقیق و مطابق با اصطلاحات حقوقی مطرح نمایید و از همه اینها مهمتر در شرح دادخواست به قوانین رجوع نمایید. همچنین یکسری از نکات ریز دیگر وجود دارد. برای مثال شما باید در شرح دادخواست تقاضای خسارت ناشی از دادرسی را نیز بنمایید.

از آنجا که شما مطمئنا با این موارد آشنایی کافی ندارید، بهتر است نگارش دادخواست خود را به یک وکیل بسپارید. هزینه تنظیم دادخواست به عوامل متعددی بستگی دارد. نوع دعوای مطروحه مهمترین پارامتر در تعیین قیمت تنظیم دادخواست است. پیشنهاد می‌شود در صورت نیاز به نگارش دادخواست با وکلای ما تماس بگیرید و پس اشتراک گذاشتن خواسته‌های خود با وکلا، از قیمت دقیق تنظیم دادخواست مطلع شوید.

 

 

 

نگارش دادخواست طلاق از جانب زوجه
نگارش دادخواست تمکین 
خدمات نگارشی 
درباره ما 

 

 

برای ثبت دادخواست چه باید کرد؟

پس از اینکه یاد گرفتید چگونه دادخواست بنویسیم، اکنون نوبت آن می‌رسد تا در این بخش از آموزش نوشتن دادخواست به نحوه ثبت دادخواست بپردازیم. ثبت دادخواست و تقدیم آن به دادگاه حقوقی کار بسیار ساده‌ای است. شما باید با در دست داشتن کارت ملی و مدارک و منضمات دعوای مربوطه به دفتر خدمات الکترونیک مراجعه کنید. در این زمان کارمند دفتر دادخواست شما را تنظیم خواهد کرد. پس از تنظیم دادخواست، شما می‌بایست هزینه دادرسی را از طریق دستگاه کارتخوان پرداخت کنید. به این ترتیب شکایت حقوقی شما ثبت و مورد پردازش قرار می‌گیرد.

چنانچه هرگونه سوال یا ابهامی در رابطه با نحوه نوشتن دادخواست برایتان ایجاد شده باشد، کافی است با دریافت مشاوره حقوقی تلفنی به صورت فوری آن را برطرف نمایید. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید. در ضمن خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد. بنابراین هیچ محدودیتی از لحاظ زمانی در مشورت با وکیل وجود ندارد.

 

 

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
ارزیابی وکیل پرونده شما توسط دکتر هادی توکلی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی